2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 395018 بازدید | 1784 پست

همین الان به جای اینکه گوشی دستم بگیرم و مجدد کتاب و مقاله بخونم، میخوام بگذارم کنار و حالا از دانسته هام یک پلن رسم کنم برای خودم.

میخوام کمتر به مغزم خوراک فکری بدم، تا بتونه چیزهایی رو که خورده،هضم کنه.

هر مطلب و تصویر یک استرس و یک ورودی جدید هست که از مغز کار می کشه.

اینستامو با اینکه خیلی براش زحمت کشیده بودم بستم.

چون نمیخوام کسی چیزی به خوردم بده،مطلبی لازم داشته باشم، هدفدار سرچ میکنم.

نه اینکه اینستارو باز کنم و آماج هدف مطالب و تصاویر بشم.

لطفا همه بیان و بگن چطوری میخوان وارد حوزه عمل بشن.

من خودم باید کلی بنویسم و برنامه بریزم و زمان مشخص کنم برای اهداف امسال و همینطور شروع قرن جدید، با یک ورژن جدید.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
همین الان به جای اینکه گوشی دستم بگیرم و مجدد کتاب و مقاله بخونم، میخوام بگذارم کنار و حالا از دانست ...

سلام بانو.من بزرگترین هدفم اینه که اصلاسرپسرم ‌عصبی نشم ودعواش نکنم بچم ارومه ولی من فکروخیال اذیتای جاریم مثل خوره روحمومیخوره وهمش توخونه عصبیم میکنه چن ساعت خوبم بعدیهوفکرش میادتوسرم وعصبی میشم وبه شوهرم وبچم پرخاش میکنم.الان چندوقته که خیلی ازش فاصله گرفتم دیگه جدیداهیچ حرفی بهم نزده که بتونه بهمم بریزه‌.فقط سلام ووالسلام.ولی من عذاب گذشته رهام نمیکنه.همسرمم خیلی همکاری میکنه مادرشوهرم که دعوتمون میکنه جاریم وخونوادش باشن بهونه میاریم ونمیریم.چون جاریم دخترخواهرمادرهمسرمه خوانوادش زیادمیان خونشون.بانوارتمیس این سوالوداشتم که به نظرتون کاراشتباهی نمیکنم که خیلی ازمهمونیای مادرهمسرموشرکت نمیکنم وبهونه میارم؟؟ اخه وقتی میرم تایک سال حالم بده ازدست کارای جاریم.همسرمم هیچ مشکلی نداره میگه مهم حال تو.اخه یه مدت دستام میلرزیدازبس که حالم بدبود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان عزیزم. شب تون بخیر. داشتم فکر میکردم این روزها، دیدم دچار یک مشکلی شدم من. بعد که بیش ...

سلام آرتمیس جان

چه حرفای خوبی 

دقیقن من هم چند وقتیه به این موضوع فکر می کنم که چقدر فکرم رو با کلی اطلاعات نصفه نیمه پر کردم و بازهم دنبال داده های جدیدم ، که می بینم همگی خام می مونن

این ورودی ها واقعن فشار روی ذهن ماست

مرسی از یادآوریت و گفتن شون

ولی بشخصه بلد نیستم دانسته هامو عملی و عملیاتی شون کنم و می افتم توی این چرخه که خب حالا که قبلیا جواب نداده برم سراغ دریافت مطالب و آگاهی های جدید  

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
سلام بانو.من بزرگترین هدفم اینه که اصلاسرپسرم ‌عصبی نشم ودعواش نکنم بچم ارومه ولی من فکروخیال اذیتای ...

سلام عزیزم.

نه کار بدی نمیکنی،یکم دور شو تا بتونی خودت رو ترمیم کنی.

مگه چیکار میکنه؟

چرا بهش جرات میدی کاری کنه که اینقدر عذاب بکشی؟

یکبار رک بهش بگو که باید تغییر رفتار بده.

به خودت و بچه ات رحم کن.

حالا باز یک مثال بزنی،بهتر میتونم بهت بگم.

سلام آرتمیس جان چه حرفای خوبی  دقیقن من هم چند وقتیه به این موضوع فکر می کنم که چقدر فکرم ...

سلام عزیزم.

یک مشکل رو بردار، تا حلش نکردی نرو سراغ جدیده.

مثلا همه مون می دونیم باید سالم غذا بخوریم، ورزش کنیم،خونه رو تمیز کنیم، با بچه هامون خوش اخلاق باشیم، به دیگران فکر نکنیم.

اما چون این کارها انرژی صعودی میخواد،انجامش نمیدیم.

کارهایی که انرژی نزولی دارن،انجامشون راحت تره و سر می خوریم توی اونها.

مثلا نت گردی می کنیم، پرخوری می کنیم، کم تحرکیم و ... 

و مدام دنبال پر کردن مغزمونیم.

همش میگیم بگذار بازم یاد بگیرم، به نظرم این فریب مغز هست برای اینکه خودش رو به چالش نکشه و توی منطقه امنش بمونه.

