2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 395184 بازدید | 1784 پست
امیدوارم ک ارامشتون بیشتر هم بشه... ممنون ک حرفامو خوندی دعا کن برام.... من برای رسیدن ب همسرم ک ...

سلام دوستان، این روزها به شدت درگیر کارهام هستم،اما اومدم سریع چند تا نکته بگم و برم.

بگذارید با کامپیوتر بیام که بهتر بتونم تایپ کنم.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...

دوستان برای کنترل ذهن راهی دارید؟ چجوری ذهنمونوکنترل کنیم که به طایفه ی همسرفک نکنیم، من کم میبینمشون دیگه ولی خوب یکسره ذهنم درگیره گذشتش یااین که مثلادختردایی شوهرم ازمن متنفره سالی دوبارمیبینمش یادعواراه میندازه یابالاخره یه جوری میپره بهم ومن تایک سال یکسره خودخوری وفکر خیال دارم،یااینکه فک میکنم اگه بازببینمش چه واکنشی نشون بدم.یکسره درگیرم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام. البته  سن همسر ملکه جان  و همچنین خودشون خیلی پایینه همسرشون انگار تک پسر خانواده ...

👌👌

سن شون پایین بوده .بی تجربه بودن  و روشی که زندگی را شروع کردن هم روش اشتباهی بوده ..

مادرشوهرش که خاله ش بشه قبلا به عنوان یک خاله ، ملکه را دوست داشته و با هم خوب بودن ولی از وقتی مادرشوهر و عروس شدن اوضاع بد میشه ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

امیدوارم ک ارامشتون بیشتر هم بشه... ممنون ک حرفامو خوندی دعا کن برام.... من برای رسیدن ب همسرم ک ...

ملکه جان میدونی مشکل بزرگ اکثر زندگی ها چیه؟

اینه که همیشه ما ایرانی ها برعکس عمل می کنیم همه چیز رو.

شمارو نمیگم.

همه مون رو. حتی خودم رو. اما متن شما اینو یاد من انداخت.

میگن قبل ازدواج چشم هاتون رو باز کنید و بعد از ازدواج ببندید.

مشکل اکثر خانواده های ایرانی اینه که قبل ازدواج چشم هاشون رو میبندن، بعد ازدواج بازش میکنن.

اکثرا همه قبل ازدواج فقط میخوان ازدواج کنن، بهشون میگی این پسر پول نداره، میگه عیب نداره، هیچکی اولش نداره.

بهشون میگی مادر پسره بدجنس و حرف دربیاره، میگن ما که نمیخواهیم با مادرش زندگی کنیم.

بهشون میگی این پسره وابسته مادرشه، میگن بعد از ازدواج درست میشه.

اما بعد ازدواج هیچی درست نمیشه.

دخترها بعد ازدواج، بعد از اینکه کلی نذر و نیاز میکنن و گاهاً حتی به پسر پیشنهاد میدن، تازه وقتی خیالشون راحت شد چشم هاشون رو باز میکنن.

خوب که به دور و برشون نگاه میکنن، میگن ای بابا.

این که اصلا اصول اولیه بهداشت رو رعایت نمیکنه.

این چرا اینجوری غذا میخوره؟

این چرا اینقدر وابسته است؟

این چرا اینقدر بی منطقه.

این چرا اینقدر افسرده است؟

این چرا اینقدر تربیت خانوادگیش بده.

مقصر خودمون هستیم. چشم هامون رو باز نکردیم.

حالا میخواهیم بازش کنیم.

معلومه از چیزهایی که می بینیم خوشمون نمیاد.

هیچ اتفاق جدیدی نیفتاده دور و بر ما.

فقط عشق رفته کنار، کوری مخصوصش رو هم با خودش برده.

حالا چشم هامون خوب میبینه.

خوشمون نمیاد از چیزهایی که می بینیم.

پس می خواهیم بزنیم زیر همه چیز.

