2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 394952 بازدید | 1784 پست
ببین عزیزم، این نشون میده یک جای کارتون اشتباه هست. حتما یک چیزی اشتباهه که باید ازش بخوای. چون در ...

اخه بانو من در طول شبانه روز چندین مرتبه بالا میارم خودش داره میبینه . چکار کنم توروخدا بخدا خیلی تنهام و غصه دار چرا باید اینقد بدبخت باشم من ؟! هر چی میگم منو ببر دکتر یه شهر دیگه ست متخصص میگه بعدا بعدا الان سرم شلوغه بنظرتون اگه منو دوست داشته باشه معطل میکنه؟ نه . الانم بعد چند روز میخوام بیام خونه خودم میگه بابا بیای خونه چکار اینجا مامانت بهت میرسه برات بهتره نمیخواد بیای البته دیشب ایشونم خونه پدرم خوابید . ولی من ناراحت شدم گفتم میدونم دلسوز من نیستی تو میخوای راحت باشی نخیر میام خونه تو هم هر جا میخوای برو . الان ناراحتم شوهرم دوست داره من نباشم 😔

سلام من با حرفای بانو آرتمیس موافقم در مورد عدم صمیمیت با خانواده همسر

از تجربه خودم بگم

وقتی ازدواج کردم و وارد خانواده همسرم شدم ،جاریی داشتم که ۵ سالی عروس خانواده بود در مدتی که عقد بودم مادرشوهرم برای اینکه با من صمیمی بشه مدام حرفهایی از جاریم برام میگفت(در مورد اخلاق جاریم یا خانواده جاریم و... )من از این حرفها درس گرفتم هیچوقت از مسایل زندگی خودم و خانوادم پیش اون حرفی نزنم ...با اینکه دایمابه همسرم میگه که چرا خانمت کم صحبته ولی من فهمیدم که اینجوری واقعا بهتره .

با کسی که جنبه صمیمیت نداره نباید صمیمی شد

در مسجد و در کعبه به دنبال چه هستی؟     اول تو ببین قلب کسی را نشکستی...؟       اینگونه چرا در پی اثبات خداییم! ؟                               همسایه ی ما گشنه و ما سیر بخوابیم...!؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اها اینم بگم همسرم با خونوادم صمیمیه باهاشون میگه شوخی داره رفت و امد داره فقط با من اینجور سرده و صمیمی نیست وگرنه خونوادمو از من خیلی بیشتر دوست داره حتی به مامانم یا داداشم حسودیم میشه

ببین عزیزم، این نشون میده یک جای کارتون اشتباه هست. حتما یک چیزی اشتباهه که باید ازش بخوای. چون در ...

بخاطر خدا درخواست دوستیمو قبول کنید فقط یه پیام میدم که موضوع اصلی رو بدونید و دوباره محدودم کنید🙏

مبالکه 😍

ممنون عزیزم نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت حالم اصلا خوب نیست میدونم شوهرم خوشحال نمیشه خودمم پی سی او بودم دکتر گفت عمرا حالا حالاها بتونی باردار شی قصدم رژیم پسر بود کلا یه دفعه ای شده و بی برنامه . 

یک بار یک حدیثی خوندم، یادم نیست چی بود، اما مضمونش این بود که اگر کسی حرفی بزنه یا کاری کنه که یک ز ...

