2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 376688 بازدید | 1784 پست
بانو جان ممنون از راهنماییت اون خیییییلی پرروتر از این حرفاس .اون ب هیچ وجه معذب نمیشه یعنی به هییی ...

ببین، حالا که بحث پررویی اون هست، شما هم از همین راه مقابله کن باهاش. وقتی رفت حموم، بعد ده دقیقه برو در بزن بگو عزیزم زود بیا بیرون من میخوام برم. یا لباس مناسب نمیپوشه، بهش تذکر بده.

نگران دعوا هم نباش. آخرش اینه که میره به داداشش میگه خانومه تو منو اذیت میکنه، به من بکن نکن میکنه. اینجاست که اگه زیاد تکرار کنه و گله شکایت کنه، همسرت میگه میخواست نیای. راحت نیستی برو.

اما شما زیاد گله شکایت کنی به همسرت که نمیتونه بگه میخواست نیای.

کاری کن اون اذیت باشه به جای شما. 

همه ی اون کارهایی رو بکن که اگر تنها بودی خونه ات میکردی. بدون ملاحظه ی اون.

البته متوجه نشدم خونه مال کی هست؟

اون مهمونی که میگن حبیب خداست، تا سه روزه.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
سلام بانو آرتمیس عزیزم، خیلی خیلی خوشحال شدم از اینکه دوباره با قلم زیباتون مینویسید ، تو این مدتی ک ...

عزیزم، خوشحالم برات. انشالا روز به روز موفق تر بشی توی راه جدیدت و برای من هم دعا کن. باورت میشه الان هم چشمهام میسوزه؟ یکم وقت گیر آوردم اومدم اینجا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بانو جان سلام  من ی خانم شاغلم و به لطف شما که واقعآ خوشحالم که تو این دوره زمونه با شما آشنا ...

ببین عزیزم، هیچکدوم مون از اول راننده نبودیم.من خودم یادمه وقتی برای بارهای اول مینشستم، اینقدر بدنم می لرزید که میزدم کنار تا نفسم سر جاش بیاد، بعد دوباره راه می افتادم. این حال و روز همه هست اون اوایل. اما بعضی ها برای اینکه ثابت کنن خیلی خاص هستند، میگن برای ما خیلی راحت بود.

اون وقت شما با شنیدن این حرف، اعتماد به نفست رو از دست میدی.

این حرفهارو باور نکن، هر کی شروع کرده به راه افتادن، صدها بار افتاده و پاشده. ولی دست نکشیده از تلاش دوباره.

موفق باشی.

یه چیز دیگه اینکه من تقریبا تماس تلفنی باهاشون ندارم و تقریبا ماهی یه بار میریم خونه پدر شوهرم ولی ب ...

ببین عزیزم، کمک بد نیست. اما بعضی وقتها شبیه به سوء استفاده میشه. چطور وقتی ما مهمون داریم از شب قبل شروع می کنیم به مقدمه چینی و همه چیز رو آماده می کنیم؟ حتی برنجمون رو هم آماده می گذاریم و فقط برای دم زیرش رو روشن می کنیم؟

اما اونها تازه که میریم دنبال اینن چی درست کنن و نصفه شو میندازن گردن عروس. این دفعه مرغ پاک کردنی از جات تکون نخور. خواستی بری هم به همسرت بگو من شام میپزم این دفعه و میبریم. والا اونجا سختمه کار کنم. من که باید بپزم شام رو، حداقل خونه خودم راحت ترم. و ظرف هارو هم نشور.

ببینم کسی میاد بهت بگه پاشو ظرفهارو بشور؟

اگه هم اومد گفت بگو خسته ام. یا خودت رو به کاری مشغول کن.

بگذار این عادت از سرشون بیفته.

اما اگه بگی نمیتونم کمک نکنم.روم نمیشه، دیگه باید از خودت گله کنی.

اکثر گله هایی که از مردم میکنیم، باید از خودمون بکنیم. 

ببین عزیزم، هیچکدوم مون از اول راننده نبودیم.من خودم یادمه وقتی برای بارهای اول مینشستم، اینقدر بدنم ...

