2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 395086 بازدید | 1784 پست
سلام دوستان. داشتم یک کتاب میخوندم در راستای موضوع این تاپیک بود، گفتم بیام به شما هم بگم. کتاب جام ...

پرنسس عزیز من این کتاب رو‌نتونستم پیدا کنم اگر ممکنه اسمشو دقیق بفرمائید. ممنون میشم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونید دوستان، یکی از راه هایی که به مغزمون خوراک میدیم چشممون هست. گوشمون هست، خیلی باید مواظب ور ...

سلام بانو آرتمیس محترم.

ی سئوال داشتم...من شاغلم و بچه ندارم فعلآ...و با توجه به مزایای شاغل بودن...اگه بخواین بچه دار بشین و سال اول نتونین برین سرکار...و کلآ از ی سال قبل بارداری چیکار میکردین که بعدآ افسوسشو نخورین...راستش نظرم در مورد شاغل بودن خانمها با شما یکیه...ولی ابتدای فرزندآوری اگه امکات شاغل بودن نباشه...یا ممکنه شغلمونا از دست بدیم...شما بودین از قبلش چیکار میکردین؟ ممنون میشم جوابمو بدین...

میگم چطور با جاریت رفتار میکردی وقتی بهت بی محلی میکرد.بهتر شده جاریت باهات.منم جاریم خیلی بهم بی مح ...

منم بی محل میکردم انگارکه وجودنداره اصلا.حتی نگاهم نمیکردم بهش اونم باکسی صحبت میکردخودمومشغول میکردم نگاش نکنم.الان یه مدته خودش سرحرفوبازمیکنه منم حرف بزنه حرف میزنم نزنه نمیزنم.خیلییی خوب شده قبلادعواداشت بامن انگارطلبکاربود.ولی همیشه باهاش خوب سلام علیک میکردم.ولی فقط همون سلام والسلام

منم بی محل میکردم انگارکه وجودنداره اصلا.حتی نگاهم نمیکردم بهش اونم باکسی صحبت میکردخودمومشغول میکرد ...

بانو ارتمیس ودوستان شماهم پستمو بخونید و منو رهنمای کنید 

مال منم ۴ساله همینجوریه باهام.نمیدونم کی درست میشه ولی یه سیاستی که داره با ۳تا جاری دیگه خیلییی خوبه رفتارش فقط با من اینجوریه حتی یه دفعه  گفتم هرچی ناراحتی داری ازم بگو و گفت من مشکلی ندارم باهات و گغتم هرکار کردم ناراحت شی من معذرت میخوام.حتی شوهرمم بهش گغته باهم خوب باشین به شوهرمم گفته میترسم باهاش حرف بزنم دعوامون شه ولی منکه اصلا دعوایی نیستم.ولی اون برلش مهم نیست من باهاش صحبت کنم.الان از خودم بدم میاد میگم من چقد خرم ازش معذرت خواهی کردم اون به یه ورش نیست شوهرم بهش گفته اصلا یه جوری جواب داد فقط من بد بشم.باور کن شوهرم خیلی خیلی خوبی کرده در حقشون و منم چیزی نگفتم.همه کاراشون با شوهرمه.ولی نمیدونم چرا شانس نیاوردم و باهام بدرفتاره.بخدا مریضن چون شوهرم پرستاره و برادرای دیگش بازارین همه کا دوا و درمون ودکترشون با شوهرمه از پدرشوهر و مادرشوهر بگو تا بچه های جاری و خواهر شوهر یکیشون که میشه جاری بزرگه که اگه یه سردرد داشت شوهرم بش زنگ میزد حتی خودم که نگن زنش بد ولی یک ساله قهره که مقصر اول دعوامون خودش بود ولی چون بلد نبودم از خودم طرفداری کنم من شدم مقصر و همه منو به چشم یه ادمی میبینن که میخواد همه رو به جون هم بندازه و دعوا راه بندازه.یه ساله سکوت کردم به خاط هیچ میترسم برم واقعیتو بگم اگه بگم بدتر میگن دیدین این از همه بدش میاد که میخواد همرو به جون هم بندازه.بخدا اون حرفای که برام درست کردن همش دروغ بود

🚫لطفا اینقدلایک نکنید🚫کامنت بزارید😁
بانو جان تحلیلت از جریان آخر زندگی طناز چیه؟ خودش با شوهرش یه قراری گذاشتن و با رضایت هم خواستن یه ک ...

