2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 395018 بازدید | 1784 پست
طنازجان من همیشه پستای شما رو دنبال میکردم و تحسینت میکردم الانم اول بخاطر شرایطی که برات پیش اومد ...

ممنونم بانو جان

راستش من قبلا بارها و بارها فرصت دادم، ببشتر از اون چیزی که باید گذشت و فداکاری کردم، نادیده گرفتم، کوتاه اومدم، به احترام زندگیم از هیچ تلاشی دریغ نکردم.

اما اینبار دیگه نتونستم کوتاه بیام و تصمیم قطعی گرفتم چون دیدم هویت و شخصیت من داره از بین میره و اونها مایل هستن از من کسی دیگه بسازن.

توی سریال شهرزاد جایی که شهرزاد مجبوره بین فرهاد که عاشقشه و رابطه ی بسیار خوب و عمیقی بین خودش و همسرش وجود داره و پسرش که از پوست و گوشت و خونو استخونشه یکی رو انتخاب کنه، شهرزاد فرهادو انتخاب می کنه و در جواب بزرگان میگه من اگر قبول کنم بیام بالا سر پسرم دیگه خودم نیستم. حتی مادر خوبی هم نیستم. من اینجوری خودمو از دست میدم. اما ترجیح میدم جایی باشم که خودم باشم و برای به دست آوردن پسرم نهایت تلاشمو کنم. ترجیح میدم به تمام معنا مادری باشم که روزی پسرم بهم افتخار کنه!

شاید از دید مردم اون زمان شهرزاد باید پسرشو انتخاب می کردو مادری رو فقط در این میدیدن که کنار فرزندش باشه اما شهرزاد انتخاب می کنه بین جایی که خودش هست و جایی که قراره به زور شرایط درش قرار بگیره و مطمئنا انتخاب سختی هست. شهرزاد میپذیره راهش پر از خطره پر از سختیه پر از دردسر و مکافاته ولی قاطعانه روی تصمیمش ایستادگی می کنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم ممکنه یه بار دیگه آدرس تاپیکو برام بذارید؟

کانال تلگرام دارن. @zendeegiesaleem

نمی گم هزینه کنید ولی حداقل ویس های رایگان و دستاوردها رو بشنوید.

جالبه بدونید یکی از دوره هاشون رو گوش می دادم ، با بعضی از صحبت های بانو مطابقت داشت. البته من هنوز کامل تاپیک ها رو نخوندم، برای همین می گم بعضی. امیدوارم هرچی خیر و صلاحِ هر دو طرف هست اتفاق بیفته.

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 

چ تاپیک جالبی.من همیشه ترس طرد شدن دارم اینقدر خودمو پیش خانواده شوهرم خاکی نشـون دادم ک یه وقت نگن فلانی قیافه میگیره.

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼
این آیه ازکدوم سوره هست

آیه "و من یتق الله" که آیه های 2 و 3 سوره طلاق می باشد، معروفترین آیه های قرآن است که در رابطه با گشایش کار و رزق و روزی و همچنین ایجاد خیرو برکت می باشد.

در رابطه با فواید این آیه احادیث و روایات بسیار فراوانی ذکر شده است که برخی از این احادیث را در این مطلب جای داده ایم
از حضرت رسول (ص) نقل شده است که حضرت فرمودند: آیه اى در قرآن مى شناسم، که اگر تمام انسانها دست به دامن آن بشوند براى حل مشکلات آنها کفایت می کند و آن آیات دوم و سوم سوره طلاق می باشد:

سلام. همیشه می شنوم فلان حرف رو به شوهرت نگی ها. بعدا سرکوفت می زنه. یا ارزشت رو پیشش از دست می دی.ح ...

