2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 376366 بازدید | 1784 پست
لباس ها و نوع پوشش تون رسمی باشه، تا حد امکان صحبت نکنید، تا حد امکان نگاه های صمیمانه نداشته باشید ...

اینجوری که گفتی همش تو جمع خانواده شوهر تنها میمونیم که🤔مثلا برای شرایطی مثل شرایط من که با مادرشوهرم و خواهرشوهرم اینا تو یک ساختمون زندگی میکنیم و گاهی واقعا به کمک هم نیاز داریم 

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
سلام ی چیزی میگم،دستتون که نمیرسه کتکم بزنید😆😆😆 ولی میدونم خیلی سرزنشم می کنید  خانواده ش ...

منم از اونجا که از قهر و دلخوری بدم میاد بهشون محبت میکنم اما به اندازه..... گاهی ادم نمیکشه که بخواد هی محبت کنه ...اما اونا همیشه انتظار محبت دارن از ما 

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرانبها تاپیک جدیدت را خوندم ولی من با سکوت،با جواب ندادن کنایه ها ،با مقابله به مثل نکردن اونا را ...

سلام.منم تاپیک های پرمحتوا و مفید دخترگرانبها رو خوندم.و خیلی وقتا این سوال منم هست که اگه جواب کنایه ای رو ندیم و با سکوت و درایت باهاشون برخورد کنیم جری ترو پررو تر نمیشن؟.گاهی وقتا طرفمون اونقد درایت نداره که بفهمه سکوت نشانه ی خانومیمون هست نه بی زبونی و همچنان ادامه دار هست تیکه و کنابه هاشون.گرانبها جان خوشحال میشم نظرتون رو بگید.

سلام بانو آرتمیس جان خوشحالم در سایت هنوز فعالین     تاپیک با ارزشی است . ممنون   ...

به نظر منم باهمسر حدومرز روباید رعایت کرد وزیاد وارد جزئیات نشد من خودم خیلی ازمسائل خونوادگیم رواصلا به همسرم نمی گم وبعضی مسائل رواگه صلاح بدونم مخفی می کنم حتی وقتی بچه ها بزرگ می شند مسائل اوناروهم گاهی ازاوقات نباید گفت چون تنش توخونواده بوجودمیاد ودرصورت لزوم مطرح می کنم اوائل ازدواجم متاسفانه اگه ازهرکسی حتی خانواده خودم ناراحت بودم اون موضوع روبراهمسرم تعریف می کردم ولی به مرور دیدم اون موضوع بعدازچندوقت برای من تمام شده می شه ولی همسرم ازاون فردکینه می گرفت وخوب این می شد یه معضل دیگه هیچ موضوعی روازکسی مطرح نمی کنم تاحدی که همسرم برامن درددل می کنه ومنومشاورخودش می دونه

سلام عزیزم. عالی از کارهات بیشتر تعریف کن برامون. یکی از آشناهای ما، زیاد دختر خاصی نیست. شاید ده در ...

بانو آرتمیس سلاااااااااااام 😍😍😍

از تاپیک جدیدتون خیلی خوشحالم. 

خوش و خرم باشید. 😘😘

سلام بانو آرتمیس جان خوشحالم در سایت هنوز فعالین     تاپیک با ارزشی است . ممنون   ...

سلام ...چطوری میشه هم گرم بود و هم صمیمی نبود؟؟؟؟!!!!!🤔🤔🤔🤔🤔

یک سوال دیگه هم دارم....

صفحه اول تجربیات گرانقدر از پدرتون گفتین ک بخاطر مسایل کوچک توی خونه تبدیل به جنگ جهانی میشد

امکانش هست مثال های بیشتری برامون بزنی یا بگی که چطوری میشه کشف کرد این موصوعات رو؟؟

مثلا مادر شما از لحاظ ظاهری اکی نبوده..اگه خانمی این رو اکی باشه چی؟؟؟

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم....

خواستی سقط کنی بیا پیش من ..... 

سلام. وقتتون بخیر.

مفیدبودن مساله ی بسیار باارزشیه،بهتون تبریک میگم که تو این سایت عضو مفیدی هستید.مطمئنا اثرش برمیگرده به زندگی خودتون انشاءله.

امروزبه صورت اتفاقی ازطریق یک تاپیک دیگه بعداز مدتها نبودن درسایت دریک موقعیت بسیارمناسب با این تاپیکتون اشنا شدم،حالا چرا موقعیت مناسب؟

ازهمون روزهای اشنایی و مراسم خواستگاری رفتار گرمی رو با مادرشوهرم براساس خلقوخوی ذاتیم و البته توصیه نابجای مادروپدرم به اینکه مادرشوهرتو مثل مادرت ببین ،درپیش گرفتم و در خانه ای درحیاط مشترک بامادرشوهر زندگی رو شروع کردیم.

سال اول زندگی همه چی خوب بود،سال دوم بد نبود،ازسال سوم کم کم عوارض صمیمیت خودشونو نشون دادن.تا الان که من بعداز هفت سال زندگی،شش ماه گذشته رو به بدترین شکل ممکن زندگی کردم به عنوان یک زن متاهل،ونکته اینه که خودموهمسرم چالش هامون خیییلی کمتر از چالش من با خانوادش بود،ولی به جایی رسیدیم که علنا گفت دیگه منو نمیخواد جلوی خانواده اش اونم.

...خب..‌.تواین شش ماه من خیلی عوض شدم،باردارم و خیلی سختی های روحی وجسمی زیادی رو تحمل کردم،منشاء همشون چیبود؟صمیمیت با نااهلش،روابطی که اگر کنترل شده بود هیشکی انقدر اذیت نمیشد،مهمترازهمه خودم.

الان اوضاع روابط خوبه اما بعداز سه چهاربار امدوشد،دوباره داشتم رفتارهایی میکردم که صمیمیت میاره،مثلا دفعه ی قبل مادرشوهرم اومدخونم و از گلهام تعریف کرد،میخولستم فردابراش مثل گلهای خودم بخرم و ببرم،که این تاپیک رو دیدم و یه چیزایی بهم یاداوری شد،حالا گل خریدن رو موکول میکنم به یک مناسبت مثلا تولدش،بنظرم اینطور صحیحتره.

عذرمیخوام طولانی شد،فقط خواستم به عنوان یک مورد واقعی ازین تاپیک به تازه عروسا بگم که این هشدارو جدی بگیرن.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم. آره. کلا مبحث کار کردن روی خودمون هست برای اینکه با عدم صمیمیتمون دیگران را کنترل کنیم.

بانوجان تقریباهرروزچک میکردم ببینم برگشتیدیانه😍ممنون که برگشتید.من جدیداخیلی دوری میکنم ازخونواده ی همسرم اصلاام صمیمی نمیگیرم خودموبسیارخشک وجدی شدم ولی تنهاشدم اونجاخیلی.شمام همینطورشدیدیامن راهم رواشتباه رفتم یه جاهاییش رو؟

هیچ کدوم اینها مشکلی نداره عزیزم. فقط کافیه وقتی لباست نامناسبه از اتاق نیای بیرون. یا معذب بشی. یا ...

ممنونم ازت عزیزم❤

میدونی کلا وقتی همسرم خونس نمیان

همین که دخترم یکم گریه میکنه فوری مادرشوهرم میاد پایین میگه چیشده بچم😐

خب تو اون شرایطی ک مثلا دخترم خواسته ی نابجایی ازم داره و داره گریه میکنه 

منم واقعا عصبی میشم از یه طرف باید باج ب دخترم بدم تا ساکت شه از یه طرفم عصبی میشم ک سریع میاد ببینه چه خبره

خیلی سخته کنترل کردن تو این شرایط

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
بانوجان تقریباهرروزچک میکردم ببینم برگشتیدیانه😍ممنون که برگشتید.من جدیداخیلی دوری میکنم ازخونواده ی ...

عزیزم همه ما درشروع خودسازی دوره ای تنهایی روتجربه کردیم چون مابه این نتیجه رسیدیم ک من قبلیمون راهواشتباه می‌رفته 

الان میخوایم تغییرش بدیم پس زمانمون فقط صرف خودمون میشه وقاعدتابرای دیگران زمان کمتری میذاریم. ازین تنهایی نترس چون نتیجش چیزی جزاحساس قدرت نیست ولی برای اینکه دیگران کنجکاو نشن ونخوان پیگیر شن میتونی پله پله شروع کنی وپیشنهادمیکنم بقیه تاپیکای بانوآرتمیس روبخونین خیلی دراین زمان کارساز براتون

واقعا در مورد همسر بسیار باید محتاط بود؛ چون هر حرف اضافی یا رفتار نابجا بازتاب وسیعی خواهد داشت 

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
عزیزم همه ما درشروع خودسازی دوره ای تنهایی روتجربه کردیم چون مابه این نتیجه رسیدیم ک من قبلیمون راهو ...

من چندین ساله میخونم عزیزم هرتاپیکشونوبارهاوبارهاخوندم ونکته برداری کردم.چن تادفترپرشده ازصحبتاشون.اون چن باراول که میخوندم خیلی ناراحت وعصبی میشدم چون تموم بی زبونیاواشتباهاتم می اومدجلوی چشمم.ولی این حس تنهایی روخواستم ببینم بقیه ام دارن یانه.ممنون که وقت گذاشتی وجواب دادی عزیز🥀

بانو جان منو راهنمایی کن  که در محیط کارم اگه از کسی ناراحت شدم نخوام برای کسی تعریف کنم چرا ا ...

ببین عزیزم، گاهی برای نزدن یک سری حرفهایی، باید اون رو زد. اما نه به هر کسی. به یک دوست مطمئن. مثلا یک اتفاقی در خانواده ما میفته که خیلی احساساتی میشیم. حالا چه احساسات مثبت و چه منفی.

به هر دلیلی هم نمیخواهیم همسرمون از این قضیه باخبر بشه. اگر مقاومت کنیم، بالاخره این حرفی که نباید می زدیم میاد بیرون.یعنی همون چیزی که نمیخواستیم و به نفعمون نبود. پس سعی کنیم تخلیه اش کنیم. یا با خانواده خودمون به قدر کافی حرف بزنیم که تخلیه بشیم، یا با یک دوست معتمد. و از اون بهتر، روی کاغذ بنویسیم حرفهایی رو که نمیشه به کسی گفت.

مگر امام علی (ع) درد دلشون رو به چاه نمیگفتن؟ پس ما نیاز داریم به گفتن. اما اینکه به کی بگیم خیلی مهمه. 

پس شما هم برای یک آدم مطمئن بگو یا بنویسش.

ببین عزیزم ما قرار نیست خشک و جدی و نچسب باشیم. ما قراره محتاطانه و با فکر حرف بزنیم. همه جوانب رو بسنجیم. با اطلاعات شخصی خودمون و خانواده مون معاشرت نکنیم. بلکه یاد بگیریم با شخصیت والامون معاشرت کنیم. انسان هایی هم که به مراتب بالای رشد رسیدن معمولاً ساکت و آروم هستند و فقط گوش میدن. اون هم در دوره و زمونه ما و بدتر در خانواده همسر و محیط کار که همه به دنبال آتو گرفتن هستند.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...