بانو جان چقدر حرفاتون به دلم میشینه

ای کاش درمورد صمیمیت با همسر هم صحبت کنید.

من خیلی توی رابطه دنبال گرمی و صمیمیت و نزدیکی هستم اما همسرم برعکس کاملا جدی و رسمی و سرد برخورد می کنه

سلام عزیزم تاپیکتون بسیار بسیار مفید هست.. من دوس ندارم خانواده همسرم از همه کارهام سر در بیارن. اما ...

ببین عزیزم، اون که میپرسه شام چی دارین، حرف بدی نمیزنه. شاید میخواد معاشرت کنه باهات و سر حرف رو باز کنه.

مقصر ما هستیم که فضایی ایجاد کردیم که اون بپرسه شام چی دارید.

اصلا نباید اینقدر صمیمی باشه روابط که همچین چیزهایی بپرسن ازت.

چند روز پیش یکی از اقوام همسرم گفت میخوام یک  چیزی بهت بگم، اما میترسم فکر کنی من چقدر فضول هستم و در کارهاتون دخالت میکنم.

منم گفتم پس اگر اینجوری فکر می کنید اصلا مطرحش نکنید و یک لبخند دوستانه بهش زدم و سریع تغییر مکان دادم.

چند روز بعدش هم براش یک چیزی فرستادم.

تا فکر نکنه من بدجنس و غیر معاشرت هستم، بلکه بدونه روابط با من حریم داره و هر چیزی که دلش بخواد بدون ناراحت شدن من نمیتونه بگه.

(چیزی که میخواست بگه رو صد بار گفته و چیزی هست که در توان و اختیار ما نیست و فقط میخواد ابراز نگرانی کنه و استرس وارد کنه)

وای اینا چیه یاد ما میدین .  همینجوریش هم رابطه ها قطعه  یعنی چی که شوهر رو از خانوادش دور ...

ما جایی گفتیم همسرتون رو از خانواده اش دور کنید؟

برای من مشخص کنید این حرف رو.

اگر نه در صورت دیدن نوشته ای دیگه از جانب شما حتما اعلام میکنم کاربری تون رو به مسئولین سایت.

بانوی عزیز.من دوتا جاری دارم که پولدارند ونسبت فامیلی باهم دارند.برای برادرای همسرم خونه وماشین.... ...

یک چیز خیلی جالب متوجه شدم با خوندن متن هاتون.

اینکه هر کی صمیمی هست ناراحت هست و میگه یک جاری غیر صمیمی دارم و همه اونو تحویل میگیرن.

هر کی هم غیر صمیمی هست میگه جاریم صمیمی هست و اون رو دوست دارن و تحویل میگیرن.

ببینید دوستان، ملاک رفتاری ما دیگری نیست.

ملاک خودمون هستیم.

ما با توجه به شناختمون از خانواده همسر و ظرفیتشون، تصمیم می گیریم که چقدر بهشون نزدیک باشیم.

اگر کسی پنجه به صورتتون نمیکشه، نیازی نیست ازش دور بایستید زیاد.

اگر کسی هم پنجه میکشه، یکم فاصله بگیرید.

حالا جاری هر کاری میخواد بکنه.

بره دست بوسی شون. این انتخاب اون هست و محترم.

اما ما هم انتخاب خودمون رو داریم.فارغ از دیگری.

چه تاپیک خوبی استفاده کردم ممنونم استارترجان البته افسردگی هم گرفتم  من معمولا آدم دیرجوشی هس ...

ببین عزیزم خودت باید انتخاب کنی که چطور میخوای رفتار کنی و دیگران چطور ببینن شمارو.

آیا دوست داری مثل یک خانم محترم باهات رفتار بشه یا یک خانم شوخ و بگو بخند.

ترجیح من صد در صد اولی هست در جمع خانوادگی و اون بگو و بخندم رو با دوستهای دبیرستانم میکنم.

اما شما انسان دیگری هستی و حق انتخاب داری.

مزایا و معایب هر دو روش رو بنویس برای خودت.

عزیزم برای ماهایی که ازدواج فامیلی داریم یه راهکار بگو من مادرشوهرمم عمه ام.میشه 10 سال ازدواج کردم ...