سلام بانوآرتمیس عزیز👍منم مثل خیلی ہاآثاربدصمیمیت رودرزندگیم دیدم،ولی بخاطراین بودکہ ازعروسی بہ بعدبامادرشوہرم مشترک زندگی کردیم(طوری بودکہ خواہرشوہرام کہ شوہراشون شبکاربودندچندروزی اینجابودن بابچہ ہای ہم سن بچم کہ ناسازگاری بچہام معظل دیگہ ای بودبراخودش واینکہ نظرشون برام مہم بودومثہ کزت براشون کارمیکردم کہ فقط بگن خوبی😕)،مادرشوہرم بااینکہ زبون تیزی دارہ ولی من وشوہرم وبچموخیلی دوس داشت،وباعث حسادت خواہرشوہروبرادرشوہروجاری شد،وصحبتہای اونابرعلیہ ماومدیریت نداشتن مادرشوہرم باعث شدکہ نتونہ دربرابردیدمنفی اوناایستادگی کنہ وحرفای اوناروش تاثیرگذاشتہ وگاہی میشہ مثہ اونا،یہ روزخوب بود،یہ روزخودشومیگرفت وبادمیکرد(پیش یکی گفتہ بودعروسم خوبہ زورم بہ دخترام نمیرسہ،ولی بنظرمن بزرگی بہ سن نیس بایدسیاست داشتہ باشہ ومیتونست مدیریت کنہ)،درضمن مادرشوہرم مہربونہ ودست ودل باز ونہ نمیگہ وہرکاری ازدستش بربیادبرای ہمہ انجام میدہ وچون خودش اینجورہ درمقابل پرتوقعہ ودوس دارہ حس ترحم کنی بہش،درکل اخلاقش خوبہ ولی سیخ بقیہ نمیزارہ خوب باشہ،خلاصہ چندسال بااین۔منوال گذشت ومن ضربہ ہای شدیدی خوردم تاجایی کہ حتی بہ خودکشیم فک میکردم واستدلالم این بودمن۔کہ چیزی تودلم۔نیس وبدی نمیکنم پس چرابدی زیادمیبینم(طعنہ وکنایہ وسردی وپرتوقعی وگستاخی وبی ادبی وبیشعوری زیاددیدم)،بہ مرورازشون سردشدم وبہ این نتیجہ رسیدم زورم بہ اونانمیرسہ بہ خودم کہ میرسہ،الان شرایطموبہ کل عوض کردم یعنی مادرشوہری کہ ہرروزمیدیدمش الان بااینکہ خونمون کنارہ ہمہ شدہ یکماہم۔نبینمش اونم۔کوتاہ،یاخواہرشوہرایی کہ میومدن حتمامیرفتم بہ سلامشون،الان نمیدونم کی میان کی میرن،خیلی کم۔میرم خونہ ہاشون مگہ دعوتم کنن یابیان بعدیہ مدت طولانی برم(بین مامرسومہ نوبتیہ یہ باربری یہ بارمیان،تانری نمیان)خونہ جاریام نمیرم مگہ عیداونم 10دقیقہ باشوہرم(خداروشکرشوہرم کاملاخانوادشومیشناسہ وافکارش بااونافرق دارہ وفہمیدس ومنواجباربہ رفت وآمدنمیکنہ ودرمقابل منم راضی نیستم اونو ازخانوادش دورکنم)دیگہ بامادرشوہرم صمیمی حرف نمیزنم،اگہ ببینمش،حرفای روزمرہ وخیلی چیزای دیگہ کہ الان یادم نمیادفقط کاش ہیچ وقت پدرم خدابیامرزبہم نمیگفت برومشترک نشینی،شوہرت گناہ دارہ ندارہ بااین۔کارت کمکش کن،یااینکہ میگفت بہ  پدرشوہرومادرشوہرت خیییلی خوبی کن فک کن پدرومادرخودتن(البتہ این نظریہ خوبیہ ولی براباجنبہ ہاش وفہمیدہاش😉)ای کاش اول زندگیم ۔بایہ تاپیک مثہ این آشنامیشدم تایکی قشنگ وواضح برام توضیح بدہ صصصمممیییممممیییی نشو،نہ اینکہ خودم تجربہ تلخ کنم وازتلخی زیادبہ این۔نتیجہ برسم کہ الان ہستم وخاطرات تلخش رہام نمیکنن😢 خداخیرت بدہ واقعا مفیدی💖ببخشیدطولانی شد،درد16سال ازدواج بود

وخدایی که بشددددت کافیست❣
یک بار یک حدیثی خوندم، یادم نیست چی بود، اما مضمونش این بود که اگر کسی حرفی بزنه یا کاری کنه که یک ز ...

فقط یہ سوال۔اینکہ چکارکنم توجمع زیادصحبت نکنم،نظرندم(متاسفانہ بہ قول شوہرم یہ لحظہ جوگیرمیشم😁)چکارکنم ریلکس باشم وخانومانہ رفتارکنم؟؟؟؟؟لطفاراہکاروتمرین بہم بدین،سپاس فراوان🌹💕

وخدایی که بشددددت کافیست❣
ممنون عزیزم نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت حالم اصلا خوب نیست میدونم شوهرم خوشحال نمیشه خودمم پی سی ا ...

ان شالله خیره 

توکل به خودش 

جنسیت برای بچه اول  مهم نیست ، 😊

زندگی ، لیلی ست ؛ مجنونانه باید زیست ❣
حالا در مورد این نکته به خصوص، بی محلی میکنه؟ یعنی دوست نداره باهاش صمیمی بشید. شما هم ولش کنید. ب ...

حق با شماست، چقدر زیبا مینویسید. کلامتون خیلی به دل میشینه. هر جمله شما را که میخونم و روم تاثیر خوب میذاره براتون دعا میکنم. نمیدونید چقدر دیدم به زندگی عوض شده و چقدر خودمو با ارزش میدونم. 

ممنون عزیزم نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت حالم اصلا خوب نیست میدونم شوهرم خوشحال نمیشه خودمم پی سی ا ...

سحر عزیز

مبارکتون باشه ان شاالله

تعجب می‌کنم شما الان چند هفته س مطالب تاپیک رو میخونید، آرتمیس جان در مورد بارداری و اینکه با هماهنگی همسر باشه چند صفحه قبل مطلب گذاشتن اما شما بدون فکر اقدام کردید، ان شاالله که خیره

نمیخام سرزنشت کنم ولی تو خصوصی هم بهتون گفتم 

این تاپیکها برای زندگی و مسائل یه زوج بدون حاشیه س

شما باید اول مشکل اصلیتون رو با کمک یه مشاور خبره حل کنید

وقتی میگید همسرتون محلتون نمیده خوب دلیل اصلی رو پنهون میکنید، خواننده رو به شک میندازید

ببینید هر زن و مردی یه خط قرمزی داره که وقتی شریک زندگیش اون خط قرمز رو رد میکنه دیگه خیلی چیزا براش بی اهمیت میشه... 

عزیزم امیدوارم این طفل معصوم برات خوشبختی بیاره، اما بازم میگم تا دیر نشده بشین و خیلی آروم در مورد مسائل پیش اومده با همسرت صحبت کن،دوران بارداری خیلی سخته مخصوصا اگه ویار هم داشته باشی... 

باور کن اینجا به جز همدردی با تو کاری از دست کسی بر نمیاد، چون مشکلت باید ریشه ای حل بشه بعد رو همسرت کار کنی

موفق باشی... 

سلام، وقتتون بخیر.. من هم مثل اکثر خانوما خشت اول رو کج گذاشتم متأسفانه، بیش از حد صمیمی شدم پیشوند ...

عزیزم من اشتباهم اینجوری تصحیح کردم

یه مدت اصلا صداشون نمیزدم، اگه کاریشون داشتم میرفتم نزدیکشون و با لفظ شما کارمو میگفتم

مثلا به جای اینکه از اشپزخونه مادر همسر مو خطاب قرار بدم میرفتم کنارشون و میگفتم شما میدونید فلان وسیله کجاس

کم کم تمرین کردم الان دیگه خیلی راحتم

الان دیگه با همسرم حرفشون هم که میشه به جای لفظ فلان خانوم میگم خواهرت، مادرت

خیلی راحت جا افتاده

در حالی که قبلا میگفتم مامان، یا فلان خانوم(خواهرش) 

باید زمان بذاری و آروم آروم روشت رو تغییر بدی

سحر عزیز مبارکتون باشه ان شاالله تعجب می‌کنم شما الان چند هفته س مطالب تاپیک رو میخونید، آرتمیس ...

ممنون عزیزم . بله شما گفتید ولی همه ی ما انسانها به امید زنده ایم و با توجه به مشکلم و با کمک همین تاپیک ها و بانو و خانوم رویا که شما میگید فقط همدردیه و بس تونستم قدمهای مهمی رو بردارم و زندگیم از جهنم صد درصد رسیده به ۲۰ درصد و از این بابت خدارو شاکرم  . شما به من ناامیدی رو نشون دادید که به جدایی فکر کنم که راهی ندارم که بعد از خوندن پیام شما از زندگی سیر شدم ولی همون شب خواب دیدم کهخدا گفت من هستم ناامید نباش و به تلاشت ادامه بده و یه چیز دیگه ببخش اینو میگم ولی شما با پیامی که تو خصوصی به من دادید نشون دادید خیلی به خودتون مطمعنید و مغرور و غیر ممکنه اشتباه کنید و در اخر به من گفتید ببخشید من بیشتر از این کمکت نمیکنم چون مخالف این چیزام  بدجور دلم شکست .امیدوارم همیشه زندگی خوب و خوشی داشته باشید  . باز هم ممنونم ازتون دوست عزیزم که به فکرید موفق باشی گلم