نیکی عزیز با اجازه ی بانو آرتمیس من کمی تحلیل کنم.

مادر همسر من زنی بود که توی سن ۱۶ سالگی ازدواج می کنه و ترک تحصیل. خیلی زود بچه دار میشه. ۳ بچه با اختلاف فقط یکسال. از همون ابتدا مجبوره با جاری توی یه خونه ی کوچیک زندگی کنه و از همون اول پدرشوهر و مادرشوهرش باهاش زندگی می کنن. چند سال بعد خواهرشوهرش توی آتش سوزی فوت می کنه و بچه هاشو میارن پیش اینا. در کنار همه ی اینها در همسایگی خواهرشوهرها قرار داره و زندگیش تحت تاثیر شدید خانواده ی همسرشه.

از همه ی اینها گذشته همسرش مرد خشک و خشنی هست که اهل محبت کردن نیست. اون همیشه مشغول کارها و برنامه های خودشه و اگر رسیدگی می کنه فقط به خانواده و بچه های خودشه و به شدت همسرشو نادیده می گیره. همین طور اینکه در یه مقطع زمانی قصد داره زن دوم بگیره که با پادرمیانی بزرگترا و هزار جور دعا و ثنا منصرف میشه. این زن هم برای محکم کردن پایه های زندگیش بچه های زیادی به دنیا میاره. 

حالا در کنار تمام سختی ها اون تونسته متن سازی رو به طور حرفه ای یاد بگیره. با سرویس دادن بیش از اندازه فرزندانشو دور خودش نگه داشته طوری که دختر ازدواج کرده ش از هر ۷ روز هفته، ۶ روز در منزل پدر به سر میبره و سرویس دهی به دامادها در حد عالی انجام می گیره. یا از اول با استقلال پسرش مخالفت کرد و اجازه نداد ازش دور بشه. در حقیقت چون سالها تنهایی، درد و رنج و نادیده گرفته شدن رو تحمل کرده اینبار با جمع کردن بچه هاش دور خودش سعی در جبران این درد داره.

از اینها گذشته عروسی پا به خونه ش گذاشته که برعکس خودش که تحصیلات پایینی داره، تحصیل کرده و دانشگاه رفته ست. برعکس خودش که هیچ وقت نتونست شاغل باشه و درآمدی داشته باشه، عروسش شاغله و استقلال مالی داره. برعکس خودش که جور تمام خانواده ی همسرو کشیده، عروسش زندگی مستقلی داره و نمیپذیره که سرویس دهی بیش از اندازه انجام بده.

پس اون خودشو با یه زندگی میبینه که با هزار مکافات و چنگ و دندون و بدبختی و متن سازی و هزار راه دیگه بهش چسبیده و در مقابل آرزوهای بر باد رفته ی خودش رو میبینه.

در برابر چنین زنی عروسی هست که موفقه، مستقله، به آرزوهاش یکی یکی جامه ی عمل میپوشونه، هدف داره و تمرکزش به جای مادرشوهر و خواهرشوهر روی هدفها و برنامه های خودشه، بیش از حد سرویس اضافه نمیده، بلده از خودش محافظت و دفاع کنه...

بگذارید یک نکته هم بگم و برم. اگر با آدم ها غیر صمیمی باشید و حد و مرز رو بدونید، غیر قابل نفوذ میشی ...

سلام خانومی میشه ده تا سوالم رو خصوصی بپرسم؟

خدایا...آشوبم آرامشم تویی...❤ الان دیگه پنج گل😍

سلام دوستان، یک کمکی میخواستم ازتون.

ممنون میشم اگر میتونید من رو در تاپیک زیر راهنمایی کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5212295/دوستان-من-میخوام-جدی-برای-باردار-شدن-اقدام-کنم-آیا-کسی-هست-که-مرا-یاری-کند?postId=159444407

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
سلام خانومی میشه ده تا سوالم رو خصوصی بپرسم؟

آره عزیزم. شما سهمیه جداگونه داری.

اگر میشه اینجا مطرح بشه، مطرحش کن تا بقیه هم استفاده کنند، اگر نه درخواست بده خصوصی.

.

