2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 376644 بازدید | 1784 پست
کار خوبی میکنی که صمیمی نمیشی. گذشت زمان نتیجه این چنین صمیمیت هایی رو بهشون نشون خواهد داد. با دیدن ...

سلام بانو آرتمیس عزیز. من دو سال ازدواج کردم سه تا جاری دارم که اونها بر خلاف من با خانواده همسرم رابطه خیلی صمیمی دارن و رفت و آمد زیادی دارن با اینکه غریبه هستن ولی من با شوهرم نسبت فامیلی داریم . جدیدا متوجه شدم خواهر شوهرم به شوهرم همش میگه زنت مهر و محبت نداره و همه ازش شاکی هستن و به خاطر اون تو از خانواده دور شدی .در حالیکه هفته ای یکبار میریم خونشون .حالا میترسم با حرف هاش تو رابطه من و شوهرم تاثیر منفی بزاره . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بانوی عزیز.من دوتا جاری دارم که پولدارند ونسبت فامیلی باهم دارند.برای برادرای همسرم خونه وماشین.... خریدن ..فوق العاده صمیمی هستند .وتا ریز مسائل خانواده ی همسرم رو می دونن.مثلا از خواهر شوهر می پرسه اینو چند خریدی از کجا خریدی ویا دائم مادر شوهرم رو بوس می کنه حتی دست مادر شوهرم رو هم می بوسه.....وبه بچه هاشون هم یاددادن که دست ببوسند ...من کمی سنگین رفتار می کنم در صورتیکه خیلی خوش برخورد هستم .ولی منو کاملا غیر اجتماعی می دونن واصلا بامن هم صحبت نمی شن .ولی دنبال جاری ها راه می رن که باهاشون حرف بزنن.اینم بگم جاری هام هدفمند صحبت می کنندمثلا همسرم خیلی عاشقمه واین رو برام خریده.....اصلا خونه ی مادر شوهرم کسی از من وهمسر م پذیرایی نمی کنه حتی به استقبالمون هم نمی یان ..ولی برلی جاری هام حتما پذیرایی می کنند...مثلا خونه اقوام با جاری ها می رن واصلا به ما نمی گن .دیگه از رفتارهاشون خسته شدم .واقعا موندم رفتار درست چیه ...

چه تاپیک خوبی استفاده کردم ممنونم استارترجان

البته افسردگی هم گرفتم 

من معمولا آدم دیرجوشی هستم تک فرزندم با کسی ا تباط ندارم جز خانوادم 

دوستای زیادی ندارم 

ولی ولیییی علاقه زیادی به حرف زدن دارم هم با شوهرم هم با خانوادش

و راستش خانواده شوهرم اصلا عروس رو محرم نمیدونن همه کارا و ح فاشون یواشکی ولی من ساده احمق هرچی اونا بیشتر کناره میگیرن من بیشتر سمتشون میرم 

خیلی دوست دا م توی جمعشون باشم 

حتی از شوهرم مرب در موردشون میپرسم

هفته ای یکبار میریم خونه پدرشوهرم با اینکه همه ساکت و فیلم میبینن من همش دنبال شوخی کردن با بعصیاشونم

یه مدت برادرشوهرم و من سربه سر هم میزاشتیم

به مدت با پدرشوهرم 

یه مدت با یکی از خواهرشوهرا صمیمی شده بودم

حدودا دوماهی هست که شوهر همون خواهرشوهر م بساط شوخی و سربسر گذاشتن با من باز کرده

میدونم اشتباهه و مشکل ساز میشه البته خدای نکرده نه اون قصد و نیت بدی داره ونه من

ولی راستش میترسم

این از همون سادگیم و تمایل به صمیمی شدن باهاشون نشات میگیره

بنظرتون کسی که ده سال باهاشون جک گفته و شوخی کرده و خندیده میتونه عوص بشه؟؟؟؟ 

در مقابل جاری دارم که با هیچکدوم صمیمی نمیشه و رفتارش دقیقا چیزی هست که شما الان گفتین

نمیدونم چرا من ازش یاد نگرفتم

مثلا من م تب توی گروه خانوادگیش ن جوک و کلیپ طنز میفرستم اون هیچی

نهایتا یه مطلب پزشکی بزاره 

کلا سبک نوشتنش هم مثل نامه اداری هست توی گزوه

بعد من میگم و میخندم 😭😭

در جواب تبریک تولدی که اون برای کسی گذاشته توی گروه همیشه محترمانه و  رسمی تشکر میکنن ولی برای من از لفظ آبجی و.... استفاده میکنن و به نوعی صمیمی

بنظرتون تغییر رفتار من صایع نیست در چنین شرایطی؟؟؟ 

وای اینا چیه یاد ما میدین .  همینجوریش هم رابطه ها قطعه  یعنی چی که شوهر رو از خانوادش دور ...