چقدر این مطلبت خوب بود عزیزم:

"مادر شوهرمم به شدت فضول از دستش کلافه ام متاسفانه خودمم ادم پرحرفیم و دوست دارم با همه گرم بگیرم و حرف بزنم"

به خاطر فضولیه مادرشوهرت کلافه نشدی. بخاطر پر حرفی خودت، مادرشوهرت فضول شده و کلافه ات کرده.

ازش یاد بگیر. راهنمای خوبی داری. بهتر از من.

خسته نباشی عزیزم . اول اینکه مادر شوهرم صدام میزنه فلان کارو انجام بده که اصلا نمیتونم بگم نه چون سنش بالاس بعد اونا اگه بگمم نه حرفی روبروم نمیزنن ولی پش سرم وای به حالمه . در رابطه با هم عروسمم اون سه ساله اومده از اولشم همینجور برخورد کرده خونواده شوهرمم برا اینکه پیش ما کم نیارن میگن کلا از اول ادم سردیه و قصدی نداره ولی من میدونم از سیاستشه ولی منی که ده ساله دارم خودشیرینی میکنم چطور عوض شم ؟؟ بد نمیشه؟ هر چند تو این یک ماهی که با شما اشنا شدم تغییراتی کردم

سلام دوستان و ماهور خانم عزیز شما یکی از بهترین کاربرای این تاپیک ها هستید  کنار صحبت های ناب ...

ممنون عزیزم،شما لطف دارید

من از همون نوجوانی علاقه زیادی به مطالعه داشتم ولی تاپیک باورهای پرنسس مسیر داد بهم

واقعا کسی باشه که بدون هیچ چشمداشتی اینهمه مطلب مفید تایپ کنه، وقت بذاره

من میتونم بگم تو فرصت‌هایی که تاپیکها تعطیل بود بارها نوشته هاشون رو مرور کردم و راه حل مشکلاتم رو پیدا کردم

آدم اگه بخاد میشه، یه دانش آموزی داشتم هفته ای دوبار به خاطر مشکل ساده ای که داشت میرفت پیش بهترین مشاور تو یه شهر دیگه، پدر و مادر و مدیر مدرسه رو هم عاصی کرده بود

ولی یه بار اومد پیش من برای درد دل، حرفای مشاور رو مسخره می‌کرد، واقعا دیدم آدم چقد باید حماقت داشته باشه که حرف راست رو بشنوه ولی بازم به حماقت ادامه بده و به خودش ضربه بزنه... 

من تاپیک های آرتمیس رو دوس دارم و به خاطر دینی که دارم سعی میکنم تو فرصت هایی که به دست میارم از تجربه های خودم بگم

متاسفانه( به قول ارتمیس) 

که یه جایی گفته بود آموزه های ما ترکیبی از 5 زن اول زندگیمونه

من از 5 زن اول زندگیم اندوخته ای نداشتم

خدا همیشه فرشته هاشو واسطه میکنه تا راه درست رو نشونمون بده، مطمعنم آرتمیس همون فرشته ای بود که خدا تو مسیر زندگیم قرار داد

چشم سر فرصت اون تجربه رو هم میگم باید تمرکز بشم برای نوشتن 

پسرم 14 سالشه به خاطر سنش مجبورم زیاد سمت گوشی نرم تا اونم زیاد وارد فضای مجازی نشه،دخترم هم دو ساله و پرجنب و جوش

و الا خیلی دوست دارم زود زود بیام

ممنون عزیزم،شما لطف دارید من از همون نوجوانی علاقه زیادی به مطالعه داشتم ولی تاپیک باورهای پرنسس ...

سلام دوستان گلم. ممنون ماهور جان. خوشحال شدم از خوندن پیامت.

دوستان من یک لحظه اومدم یک چیزی بگم و برم.

یک جمله ی زیبا خوندم، گفتم اینجا بنویسمش.

خیلی مهمه، پس لطفا خیلی خیلی بهش فکر کنید. اون جمله اینه:

قبل از اینکه به کسی کمک کنید، از او بپرسید که: آیا حاضر است از چیزی که مشکل را ایجاد کرده دل بکند یا خیر؟؟؟؟