سلام عزیزم. نه کار بدی نمیکنی،یکم دور شو تا بتونی خودت رو ترمیم کنی. مگه چیکار میکنه؟ چرا بهش جرا ...

ممنون که جواب دادید.ازاون اول ازدواجم که هی میومدپیشم مینشست میگفت چرادستات انقدلاغره؟سینهات شله، مبلای جهیزیت چرااینجوریه؟ بعدتوجم مبل اینامومیگفت ومیخندید.به خدامن انقدشوکه میشدم اصلالال میشدم.ظرف واینارومیندازه گردن من خونه ی مادرشوهرم البته الان خیلی بهتره مادرشوهرم چن باربهش گفته بلن شونشین.خودمم اخم کردم وفهموندم بدم اومده.تمام دخترای فامیلوتومهمونیاجم میکنه تواتاق بگوبخندمیکنن من تنهامیمونم توحال پیش بزرگترا.یه حس بدی میادسراغم.وبقیه رم بامن لج کرده دخترای فامیلشونم تامیبیننم بهم حمله میکنن بی دلیل.مثلاسری اخرالکی الکی توجم دعواراانداختن اخرشم انداختن گردن پسرمن.خودشم فوق العاده پرخاشگروعصبی بهش بگی بکش کنارهمه ی دنیارومیریزه سرت.چن سری باخونسردی جواب دادم شروکرده به دادوفریاد.الان دیگه مدتیه که فقط ازجمعشون فرارمیکنم.خیلی دورشدم خیلی

میدونید دوستان، یکی از راه هایی که به مغزمون خوراک میدیم چشممون هست.

گوشمون هست، خیلی باید مواظب ورودی ها باشیم.

یک خانمی رو میشناسم، با خانواده همسرش توی یک ساختمون هستند.

مادر همسرش،جاری ها، خواهران همسر و .... .

این خانم هم شدیدا تحت فشاره و قرص میخوره از افسردگی و ناراحتی.

و یک کار بد میکنه که تمام مشکلش از اونجا نشات میگیره.

ایشون از صبح که بیدار میشه، تا شب، یک چشمش به پنجره است‌.

اینکه کی میاد،کی میره، کی کجا رفت؟کی چی خرید؟ کی با همسرش میره، کی تنها میره، کی با کی بیرون میره؟هر کی چقدر خرید میکنه؟کی لباس جدید خریده؟

یعنی میخواد هیچی از دستش در نره. 

خوب معلومه که نصیبت از این همه خوراک فکری یک مشت قرص آرام بخش میشه.

چون هرکی یک جور زندگی میکنه.

هرکس یک جور تفریح میکنه، هرکس یک جور میگرده.

حالا تو بشین تمام روز رو غصه بخور.

به جای اینکه بره دنبال لذت بردن از زندگیش.

بابا خیلی چیزها رو نباید ببینیم،اگر نه آرامشمون از دست میره

صبح تا شبم کارش غرغر هست به همسرش که چرا فلانی رفتند سفر،ما نرفتیم. 

چرا فلانی خرید رفتنی زیاد میخره، ما کم؟

چرا فلانی مهمونی داد، ما نه.

به جای اینکه بشینه و با خودش برنامه بریزه، مثلا به فرض بگه من ماهی یک دست لباس تو خونه نیاز دارم، سالی چهار تا مانتو مثلا، می رم اینها رو میخرم،بقیه هم به من ربط ندارن.

یا مثلا من ماهی دوبار باید برم آرایشگاه تا مرتب باشم.

یا مثلا نیاز این ماه ما به خرید اینها هست. این خوراکی هارو برای رشد بچه هام نیاز دارم.نه اینکه چون فلانی خرید، اینم باید بخره. 

ممنون که جواب دادید.ازاون اول ازدواجم که هی میومدپیشم مینشست میگفت چرادستات انقدلاغره؟سینهات شله، مب ...

به جای فرار عزیزم، با این آدم مقابله کن.

شنیدی بلاتشبیه میگن اگر سگ دیدی فرار نکن؟

اگر فرار کنی گازت میگیره؟

این خصلت متاسفانه توی برخی انسانها هم هست.

اون از ترس تو شیر شده.

شما می ترسی و فرار میکنی،اونم دنبالت میکنه.

این دفعه که حرف بیخودی زد،مستقیم توی چشمش نگاه کن و بگو هیچ از این حرفت و طرز رفتارت خوشم نیومد.

میدونم می ترسی.

اما بترس و انجامش بده.

اون موقع میبینی اون ازت میترسه و دور میشه.

بگذار اون فرار کنه ازت، بگذار بدونه هر حرف اضافه ای براش هزینه داره.

برای مردمی که رفتارشون رو بلد نیستند، هزینه ایجاد کنید و بگذارید هزینه رفتار ادشون رو بپردازن.

ببین عزیزم، تا آخر عمر هم دنبال روش مقابله با این باشی و هزار مطلب بخونی و یاد بگیری به دردت نمیخوره.

