2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 376374 بازدید | 1784 پست
مرسی عزیزم در جواب خودش ک میگه بی معرفت زنگ نمیزنی و یادم نمیکنی و..... در جواب این حرفش چی بگم بنظ ...

بعد فحشش یکم سکوت کن، با یک مکث ادامه حرف رو بده و زود بحث رو تموم کن. اینجوری میفهمه خوشت نیومده.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
من ازاول به خواهرشوهرام میگفتم آبجی چون اونا به خودشون گفتند الان پشیمونم ودلم میخوادبگم نرگس خانم ب ...

از کارهای کوچیک دیگه شروع کن و فاصله رو بیشتر کن تا به اونجاها برسی. معمولا اگر کارهای دیگه رو درست کنی، گفتن این کلمه شاید دردسرساز نباشه. من اگر خیلی سریع واژه هارو عوض کردم، چون میخوام از موضع قدرت برخورد کنم و برام اهمیتی نداره طرز فکرشون. کسی که نمیتونه یا طرز فکر دیگران براش مهمه، نباید از این روش استفاده کنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی از این تایپیک جذاب من یک‌ مشکل برعکس دارم چون از اول‌صمیمی نبودم و سرد و خشک برخورد کرد ...

گاهی شخصیت واقعی تو نشون بده. اما یک نصیحت از من داشته باش، دیگران در کوتاه مدت میتونن مارو خراب کنن، خیلی هم خوب میتونن، اما گذر زمان نشون میده کی چکاره است. پس زیاد به خودت فشار نیار تا خودت رو بشناسونی به دیگران. تحویل نمیگیرن که نگیرن، بهتر، دردسرت کمتر. با دوستهای خودت بگو و بخند و لذت ببر.

سلام بانو آرتمیس جان خوشحالم در سایت هنوز فعالین     تاپیک با ارزشی است . ممنون   ...

سلام عزیزم، خوش اومدی. دقیقاً همین طوره. آدمیزاد به نظرم با خودش هم باید حد و مرز داشته باشه. فروید میگه ما یک نفر نیستیم، دو نفریم. ضمیر خودآگاه و ضمیر ناخودآگاه مون. اگر جلوی خودمون هم بد غذا بخوریم، ضمیر ناخودآگاه میبینه و فکر میکنه ما آدم بی ارزشی هستیم. تو تنهایی خودمون هم بد و نامرتب لباس بپوشیم، ضمیر ناخودآگاهمون مارو لایق بهترین ها نمی بینه

همین هاست که یک عده میگن ما اعتماد به نفس نداریم. چون جلوی خودشون هم حد نگه نداشتن و با خودشون ندار بودن. توی تاپیک قبلی گفتم شما تا حدی به دیگران اجازه میدید که از شما سوء استفاده کنن، که شما از خودتون سوء استفاده کردید.

پس با خودتون هم خوب و محترمانه رفتار کنید.

دوستمون اشاره خیلی خوبی کردن، نه تنها با خودتون هم بیش از حد بی قید و بند برخورد نکنید، بلکه مراقب حد و حدودتون با همسرتون هم باشید. حرفهایی که میزنید، شوخی هایی که می کنید. اینکه از خودتون عیب و ایراد میگیرید یک مجوز هست برای عیب و ایرادگیری همسرتون از شما. 

اصلا خیلی از حرفهارو لزومی نداره همسرمون بدونه.بعضی ها عادت دارن هرچی به ذهنشون میرسه چه خوب و چه بد، به بهانه صمیمیت به همسرشون بگن. اینها صمیمیت نیست، فقط داریم سبکسری مون رو به همسرمون نشون میدیم.

شاید اولش با حال و جالب به نظر برسه این حد از سرخوشی و شیطنت و با حال بودن، اما کم کم روتون حساب نمیشه، باهاتون مشورت نمیشه و وقایع خوشایندی اتفاق نمیفته. همیشه خانم های خوددار، جذاب تر و عاقل تر هستند تا اون که هر چیزی رو میگه.

وای نمیدونی حرفات چقدر بهم ارامش میده  من اوایل ازدواجم خیلی صمیمی بودم و به خاطر همین صم ...

