2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 395108 بازدید | 1784 پست

سلام دوستان. کتاب "چهل و هشت قانون قدرت" رو خوندم.

نویسنده از کتاب خرد جهان گراسیان الهام گرفته اما این کتاب نثر سنگینی نداره و مثال های زیادی داره که به واضح‌تر شدن منظور نویسنده بسیار کمک می‌کنند.

دوستان باور کنید با متن سازی نه تنها رو شوهرتون می تونید تاثیر بگذارید بلکه رو پدر و مادرش  هم می تونید تاثیر بگذارید، فقط کافیه فکر کنید، مثال می زنم براتون ، تو خانواده همسر من لباس خریدن یعنی ولخرجی و من که تازه وارد این خانواده شدم دیدم مادر همسرم تو جمع خانوادگیشون چقدر میگه عروس خواهراش ولخرجی می کنن مدام مانتو می خرن فکر شوهراشون نیستن و .... ، البته منم آدم ولخرجی نبودم اما ی حداقل هایی برای خودم دارم مثلا اولین مانتویی که گرفتم اندازه ۵ تا مانتو معمولی بود ، سریع اومدم گفتم من ی مانتویی می خرم عمری باشه به جای اینکه سالی چند تا بخرم ی دونه می خرم و ازش خوب مراقبت می کنم وقتی خونه اقوام می رفتم فقط همون ی دونه مانتو رو می پوشیدم ، جاهای دیگه با مانتوهای دوران دختریم می رفتم تا اون نو بمونه ، سال بعد دوباره ی مانتو گرون، این دفعه دوتا مانتو داشتم و واقعا ازشون خوب مراقبت می کردم، همین طور بقیه وسایلا، این بود که واقعا نشون دادم که من آدم قانعی هستم و سالی ی دونه مانتو هم بسمه و اصلا قیمتشو زیاد بولد نمی کردم و لابلای حرفام می گفتم من زیاد اهل خرید نیستم و بیشتر وقتا تو آف کفش می خرم ، و الان می بینن من مانتو یا کفش چند سال پیش رو می پوشم و واقعا نو هست،  دیگه براشون عادی شده لباسای من، یا مثلا پدر همسرم رو حجاب حساسه جلوش می گم الان مانتوها همش جلو باز من خیلی می گردم ی مانتوی حسابی پیدا کنم ایشون هم تایید می کنه، یک بار هم مادر همسرم گفت عروس خواهرش فقط بلد تند تند مانتو بخره و سلیقه نداره و پدرشوهرش بهش گفته این مانتو رو اگه مجانی هم بهش می دادن نمی خرید‌.

واجعل قلبی واثقا بما عندک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا عزیزم. متاسفانه رفتار عقلانی اصلا در فرهنگ ما نیست زیاد. فرهنگ ما پر حرفی، زیاده گویی، عدم ک ...

سلام.....من واقعا درگیر این موضوع هستم....همسرم حرفی نداره اما اینقد پدرمادرش بهش گفتن اونم میگ چرا حرف نمیزنی وقتی میای چرا صمیمی نیستی 

منطورشون اینه من دایم بیام و برم روزی چند بار بهشون سر بزنم ...در یخچالشون برم ولی میدونم مادرشوهرم دوس نداره چون خودم اجازه اینکارو بهشون نمیدم....در خونم باز باشه ک راحت بیان برن

کلا میگن غریبه نباشی

اما من کلا شخصیتم اینطوریه

ما راستی در یک ساختمانم هستیم

و اینکه این تقاضاهای بیجا منو نسبت ب زندگیم سرد کرده و مشکل دار با همسرم

و همسرم روزی چن بار میره اونجا و من واقعا ناراحتم ازین قصیه...درسته خونه پدرمادرشه اما اذیت میشم وقتی میبینم مثلا شام خوردیم ایشون میرن خونه پدرش نیم ساعت دیگ نیاد یا صب قبل سرکار میره ظهر میره شب میره...

خواهشا راهنمایی کنید 

خواستی سقط کنی بیا پیش من ..... 
بانو جان سلام گلم من قطع رابطه کردم باهاشون،  هزینه کاراشونو که نمیدن هیچ، پشت سرم حرف می‌زنند ...

بانو جان همه رو خوندین پس چرا پیام منو نخوندین😔😔😔😔

دوبار ریپلای کردم پیاممو 👆

سلام بانو جان

ببخشید یک سوال داشتن ازتون

من نمیتونم بین خود واقعی بودن و اینکه بخوام با هرکس متناسب با جایگاهش حساب شده رفتار کنم تعادل ایجاد کنم.گاهی با حساب شده رفتار کردن حس میکنم از خود واقعیم فاصله گرفتم

شاید به خاطر این باشه که تعریف درستی از خود واقعی و اینکه خودم باشم جلوی بقیه ندارم

ممنون میشم راهنمایی کنید و همینطور اگه ممکنه تعریفتون از خود واقعی رو باهامون به اشتراک بزارید

دوستان دیگه حاضر در تاپیک خوشحال میشم اگه دوست داشتین تعریف شما رو هم از خود واقعی بشنوم 

یه جمنای مغرور و خاص🥰

سلام عزیزان و بانو آرتمیس عزیز

شنیدم بی ثباتی دوره نوجوانی برای اینه که شخص میخواد شخصیت خودشو بشناسد و یه شخصیت ثابت با ویژگیهای خاص برای خودش تعریف کنه. 

متاسفانه من با اینکه الان میان سال هستم یعنی دارم سی و پنج و رد میکنم هنوز به ثبات شخصیتی نرسیدم گاهی شخصیتی میبینم که جذبش میشم و دوست دارم مثل اون باشم . 

گاهی چند تا فرد که بیشترین تاثیر رو روی من گذاشتند روشون فکر میکنم ببینم کدوم جنبه شخصیتی شون برام جذاب بوده میانگین پیدا کنم و شخصیتی که مخصوص خودم هست رو بسازم. 

آیا شما به یک شخصیت ثابت رسیدین. 

یا ویژگی های افراد جذاب روتون نفوذ داره

بگو شما راست میگید، حق با شماست. بعد هم پاشو جات رو عوض کن تا زیاد موعظه نشنوی. یا بگو حالا برم بر ...

سلام بانو جان

واقعا هم صمیمیت زیاد این عواقب رو داره...

اوایل ازدواجمون دوتا از فامیل های همسرم نزدیک ما بودن

یعنی هرکدوم یه کوچه با ما فاصله داشتن

اون دو خونواده خیلیییی باهم در رفت و آمد بودن و از همه چیه هم خبر داشتن و خیلیم دلشون میخواست ماهم قاطیه اونا بشیم...

ولی ما چون خوشبختانه هردو درونگراییم تمایلی به مدام توی جمع اونا بودن و هر روز دیدنشون نداشتیم...

و یه چیزی که به این فاصله کمک میکرد تفاوت های فکری و رفتاری ما با اونا بود

و دغدغه های متفاوت و نداشتن نقطه اشتراک!

اونا بیشتر شبا زنگ میزدن و اصراااار که بیاین اینجا دورهم باشیم!

یا میگفتن فلانی از شهرستان اومده بیاین!

و ماهم بیشتروقتا بهانه میاوردیم و نمیرفتیم

تا اینکه یه بار حدود ساعت ۶ غروب بود یکیشون زنگ زد برای شام دعوت کرد!! که من گفتم باهمسرم صحبت میکنم خبرمیدم و بعدمخالفت همسرم بهش خبر دادم که نمیایم

ساعت۹ همسراون خانوم زنگ زد که کجایید گشنمونه!!!چرا تعارف میکنید بیاید دیگه

همسرم گفت قبلا خبر دادیم که نمیایم و...

و نرفتیم

دیگه همون شد و هیچوقت دیگه اصرار نکردن و ما به میل خودمون هروقت میخواستیم میرفتیم...

الان بعد چند سال دارم به چشم میبینم که اون دو خونواده عمر رابطشون داره تموم میشه و سر هرچیزی از هم دلخورن!! و دیگه اصلا صمیمیت قبل رو ندارن

شاید قبلا هم بینشون این مسائل بوده و من خبر نداشتم

اما مدتیه که یکیشون میاد پیش من دردودل میکنه و گلگیه اون یکی رو میکنه و من اصلا حس خوبی ندارم از این کار...

من معمولا در جوابش میگم چی بگم والا،هرکس یه مدلیه...توفکرش نرو خودتو ناراحت نکن الکی

نمیدونم چی بگم که دیگه ادامه نده و بهشم برنخوره؟

بله درسته بانو جان اگر از تاپیک قبلی خاطرتون باشه براتون گفتم روز اول عید همسرم دست روم بلند کرد و ...

سلام دوستان عزیز.

ممنون طناز جان.

ببین میخوام اشکالاتت رو بگم، برای اینکه بدونی چی بوده و دیگه تکرارش نکنی که برات عواقب بدی داشته باشه.

اگر نه جریان رو خیلی هم خوب مدیریت کردی.

1.بانو جان اگر از تاپیک قبلی خاطرتون باشه براتون گفتم روز اول عید همسرم دست روم بلند کرد و من موضوعو به خانواده م اطلاع ندادم. 

باید براش هزینه ایجاد میکردی تا تکرار نکنه، هزینه نداد و دوباره دستت رو کشید.

2.همچنان بی توجهی ها و بی تفاوتی ها و نادیده گرفتن ها ادامه داشت ولی من باز هم موندم و ساختم.

هیچ وقت سکوت و سازش باعث نمیشه مرد دست از کارش برداره. بلکه باعث میشه فکر کنه حقش هست انجام اون کار.

3.از همسرم خواستم همراهیم کنه اما اصلا اهمیتی نداد.

این یک نشانه است. در یک رابطه سالم زن و مرد همراه و دلسوز هم باید باشن. این نشونه میده مشکلات عمقی حل نشده داره زندگی. اگر از اول همسر همراه نبوده، نشونه این هست که انتخاب غلطه. اما اگر از یک جایی در زندگی مرد دیگه همراهی نمیکنه، نشون میده روش زندگی غلط هست.

4.بازم من صبوری به خرج دادم. یه کم خودم پول داشتم یه مقدارم پدرم بهم داد تا گوشی قسطی بردارم.

باز هم صبوری برای باز نشدن سر مشکل اصلی. هزینه های پیش آمده به عهده همسر هست. سریع جای خالی همسر رو پر نکنید.

5.با همسرم صحبت کردم که با هم بریم ولی همسرم بهونه آورد که ماشین ندارم و کار دارم.

بهانه هایی که باید ریشه اش پیدا و درمان میشد در طول زندگی.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
نیم ساعت بعد از تماس همسرم مادرش زنگ زد. وقتی که دوستم داشت شامو می کشید. من تلفنو جواب دادم و رفتم ...

6.به زور دوستم روز بعد موندم و فرداش خودم برگشتم شهرم!

به محض اینکه دیدی مشکل پیش اومده، بهتر بود برمی گشتی منزل پدرت و میگفتی پدرم یا برادرم اومد دنبالم که بدونن کسی پشتت هست.

7.وقتی که دوستم داشت شامو می کشید. من تلفنو جواب دادم و رفتم توی اتاق. مادرش با صدای بلند داد میزد تو به چه حقی رفتی؟؟؟ چرا از ما اجازه نگرفتی رفتی؟؟؟ چرا تنها رفتی؟؟؟ چرا شوهرتو تنها ول کردی رفتی؟؟؟ 

وقتی دیدی زنگ زده و داره داد و بیداد میکنه، باید میگفتی اجازه بدید من سر شام هستم، باهاتون تماس میگیرم. اجازه نمیدادی هر حرفی بهت بزنه و تازه براش توضیح هم بدی. بعد به همسرت میگفتی جریان چیه؟ مادرت چی میگه؟ 

8.اومدم خونه پدرم و مادرم شام آماده کرد و زنگ زد به همسرم که همسرت اینجاست تشریف بیار هم شام آماده کردم هم خانمتو ببر خونه.

من میدونم این کار معنی اش چی هست، فرهنگ بالا، توهین شنیدن، اما دم نزدن و آبرو داری و حتی دعوت کردن. اما در چشم اونها این یک نوع باج هست. برای اونها اینجور تعبیر میشه که ترسیدن، دعوت کردن شام و میگن بیا دخترمون رو ببر و هر رفتاری میخوای باهاش بکن.این مرد و خانوادشو جری میکن. پدر و مادرت به جای شام دعوت کردن، باید بهش زنگ میزدن، میگفتن دختر ما با هم فکری با شما رفته، مادر شما حق نداشته تماس بگیره و توهین کنه، دخترمون همین جا میمونه تا تکلیف شما و مادرتون رو روشن کنیم.

9.بدون هیچ دلیل موجهی جواب تماسها و پیامهای منو نمیداد.

به هیچ عنوان نباید تماس میگرفتی. باید میگذاشتی توی هول و ولای کار زشتشون بمونن و اونها پیش قدم بشن. میگن اشک کباب موجب طغیان آتش است. هر چیزی بیشتر تماس بگیری یعنی مشکل از منه، ببخش و بگذر.

نیم ساعت بعد از تماس همسرم مادرش زنگ زد. وقتی که دوستم داشت شامو می کشید. من تلفنو جواب دادم و رفتم ...

10.فرداش پدرم باهاش تماس گرفت گفت تشریف بیار خونه با همسرت چند کلمه صحبت کنید دست همسرتو بگیر و برید خونه. تا گوشی رو من از بابا گرفتم بازم قطع کرد روم.

پدرت بزرگی کرده زنگ زده، اما در چشم انسان های حقیر، هر چقدر اوج بگیری حقیرتر میشی. نشانه ها میان افراد مختلف به یک نحو رمزگشایی نمیشن. دو تا طرز فکر مختلف، به گونه های مختلف و حتی گاه متضادی نشانه هارو میخونن.