خوب که به دور و برشون نگاه میکنن، میگن ای بابا. این که اصلا اصول اولیه بهداشت رو رعایت نمیکنه. این ...

دقیقا مثل حال الان من

عاشق بودم نمیدیم

سیاست نداشتم خودمو نمیدیدم فک میکردم من مقصرم

الان ک همه این پرده ها کنار زده شده من موندم و ی زندگی نانعلوم

ی صلوات‌برای حاجتم‌میفرستی ممنون
من خیلی وقته میشناسم شون و با همسرشونم تلفنی صحبت کردم ! فکر کنم تک پسر هم نبود

باورت میشه عریزم تا مدت ها میگفت دیدی مشاورم من چجوری تونستم رام کنم!!البته با عرض معدرت

تا مدتی همش مگیفت دیدی ک مشاورم میگفت تو مقصری و تا میگفتم بریم مشاوره میگفت بازم نیخوای ضایع بشی

اینقد چشماش بسته

دقیقا میخوام همینکارو کنم

بدتر از اسن ما دعوا شده باهم با خالم اما نرفتم حتی خانوادمم نگفتم بلکه فرداش پر قدرت تر رفتم و بیشتر کار کردم 

شاید واقعا فکر کرده ن من میرم ن جایی رو دارم

الان ب حرفتون واقعا رسیدم تما چ فایده دیر دیر اینک بالاخره خانوادمم هر چند پشت من نباشن ولی یجای کوچیک هست ک من باشم....

امیدوارم این دوره شوهرم ب خودش بیاد 

اگر اینجوری باشه و همه اینقدر زود با روی کار اومدن مشکلات طلاق بخوان که سنگ روی سنگ بند نمیشه.

طلاق به نظر من فقط در یک صورت موجه هست، اونم اینکه بدونی با جدا شدن، شرایط خیلی بهتری برات پیش میاد و توانایی شروع یک زندگی جدید و با کیفیت رو داری.

اگر نه که بدتر پشیمون میشه آدم.

خودت و توانایی هات رو بسنج.

زندگی خیلی سخت تر از اون چیزی هست که فکرش میکنی.

روزهایی رو توی زندگی دیدم که ده نفر به من حمله کرده بودن و هر کدوم با اره داشتن یک بخش از مغز استخوونم رو اره میکشیدن.

هنوز صداش تو گوشمه.

الان دستهام سست شده دارم برات مینویسم. اما میخوام بدونی زندگی این نیست که با هر سختی ای بشه جا زد.

پای زندگیم ایستادم، چون خودم انتخاب کرده بودم، هیچکس رو نتونستم تغییر بدم، فقط حریف خودم شدم.

خودم رو با پتک کوبیدم و ذره ذره ی وجودم رو سر هم سوار کردم تا بتونم دوباره بایستم.

پس محکم باش. اگر میمونی محکم باش، اگر میری هم محکم باش.

خوب که به دور و برشون نگاه میکنن، میگن ای بابا. این که اصلا اصول اولیه بهداشت رو رعایت نمیکنه. این ...

بانو من از ۱۵ سالگی عاشق شدم...معلومه ک عشقم چجوری انتخاب کردم..

نمیگم شوهرم ادم بدیه نه ولی میدونم با هم سازگار نیستیم معیارامون یکی نیست

اون یکی رو میخواد خدمتگذار خانوادش ولی من حقیقت اینجوری نمیتونم با اینکه بیشتر از توانم براشون گزاشتم اخرشم متهم شدم ک کار نمیکنه ..

دیر فهمیدم خیلی دیر

اگ اصرار کردم برای خواستگاری چون خواستگارای من زیاد بود خیلی هم خوب بودن و ایشون میگقت اگ اجازه بدی بیان قید منو بزن!!!