عزیزم دقیقا همینه که شنیدی متاسفانه همینطوره تو فرهنگ ما . خود من بنا به چند دلیل خیلی با شوهرم صمیمی بودم و نزدیک ترین فرد به خودم میدونستم و کوچیکترین حرفی رو ازش پنهون نمیکردم به خیال اینکه حرف پنهونی نمونه و زن و شوهر باید از همه چیز هم خبر داشته باشن (دلایلشم ۱-هم سن بودیم ۲-من بچه بودم و خام۳-بی نهایت شوهرمو دوست داشتم حتی از عزیزانم بیشتر همه کسم میدونستم )نتیجه : سواستفاده . من حتی اگه منزل پدرم با پدرم یا مادرم حرفم میشد یا انتقاد ازم میکردن یا سرزنشی راهنمایی هر چی حتی گاها پیشمن از شوهرم گله میکردن یا انتقاد من فورا جبهه میگرفتم و به شوهرم پناه میبردم و همه چی رو میگفتم نتیجش این بود نقطه ضعف دستش میدادم‌اول اعتمادمو جلب کرد بعدا تحقیر میکرد یا دو به هم زنی میکرد به شوخی و... و من حرصم میگرفت عصبی میشدم باعث میشد منم برا دفاع از خودم منم سرزنشش میکردم بابت مشکلات خونوادش و... تمام دعواهامون سر این چیزای مسخره بود که رومون تو روی هم باز شد . همیشه از ادمای محافظه کار متنفر بودم دور از جون پدرمم محافظخه کاره همیشه بدبینه . ولی الان فهمیدم بهترین کارو این افراد میکنن وسلام

عزیزم دقیقا همینه که شنیدی متاسفانه همینطوره تو فرهنگ ما . خود من بنا به چند دلیل خیلی با شوهرم صمیم ...

عزیزم درسته همسرتون بودند ولی متاسفانه بااین رفتاراشتباه شما به مروربهترین حامیان خودتون روازصحنه خارج کردید وخب توشرایط اختلافات خانوادگی شما خودتون روبی پناه نشون دادید وگل به خودی زدی  حتی جلوی صمیمی ترین دوستاتون ویاهمسر وخانوادش خودتون روفردتنها ومشکل دارنشون ندید اینجاشمابه خودتون دارید خیانت می کنید وبه دیگران غیرمستقیم تفهیم می کنید که ارتباطاتتون مشکل داره

عزیزم درسته همسرتون بودند ولی متاسفانه بااین رفتاراشتباه شما به مروربهترین حامیان خودتون روازصحنه خا ...

بله عزیزم ولی الان دیگه همچین کارای احمقانه ای نشون نمیدم و به ارزش خونوادم پی بردم از بعد از یه سری مشکلات فهمیدم همسر ادم هر چقدرم خوب باشن بازم از خون ما نیستن و منتظر یه اشتباهن که بذارنت کنار 

بانو ارتمیس عزیز

مادربزرگم و عمه ها و عموی مجردم قصد مهاجرت دارن. همیشه حرفش بود ولی من اصلا فکر نمیکردم که یکروز ازینجا دل بکنن و برن. الان که کم کم داره جدی میشه یک حس عجیبی بهم دست داده، احساس میکنم یکجورایی از همین حالا دلتنگ شدم، اصلا نمیدونم الان که باید خوشحال باشم چرا نیستم.

@گلبوته__خانوم     @سوشیانس19401     @ارمند     @roya_am @ ...

منو میشناسی عزیزم؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

سلام دوستان عزیزم.

شب تون بخیر.

داشتم فکر میکردم این روزها، دیدم دچار یک مشکلی شدم من.

بعد که بیشتر فکر کردم، دیدم همه مون این مشکل رو داریم.

این روزها اینقدر درگیر خوندن و یاد گرفتن هستم که مدام دنبالش هستم.

فارغ از اینکه تا این حد از یادگیری رو به درستی عملی نکردیم، نباید دنبال بیشتر یاد گرفتن باشیم.

همه ما اصول زندگی رو یاد گرفتیم، اما بازم دنبالش هستیم.

یک مثال ساده، همه مون می دونیم برای یک زندگی با آرامش، باید خونه مون تمیز و مرتب باشه.

اما شاید خیلی هامون، این رو فراموش کردیم.

میگیم یک تمیزی هست دیگه.

کار مهمی نیست.

بگذار بیشتر کتاب بخونم، بگذار بیشتر برم توی سایت ها و اینا تا بازم یاد بگیرم.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...

الان ما اصول تغییر باورها، دوست داشتن خود و صمیمی نبودن رو یاد گرفتیم.

اما باز هم دنبال بیشتریم.

باور کنید با عملی کردن همین ها،اکثر مشکلاتمون حل میشه.

باید از حوزه تئوری،پامون رو بگذاریم توی حوزه عملی.

بیاین هرکس اینجا متهعد بشه که باید روی چه بخش هایی کار کنه.

به جای خوندن و خوندن و خوندن،یکم فکر کنیم.

یکم سکوت کنیم.

یکم خلوت کنیم با خودمون.

توی سرمون پر فکره، پر دانسته ها و نادانسته ها.

به جای امروز روی نادانسته ها، دانسته هامون رو عملی کنیم.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...