شما اینجاکسی رو دیدید به اجبار چیزی بهش بگن؟یا ازکسی خواهش کردن که تاپیک رو بخونه؟بعدشم یعنی هیچوقت متوجه رابطه ی پرتنش بین عروس و افراد خانواده نشدین!!!!!که ۹۰درصد زندگی هارو  نابود میکنه.نمیدونم چه دلیلی داره جایی که همه دارن یه چیزی رو مشتاقانه دنبال میکنن سنگ بندازیم بی چون و چرا...!؟

بانوی عزیز.من دوتا جاری دارم که پولدارند ونسبت فامیلی باهم دارند.برای برادرای همسرم خونه وماشین.... ...

دوست عزیز دقیقا منم اینجورم دست مادرشوهر پدرشوهرمو میبوسم ده ساله ولی بقیه دست هم نمیدن خیلی رسمی بخدا ارج و قرب اونا خییییییلی بیشتره از اونا پذیرایی میشه ولی به من میگن اگه میخوای درست کن در صورتیکه اونا فامیلن من غریبه اونا نزدیکن من دور راه خودتو برو همه چی بستگی به شانس داره حالا که شانست نیاورده پیششون پس حداقل کاری نکن پشیمون بشی و بیشتر غصه بخوری

سلام دوستان منم ازتجربه صمیمی نشدن میخوام مطلبی بگم متاسفانه من خودم اویل صمیمی بودم فکر میکردم خوبن ولی به قول بانو ادم هرچقدرم خوبی کنه به چشم عروس نگاهش میکنن جدیدا از وقتی اومدم خونه خودم صمیمتمو کم کردم کاری که جاریم میکرد و من متوجه نبودم چقدر کارش درسته واحترام اون بااینکه ده ساله عروس اون خونواده هست ازمن بیشتره ولی خداروشکر الان دیگه تغییر رویه دادم ازکارهای جاریم اگه بگم اینه که هفته ای یبار نهایت میره گاهی وقتا ظرف میشوره خیلی حرف نمیزنه بیشتر فیلم میبینه اونجا بجاش من😐هرروز اونجا بودم ظرف میشستم تازه باهاشونم کلی حرف میزدم الان نه تنها باخانواده همسرم درحد خودشون رفتار میکنم و صمیمی نیستم بلکه باخانواده خودمم متعادلم کلا صمیمیت هیچ نتیجه خوبی نداره باهرکسی که ادم باشه ...‌

وای اینا چیه یاد ما میدین .  همینجوریش هم رابطه ها قطعه  یعنی چی که شوهر رو از خانوادش دور ...

عزیزم این تاپیک برخلاف برداشت شما تفرقه افکنی رو یاد کسی نمیده بلکه دقیقا صمیمیت از نوع عاقلانه و درست یاد میده یاد میده که با سیاست مثبت رابطه ها رو بهتر کنیم . درضمن یکی مثل من بخدا بخدا بخدا هیییییچ مشکلی با خونواده شوهر ندارم بلکه خیلیم دوستشون دارم این رفتار اوناس که منو ناراحت میکنه فرق گذاشتن بین بچه ها فرق گذاشتن بین عروس ها بین نوه ها باعث ناراحتی میشه ما عروسا بدبختیم که تلاش میکنیم به چشم خونواده شوهر بیایم و ازمون تعریف شه . اونوقت کجای اینها تفرقه و دوریه پسر از خونوادشه؟؟؟؟؟!!!!

شمایادنگیر.ماهانتیجه ی صمیمیت بیجارودیدیم توزندگیامون.چن سال هم هست باتاپیکای بانوارتمیس همراهیم

دوست عزیز دقیقا منم اینجورم دست مادرشوهر پدرشوهرمو میبوسم ده ساله ولی بقیه دست هم نمیدن خیلی رسمی بخ ...

دوست عزیز تنها ناراحتی من فرق گذاشتن هاشون هست .حتی در محبت به نوه ها .همسرم که اصلا ناراحت نیست میگه اونا زبون دارند تونداری مشکل خودته..

اینا همش بهونه ست برای توجیه کردن کارهای خونوادشون وگرنه من و دخترم هر دو عاطفی هستیم زبون داریم قربون صدقه هم میریم صمیمی هم هستیم ولی مثلا عیدی به همه ۱۰ هزار میدن بعد در خفا به بچه اای اوند ۵۰ تومان دیگه میدن چون از ماماناشون میترسن ولی دختر من ده تومان . یا عکسای اونا رو میذارن پروفایل و نمونه های دیگه 

من خودم به شخصه اگه اونا فرق نذارن عمرا با هم عروسام اختلافی ندارم چون نه همسنیم نه اصلا سال به سال هپمو نمیبینیم وقتیم ببینیم یه ساعته اونم در مورد اشپزی و مشائل روز صحبت میشه اونم تو جمع . از نظر مالی هم هر سه در یه حدیم تقریبا متوسط روبه بالا