سلام عزیزم. یکبار به همسرت بگو من دیگه از خانواده ام به شما چیزی نمیگم، چون راز نگه دار نیستی و حرف خونه رو بیرون میبری. چند بار بیا براش طبق معمول چیزی تعریف کن، اما بعد گفتن چند جمله بگو ای وای، با خودم قرار گذاشته بودم به تو چیزی نگم، چون گفتن به تو مساوی گفتن به مادرت هست. چند بار این کارو بکن و بخواه که نره بگه. خیلی با حوصله و آرامش، چطور به یک بچه یاد میدن کار اشتباه نکنه و حرف نبره؟

اگر بچه تون یا همسرتون حرف میبره و میاره مسائل خیلی خیلی مهم رو ازش مخفی کنید و بگید مخفی کردن من دلیلش رفتار تو هست.

سلام ی چیزی میگم،دستتون که نمیرسه کتکم بزنید😆😆😆 ولی میدونم خیلی سرزنشم می کنید  خانواده ش ...

ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است. اگرچه ممکنه خاطرات بد داشته باشی، اما اگر از الان شروع کنی، خاطرات بدی به خاطرات بد گذشته ات اضافه نمیکنی و میتونی اونهارو هم درمان کنی کم کم.

ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است. اگرچه ممکنه خاطرات بد داشته باشی، اما اگر از الان شروع کنی، خاط ...

سلام،یک ساعته دارم گریه می کنم.اینهمه برای زندگی مشترک زحمت کشیدم و هنوز مشکلات پابرجاست.

بعد متهم میشم به بی لیاقتی 

سلام بانو آرتمیس جان. واقعا مطالبتون بسیار عالی و کاربردی هس. واقعا به روز هست. خوندن مطالبتون آرامش عجیبی بهم میده. با تمام وجودم ازتون ممنونم که دوباره برگشتید و ما رو از دریای دانش خودتون بی بهره نذاشتید

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ

سلام بانو ،من 2 سال خواننده خاموش بودم وامروز که تاپیک شما رو دیدم خیلی برام جذاب بود و تصمیم گرفتم که از شما کمک بگیرم. من 21 ساله ازدواج کردم .من آدم زود جوشی هستم و باهمه خیلی زود صمیمی میشم و به خاطر همین رفتارم با جاری جدید خیلی زود صمیمی شدم و چیزهایی رو در مورد خانواده  همسرم براش گفتم البته اون ازم خاست و من هم گفتم ، بدون اینکه لحظه ای به این فکر کنم که شاید بخاد از همین حرفا بر علیه خودم استفاده کنه گذشت تا 1 سال بعد از اون شوهرم با شوهر همین جاری به مشکل بر خوردن طوری که ما برا عروسیشون نرفتیم و جاریم هم با ما قهر کرد .حالا ایشون برا اینکه خودش رو برای خانواده همسرم خوبه کنه و من رو بده همه ی اون حرفا رو بهشون گفته و این باعث شده که خواهر شوهرم به من فحاشی کنه ،البته شوهرم پشتم هست چون میدونه دلیل اینکه من اون حرفا رو زدم بی احترامی هایی که خانوادش به من کردن ،خودش اینا رو به وضوح دیده ،حالا من از شما می خام که کمکم کنید من از این به بعد  باید چه رفتاری با خانواده همسرم داشته باشم ؟  

قد 165 ... وزن اولیه 80 😢 ... وزن هدف 68💪 من می توانم

@ماشااا_میشااا   دوستم بیا اینجا ک خیلی مفیده❤‍ 

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
عزیزم ازسمت راست،سومین علامت رو که بزنی،تاپیک ذخیره میشه و هرزمان که دلت بخواد میتونی بری سراغش

ممنونم عزیزم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
از کارهای کوچیک دیگه شروع کن و فاصله رو بیشتر کن تا به اونجاها برسی. معمولا اگر کارهای دیگه رو درست ...

عزیزم من بامادرشوهروخواهرشوهرم که طلاق گرفته تویه ساختمونیم امامن همیشه فاصله رورعایت کردم اصلاباهاشون غریبه ام وحتی شماره هاشونم ندارم اتاخیلی دلم میخوادخانم صداشون کنم چون اناهم منوخانم صدامیزنن

درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