فقط باید چند بار از ترست عبور کنی و محکم و قاطعانه توی چشمش نگاه کنی و بگی این حرفتون مودبانه نیست، این سوالتان رو دوست ندارم.

اما کار نکردنش و بگو بخندش با دیگران به ما مربوط نیست.اونهارو ندید بگیر. 

همین الان به جای اینکه گوشی دستم بگیرم و مجدد کتاب و مقاله بخونم، میخوام بگذارم کنار و حالا از دانست ...

سلام. صبح تون بخیر و شادی.

من کلی کتاب و دوره و فایل و تاپیک نخونده دارم و هنوز خییلی چیزا هست که باید یاد بگیرم.ولی چند روزی هست که بعضی پیج ها رو آنفالو کردم و اصلا ویترین نمی رم. کامنتهای اینستا رو نمی خونم. وقت تلف نمی کنم. کانال ها و گروه هایی که فرصت نمی کردم بخونم یا مطالب شون رو خلاصه برداری کرده بودم رو ترک کردم. اینجا وارد هیچ تاپیک دیگه ای نمی شم. چون به وضوح می بینم حالم بد می شه بعد از خوندن شون.‌خروجی زبانم و ورودی ذهنم ، گوشم ، چشمم و ارتباط با دیگران رو ( آدم های سمی و انرژی گیر )  دارم کنترل می کنم. سه تا دوره و کتاب نیمه تاریک وجود رو دارم دوره می کنم ، چون هنوز بهشون تسلط ندارم و محتوای همون ها  " نیاز " امروز زندگی منه. چالش ۴ ماهه خانم هروی هم شرکت کردم  و امروز باید مکتوب کنم. به جای انجام کارهای جدید ، کارهای عقب افتاده رو انجام می دم. به اتفاقاتی که میفته سعی می کنم آگاهانه نگاه کنم و نشانه ها رو پیدا می کنم. چون درونیات منو نشون می ده. تمرینات بالا بردن انرژی و مدار رو انجام می دم. ارتباطم با خالق هستی رو ترمیم می کنم. پرگویی و پرخوری هم ممنوع . فکرم رو کنترل می کنم و مهم تر از همه ، کاری که باید انجام بشه ولی الان واقعا در توانم نیست رو شروع نمی کنم که نصفه رهاش کنم. (اینها کارهایی هست که دارم انجام می دم.)

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 
به جای فرار عزیزم، با این آدم مقابله کن. شنیدی بلاتشبیه میگن اگر سگ دیدی فرار نکن؟ اگر فرار کنی گا ...

اره واقعامیترسم بانوارتمیس.میترسم ازدعواودادوقال.ولی حتمااینسری جواب میدم هرچندبه لطف تاپیک قیلیتون خیلی حدومرزش روفهمیده وخیلی وقته که حرف بیخودی نشنیدم.ینی درموردکارکردن من ظرف میشورم نبایدبااون کاری داشته باشم؟مثلاپنج تاخواهرن میان خونه  مادرهمسرم یکیشون پامیشه برای ظرف اونیکی بایدمن باشم بلندنشم اخم وتخم ودعواست.ایناعب نداره؟ من خیلی حرص میخورم بابت این چیزا.شایدبه نظرتون خیلی ابتدایی باشه سوالم 

میدونید دوستان، یکی از راه هایی که به مغزمون خوراک میدیم چشممون هست. گوشمون هست، خیلی باید مواظب ور ...

عالی گفتین 

من همیشه میگم بی خبری خوش خبری ...

مخصوصا درباره خانواده همسر و‌جاری و‌..‌

هر چی کمتر بدونی حالت بهتره 😉

زندگی ، لیلی ست ؛ مجنونانه باید زیست ❣

منم پیجایی که تواینستافالوکرده بودم وبلاگربودن تولیدمحتوای باارزشی نداشتن کلاانفالوکردم وبه جاش پیج دکترهلاکویی وموفقیت وانگیزشی دنبال کردم.بیشترین برنامه ای که دارم اینه که توخونه برای پسرم وهمسرم بهترین باشم.من نشخوارفکری زیاددارم بایدمراقبه کنم.وهمینطوردرسم برام مهمه دوست دارم همونطورکه مادروهمسرخوبیم پیشرفت شخصی ام داشته باشم امیدوارم موفق بشم

به جای فرار عزیزم، با این آدم مقابله کن. شنیدی بلاتشبیه میگن اگر سگ دیدی فرار نکن؟ اگر فرار کنی گا ...

برای مردمی که رفتارشون رو بلد نیستند، هزینه ایجاد کنید و بگذارید هزینه رفتار ادشون رو بپردازن.      

گاهی آدم ها خیلی در لفافه باعث آزار ما میشن 

جوری که اگر بهشون مستقیم بگیم این رفتارت آزارم داد ، کتمان می کنن و متهم به بدبینی و منفی نگری و حساس بودن میشیم

برای اینها هم توصیه همینه ؟

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی