2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 394952 بازدید | 1784 پست
سلام دوستان من خیلی خیلی خوشحالم که این تاپیک رو پیدا کردم و امیدوارم بتونم با کمک صحبتهای بانو ارتم ...

سلام عزیزم. مهم نباشه برات، اما فاصله ات رو دستکاری کن شما هم.

تلفن زدن سرد حرف بزن.

شما هم زیاد نرو.

اما اینهارو به همسرت نگو تا فکر کنه مشکلی پیش اومده.

اگر خودش فهمید و گله کرد که دیگه مثل قبل نیستی، بگو هر کی احترام میخواد اول باید احترام بگذاره.

مختصر و مفید در حد اشاره بگو و کار خودت رو بکن.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
#تغییر_امروز_من وَالَّذِينَ هُمْ عَنِ اللَّغْوِ مُعْرِضُونَ ( مومنون / 3 ) و مومنان کسانی ...

عالی بود. یعنی واقعا یکی از تمرین های همیشگی مون باید باشه این نکته.

از امروز روی حرف زدن هامون مراقبه کنیم که حرف لغو نزنیم.

تمام مشکلاتمون از زیاد حرف زدن و زدن حرف های بیهوده است متاسفانه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام آرتمیس جان ببخشید من سوالی داشتم به علت شاغل بودنم باید دختر بچه مو بزارم پیش مادر شوهرم عوضش ه ...

من باشم بچه مو نمیگذارم و از کسی کمک نمیگیرم.

اگر مجبور باشم و بگذارمش، به جای هزینه کردن از جونم، از مالم هزینه میکنم.

دوستان شوهرم خیلی بدهکارهست پدرشوهرم هم می دونه ماتوفشارهستیم گفته پولی که قبلابهت دادم بهم بده باوج ...

قرض رو باید پس داد.

چه تو فشار چه غیر فشار.

به هر حال یک روز گرفتید و کارتون راه افتاده باهاش.

اما اگر صبر کنن تو شرایط بهتر، خوب خوبه.

اگر نه هم باید داد.

اگر دارن و گرفتن کار خوبی نکردن. اما شاید هم مجبور شدن به گرفتن.

در هر صورت همسرت متوجه میشه که اوضاع از چه قرار بوده.

باید تحمل کنی عزیزم.

سلام من یه سوال دارم  من تو یه شهر دور از خونواده خودم زندگی می کنم. هروقت می ریم پیش خونواده ...

سلام عزیزم.

حالا نگو شما هم.

شاید دلیلی داره که نمیتونه بگه.

چیزی میدونه که شما نمیدونی.

پس فعلا ولش کن و بگو یکبار برام توضیح بده علت این مخفی کاری رو. شاید حق با تو باشه و بهتر باشه منم نگم.

بگو بهم بگو تا منم راحت تر انجام بدم اینکارو.

من یه موردی دارم، دختر خواهر شوهرم خیلی با من صمیمی هست و راحت ، همه ی حرف هاش و بهم میزنه و دو ...

یکبار بهش بگو عزیزم آدم ها با هم فرق دارن.

یکی دردش رو میگه و آروم میشه، یکی تو خودش فرو میره و مسائلش رو حل میکنه.

من از گروه دومم. اما این دلیل نمیشه که دوستت نداشته باشم و برام مهم نباشی.

رویکرد ما با مشکلات با همدیگه متفاوته، اما وجه اشتراکات زیادی داریم که مارو نزدیک به هم قرار میده.

سلام عزیزم. حالا نگو شما هم. شاید دلیلی داره که نمیتونه بگه. چیزی میدونه که شما نمیدونی. پس فعلا ...

آخه دو سال هست که این مشکل رو دارم و واقعا نمیدونم چیکار کنم ولی اگر نظر شما آینه که نگم دیگه چیزی نمی گم ولی احساس می کنم بچه هست با سن بالا البته و به خاطر اونا این کارو میکنه نمی دونم چکار کنم که وابستیگیش رو ترک کنه چهل دو سالشه 

😍خدایا مرسی😍
یکبار بهش بگو عزیزم آدم ها با هم فرق دارن. یکی دردش رو میگه و آروم میشه، یکی تو خودش فرو میره و مسا ...

خیلی قشنگ گفتین ممنونم

بهترین جوابی بود که شنیدم تا حالا 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼♥️♥️♥️♥️♥️

سلام بانو . یه سوال دارم خدمتتون من یه هفته ست که بشدت مریضم که فقط دراز کشیدم شوهرم باید حتما ازش بخوام که کمکم کنه مثلا دستمو بگیره برم دسشویی یا هر کار دیگه اصلا خودکار نیست اصلا حالمو نمیپرسه حرف نمیزنه گفتم بریم دکتر یه شهر دیگه میگه داروهاتو تموم کن بعد الان نمیبرم منم ناراحت شدم به پدرم زنگ زدم که پدرم‌منو ببره . یه چیز دیگه اینکه من وقتی مریض میشم بشدت به توجه شوهرم نیاز دارم یعنی اگه ۷۰ درصد مریضم صد میشه ۳۰ تاش ادا برا توجه شوهرمه که متاسفانه توجه نمیکنه من دو برابر مریض میشم چکار کنم یا اون بهم توجه کنه و حالمو بپرسه یا خودم به توجهش نیاز نداشته باشم . مثلا ۵ صبح سرگیجه شدید داشتم منو برد بیرون دسشویی میبینم برگشته خوابیده برگشتنی چهار دست و پا برگشتم منم ناراحت شدم کلی با گریه حرفش زدم که خودم فرداش خجالت کشیدم از حرفام ازش معذرت خواستم 

به نظر من زنگ بزن. قطع رابطه هنر نیست. مدیریت رابطه هنر هست. حرف بزنید، زنگ بزنید، معاشرت بکنید، ...

سلام بانو 

عالی تر از عالی بود این پست

میدونم که خواستین برا تشکر کردن و اینا فقط لایک کنیم و صفحات رو بیخود جلو نبریم .اما این پست دست گذاشت روی مشکل اصلی من توی تمام روابطم  وخواستم حتما تشکر کنم ازتون🌹🤗

خیلی خوبه که اینجا هستین 

ممنونم ازتون 

الان دوست دارم هر کدوم از ما بیایم و برای بقیه بگیم اگر برگردیم به اول ازدواجمون، با عقل الانمون، چه ...

من فعلا عقدم اما با همین صحبت های شما خ جاها راهمو پیدا کردم .

یکی از جمله هایی ک تو تاپیک باورها  تاثیر عمیقی رو باورهام گذاشت این بود "از حد خودت ن کمتر باش ن بیشتر"

خیلی کمکم کرد این جمله .داشتم راهمو کج میرفتم اما با این جمله برگشتم به جایی که باید باشم 

جواب شما و بقیه دوستان به این سوال مسلما چراغ راهی میشه برا من و امثال من که هنوز وارد زندگی مشترک و رابطه با خانواده همسر نشدن 

ممنونم واقعا از همتون 

سلام عزیزم. باید از ریشه درست کنی زندگی رو. از نو بسازی. در همه باورهات شک کنی. بررسی شون کنی. د ...

ممنونم،میشه لطفاً بیشتر راهنمایی کنید،من راهش رو بلد نیستم،واقعا نمی‌دونم چجور حد و مرز مشخص کنم،یا به خودم توجه کنم.

عالی بود. یعنی واقعا یکی از تمرین های همیشگی مون باید باشه این نکته. از امروز روی حرف زدن هامون مرا ...

سلام. از کانال آقای علی جاودانی هست. 

@tajrobevazendegi

https://t.me/joinchat/AAAAAD8R64UQH67TEFMNOQ

گروه هم دارن

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 
در همین راستا من لفظ "جان" را از کنار اسم همه شون برداشتم و لفظ خانم رو میگذارم. تعجب هم میکنن، اما ...

سلام، وقتتون بخیر..

من هم مثل اکثر خانوما خشت اول رو کج گذاشتم متأسفانه، بیش از حد صمیمی شدم پیشوند جان برای جاری ها و آبجی برای خواهر ان همسر..

لفظ جان رو میتونم با خانم جایگزین کنم اما چند وقتی هست که با این آبجی گفتنه درگیرم، بخاطر اتفاقاتی که برام پیش اومد و ذاتشون ثابت شد برام،

از خانم برا خواهراش نمیتونم استفاده کنم چون جاری جدید برام اومده که از من ۱۲ سال کوچیکتره اما از همبن اول داره درست میره و همه رو با لفظ خانم صدا میکنه..

خوشحال میشم راهنماییم کنید

💖پادشــاهِ جھـــــانِ خود  باش💖