دوستان من دنبال یک فیلمی بودم سال ها، این دوست عزیزمون رفت دنبال اسمش و پیداش کرد. حالا جایزه اش ده تا سواله.

آره عزیزم. شما سهمیه جداگونه داری. اگر میشه اینجا مطرح بشه، مطرحش کن تا بقیه هم استفاده کنند، اگر ن ...

خوشبحالش....

اسم فیلم چی بود؟

راستی یه فیلم دیگه تو مایه های شهرزاد ممکنه پیشنهاد بدی؟

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!
خوشبحالش.... اسم فیلم چی بود؟ راستی یه فیلم دیگه تو مایه های شهرزاد ممکنه پیشنهاد بدی؟

یک فیلمی بود توی بچه گی دیده بودم، اما اصلا یادم نمیومد.

همه اش صحنه هاش توی ذهنم بود، اما پیداش نمیکردم.

برای هرکی هم تعریف میکردم میگفت یادم نمیاد.

فقط یک غول و چند تا دختر بچه ازش یادم بود که نامرتب بودن و زیر قابلمه پنهان می شدن وقتی باباشون میومد، یک روز اینها تمیز شدن و ...

این دوستمون هم برام پیداش کرد.

اسم فیلم اینه:

خوب دوستان، حالا من چند تا سوال مهم دارم که باید بهشون جواب بدم.

یکی از این سوالات این هست که  چطور گذشته زندگی رو فراموش کنیم و از نو بسازیم. در صورتی که همسر هم مایل به همکاری و اومدن به مشاوره نیست.

ببینید دوستان، هنگام مواجه با مشکلات، ما رویکردهای مختلفی داریم.

یکی نمیتونه تحمل کنه برخی مسائل رو و جدا میشه.

یکی هم شرایط جدایی رو نداره، یا نمیتونه از همسر و زندگیش دل بکنه و میخواد بمونه و بسازه و فراموش کنه.

در این صورت اولین کار اینه که بشینیم و اشتباهات گذشته رو مرور کنیم.

هم سهم خودمون رو، هم سهم همسرمون رو.

اینکه چه اشتباهاتی مارو به اینجا رسوند.

چطور میشه جبران کرد.

چطور میشه از نو ساخت.

برای از نو ساختن دیگه گذشته رو با همسرتون مرور نکنید و بهش اشاره نکنید.

نگاه رو به جلو داشته باشید و نه نگاه رو به عقب.

صبرتون رو زیاد کنید.

زیاد دیگه با همسرتون جر و بحث نکنید و مرد رو به جایی نرسونید که درگیری فیزیکی پیدا کنید.

اما نگاه رو به جلوتون یک نگاه بی خیالانه نباشه.

با نگاهی و گوشه چشمی به گذشته، نگاه رو به جلو داشته باشید.

درس هاتون رو از اتفاقات بد بگیرید.

سعی کنید سجایای اخلاقی همسرتون رو تقویت کنید.

فکرش رو ارتقا بدید.

یک قبیله ای هستند که وقتی یکی از افراد مرتکب کار بدی میشه، میارنش وسط جمع و همه راجع به خوبی هاش میگن تا خجالت بکشه و به ارزش وجودی خودش پی ببره.

اما ما میایم و از بدی های طرف میگیم. به اونم القا میشه که من آدم بدی هستم، پس به کار بدش ادامه میده.

دقت کنید که زیاده روی نکنید و اینکار براش تشویق کار زشتش نباشه.

همیشه بگذارید ناراحتی اون کار براش بمونه و شما خودتون رو فرد بزرگی نشون بدید که بخشیدید، اما فراموش نکردید.

رابطه آسیب دیده رو بیشتر باید حواستون باشه.

زیاد دیگه به همچین مردی اعتماد نداشته باشید.

اعتماد کنید در حدی که بتونید زندگی کنید.

اما همیشه مراقب و حواس جمع باشید.

در انتها هم مهارت های خودتون رو ارتقا بدید و بیشتر به خودتون تکیه کنید، نه مردی که یکبار به شما ضربه زده.

سلام بانو آرتمیس محترم. ی سئوال داشتم...من شاغلم و بچه ندارم فعلآ...و با توجه به مزایای شاغل بودن.. ...

بانو جان....اگه جوابمو بدین خیلی ممنون میشم‌...نظرات شما برای من ارزشمنده