من از یطرف با بابام میجنگیدم ک من نمیخوام ازدواج کنم از ی طرف با بقیه ک بزار همو ببنین از طرفی هم با شوهرم

شرایطم ی دوره ای واقعا سخت شد

پسره همه چی تموم بود بابام میگفت بزار بیان من میگفتم ن و شک کرده بود هرجند مادرم در جریان بود

و همینطور شوهرمم دیگ داشت کارمون ب جای باریک میکشید

من اون زمان ی مشاوره رفتم بهم گف هر طور شده بیاد خواستگاریت اون زمان من تازه دانشجو بودم و این خانمم مشاور خوابگاه...هر جلسه همین حرف رو برای من تکرار کرد و مننم اصرار...

و حرف آخر.....

هیچکس قرار نیست به شما کمک کنه....

هیچ کس قرار نیست عوض بشه....

هیچ چی قرار نیست تغییر کنه....

اگر همت داری خودت باید بلند بشی و تغییر کنی، عوض بشی، به خودت کمک کنی.

هر وقت گفتی دیگری (حتی همسرت)، بدون باز داری بیراهه میری....

والسلام

اگر اینجوری باشه و همه اینقدر زود با روی کار اومدن مشکلات طلاق بخوان که سنگ روی سنگ بند نمیشه. طلاق ...

کاش من یک ذره از این قدرتی ک شما میگین داشتم اما کم اوردم دیگ

واقعا خودمم نمیدونم چی میخوام

اومدم خونه مامانم اما بدون وسیله هام

اومدم اما کلی وسیله لازم دارم و نمیتونمم بزم

خودمم نمیدونم میخوام چیکار کنم

فقط میدونم اون تلنگری ک گرانبها جون زمان عقد گف و بهش نزدم الان بزنم شاید اثر داشته باشه

حقیقت خیلی سخت بود بازم کنار مردی باشی ک با فحش بارون کردن خودت و خوانوادت از خونه بزنه بیرون

من سایقم پیش همسرم خیلس خرابه خیلی ی زن نادون و کم عقل و احساساتی ک بخاطرش حتی پشت ب خانوادشم میکنه 

چجور براش متن سازی کنم ک اره وقتی میگ کم عقل وقتی برای ی وام ساده حتی سوال نکرد ازم ک چیکارش کنیم

و حرف آخر..... هیچکس قرار نیست به شما کمک کنه.... هیچ کس قرار نیست عوض بشه.... هیچ چی قرار نیست ت ...

ببخشید میدونم نشغله دارین اما میشه بگین من چجور خودمو عوض کنم؟؟؟

ایا باید برای صلاح زندگیم اونجور باشم ک اونا میخوان؟؟

حتی نزدیک شدن بهش قبول ندارن تغییر صد در صدی لازمه ک قبول کنن

اینجور شاید شوهرم قبول داشته باشه منو😶

میدونی نن یه فرضیه ای دارم بقول شما که باید با همه صمیمی برخورد کنی نه اینکه حسای درونتو بگی نه....

صمیمیت یعنی مشورت و حرف زدن راجع به چیزای دیگه صمیمیت این نیست که فقط باید راجع به حسای درونت به کسی بگی نیست همین که زود رابطه با بقیه برقرار کنی و باهاش رسمی حرف نزنی کافیه ...

بانو آرتمیس عزیز، شما یک دایره المعارف آنلاین هستین 

برای بار سوم تاپیک من خودم را دوس دارم و دارم میخونم و دفعه هزاران نکته جدید دارم ازش یادمیگیرم.هر دفعه یک دریچه جدید به روم باز میشه

ازتون ممنونیم که تجربه های گرانبهاتون و باما به اشتراک گذاشتید💕 خیلی خیلی دوستتون دارم 😘

گاهی امکان دارد که فردی بدون اینکه بداند، فرد دیگری را تحت‌کنترل خود گرفته باشد. با‌این‌حال، حتی در ...

بیتا جان امروز فیلم " دو زن"  به کارگردانی تهمینه میلانی رو دیدم که منو یاد صحبت های شما و متن جالبی که فرستادین انداخت. وقتی که یه مرد هویت و شخصیت یه زن رو ازش می گیره و ...

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز