دوستانم سلام
از پرنسس عزیز ممنونم بابت وقتی که میگذاره و از دوستان گلم بابت اشتردک نکاتی که به ذهنشون میرسه و مفید هستن ❤
من از سه تاپیک قبلی خوانندم و خواهرانه یه نکته رو بگم... امیدوارم سو برداشت نشه ..... پرنسس وقت میگذارن و خیلی خوب جواب میدن .... به نظرم توصیه شون توی ۹۰ درصد موارد جواب میده .. شما باید اصلش رو بگیرید و با توجه به شرایط خودتون وطنیش کنید اصطلاحا ...دردودل کردن با جاری بده ... چه یه جاری داری چه سه تا چه همسایه ای باهاشون چه دورید و... این اصله فرعش رو شما تشخیص بدین ... این نکته رو گفتم که خیلی درگیر جزئیات نشین و برید تو کار اقدام و عمل 😊
منم چند تا نکته اکتشافی جدیدم رو بگم :
۱. من در سالهای اخیر که درامد داشتم و متاهل هم شده بودم خیلی خرید میکنم ... لباس و ... علتش رو میدونم و یه ریشه عمیق داره که حالا جای گفتنش نیست ... چند وقت پیش متوجه شدم که علی رغم هزینه زیادی که میکنم تیپم عالی نیست ... دیگه درگیر این مسئله بودم تا چند وقت پیش یه جا خوندم که یه خانمی نوشته بود" ترجیح میدم دکوراسیون عادی خونم رو با یه دکوراسیون عادی دیگه عوض نکنم .. اگر عوضش میکنم میخوام عالی بخرم اگر نه که همین عادی الان هست دیگه میخوام چکار "...به فکر فرو رفتم .. در مورد خرید من صادق بود ... من فرضا سه تا مانتو ۱۰۰ تومنی خریدم که عالی نیستند و فقط ولعم به خرید رو باهاشون ارضا کردم ... در حالی که ۳۰۰ دادم و اون بازدهی لازم رو ندارند ... و پس از مدتی دلم رو میزنن .. چون هیجانی انتخاب شدن !!!تصمیمم رو گرفتم الان حدود یک ماه هست که با خودم گفتم فقط چیزی رو میخرم که از هر جهت عالی باشه ... تا الان که موفق بودم و چیزی نخریدم
۲.به عنوان یک زن ۳۱ ساله به یک نتیجه ای رسیدم :هیچ بخشی از زندگی رو فدای بخش دیگه نکنید !افراط و تفریط همیشه بده .... همه چیز رو باهم پیش ببرید .. خودسازی خانواده ورزش و... یک روزی نتیجه ی کم گذاشتن برای یک بخش رو میبینید ...
۳. زبان هر کس رو پیدا کنید .. نمیخوایم به کسی باج بدیم ولی اگر قراره محبتی بکنید بیهوده نباشه ...یکی با کلام اقناع میشه یکی با یک هدیه کوچک... وقت بگذارید و پیداش کنید ...
۴.فرض کنید مرکز کنترل دنیا در مرزهای بدن شماست ... چطور عمل میکنید؟شما فقط روی خودتون کنترل دارید ... پس تا جای ممکن باید خودتون رو کنترل کنید .. بقیه تابعی هستند از شما اگر این رو بپذیرید حله ... اکثر توصیه های استارتر عزیزم هم همین مبنا رو داره
موفق باشید