پدرت آبروداری میکنه، اما معنی اش از طرف همسرت و خانواده اش، منت کشی هست. برای همین با هر تماسی بیشتر دور برمیدارن. شما هم اصلا و ابدا نباید زنگ میزدی و اصرار به حرف زدن باهاش می کردی بخواد ناز هم بکنه همسرت. شما دستش بهانه دادید تا کوچیکتون بکنه و بی احترامی کنه. جای پایین و بالا رو گم کرده همسرت. و شما شرایطی چیدید که اونها خودشون رو گم کنند و بالاتر ببینن. میگن بدهکارو رو بدی، میشی طلبکار. برای شما اینجوری شده.

11.برگشت گفت مادرم گفته همسر شما(مادر من) فلان حرفو گفته! حالا مادر من بنده خدا اصلا چیزی نگفته بود اتفاقا همیشه پشتیبان شوهرم بود. 

خوب کارشون رو بلدند، دست پیش رو گرفتند که پس نیفتن. چون پدر شما از مادر اون گله نکرد، طبیعی هست که سریع قضیه رو بچرخونن سمت خودشون و دست به دروغ بزنن تا جای ظالم و مظلوم رو عوض کنن.

12.پدرمم گفت ۲ تا زن پیش هم یه حرفی زدن تو نباید همسرتو توی شهر غریب ول کنی که اونم غصه دار بشه و بعدم باهاش قطع رابطه کنی که یهو شنیدم شروع کرد به بد و بیراه گفتن و فحاشی

این حرف یعنی شما درست میگید و خانم من چنین حرفی زده و حرف خانم ها زیاد ارزش نداره. پدرتون باید محکم می گفتند خانم من چنین حرفی نزده، برای لاپوشونی حرف مادرت، به بیراهه نرو. من هیچ حرفی برات ندارم، منتظر عواقب سنگین حرکت خودت و مادرت باش. بعد ببینم باز میتونه فحاشی کنه یا دست و پاش شروع میکنه به لرزیدن.

13.چند دقیقه طول نکشید که یهو خودشو انداخت خونه ی پدرم و محکم خوابوند توی گوش پدرم.

به هیچ عنوان نباید در رو روش باز می کردید و به جرم مزاحمت زنگ می زدید پلیس تا طلبکار درنیان.

14.  برادرم میخواست زنگ بزنه پلیس من نذاشتم. حالا امروز فهمیدیم همون شب رفته شکایت خانواده ی منو کرده.

روششون این هست که برای اینکه گند کارشون درنیاد، شمارو متهم میکنن به همون کار. بعضی از آدم ها میان و اینقدر از شما گله و شکایت میکنن و بهتون تهمت میزنن که شمارو فرو ببرن در نقش دفاعی. شما تمام انرژی تون رو میگذارید که ثابت کنید من این کارو نکردم. در صورتی که طرف خودش بهتر میدونه شما اینکارو نکردید. بلکه میخواد با این کلک طرف وقت نکنه به اینها بگه چرا اینکارو کردی.

خوب، طناز عزیزم، امیدوارم که از من ناراحت نشده باشی برای شمردن اشتباهاتت. من یک نشانه شناسم. تخصص من دیدن نشانه ها و تفسیر اون از دیدگاه طبقات مختلف اجتماعی هست.

معنا بین خانواده شما و همسرت مختلف هست. همیشه این مشکل رو خواهی داشت با این خانواده، مگر اینکه نیروی عجیب و غریبی داشته باشی برای اصلاح همه چیز از بنیاد. که اون رو خودت باید تشخیص بدی که آیا ارزشش رو داره یا یک انتخاب بهتر و زندگی آگاهانه تر برات مناسب تر و کم دردسر تر و مطمئن تر هست.

بانو جان این راهکار که ارائه کردین میتونیم ماهم استفاده کنیم تو مسائل مشابه با مسئله طنازجون؟

آره عزیزم. شاید بقیه فکر کنن من جواب یک فرد به خصوص رو به طور مفصل دادم در چند پست و به اونها بی توجهی کردم. اما در واقع، این موارد، بیشتر از اینکه به درد طنازجان بخوره، به درد دیگران میخوره. چون اتفاقی رو که افتاد نمیشه اصلاح کرد، اما ممکن در هر کدوم از این بندهای چهارده گانه یک درسی برای همه مون باشه.

و اینکه امیدوارم طناز  با دونستن این مطالب دیگه از موضع ضعف نگاه نکنه به قضایا و از موضع قدرت حرف بزنه.