سلام عزیزم
من کتاب زنان زیرک را خودم به خانمها توصیه میکنم بخونن ...ولی یه چیزی درمورد کتاب زنان زیرک هستش.اینکه مثال های ایرانی نزده : )
من یک مثال به ذهنم رسیده شاید به کار بیاد .تو تاپیک چطور ازدواج کردم در مورد قرار گذاشتن برای کوه نوردی تو دوران آشنایی نوشتم.تیتر کامنت در اون تاپیک اینه " چطور همسرم استانداردهام را پذیرفته بود ؟(1)"
لینک تاپیک و صفحه مورد نظر
اگه بخوام تو تاپیک بانو هم جواب بدم اینطور جواب میدم :
مثال :
نامزدم قرار گذاشته با من که امشب با من سر یه موضوعی هماهنگ کنه ...
من منتظر هستم که نامزد گرامی خبر بده ...
نامزدم با دوستاش رفته بیرون و به کل یادش رفته قول و قراری گذاشته با من ...
ساعت الان 12 شب شده و خبری از نامزد گرامی نیست که نیست ...
کاری که زنها انجام میدن این هست که انتظار میکشن ...پس از کلی انتظار کشیدن و البته حرص خوردن ، راه حل پیدا میکنند اونم راه حلی بر مبنای خالی کردن حرص...
راه حل اشتباه : یک پیام میدم به نامزدم : سلام من را یادت رفت دیگه ؟ قرار نبود خبر بدی ؟ با دوستات خوش گذشت؟ (این پیام اشتباهه .چون طرف با پیام شما نباید شما را یادش بیاد ! )
فکر کن نامزدت اصلا تو چت اون شب نیاد و از فرط خستگی بره بخوابه ! ببین دیگه چقدر حرص میخوری !
یا فرضا میاد و دیالوگ بین من و نامزدم شکل میگیره ...یکی اون میگه یکی من میگم و جر و بحث میشه و قهر و دلخوری و...
تو این برخوردها من میخوام از شخصیت له شده ام دفاع کنم .ولی موضوع اینه که خودمم دارم به نامزدم این مفهوم را میرسونم که شخصیتم را تونستی له کنی !
در این مواقع رفتار درست اینه:
که به اندازه ای به طرفت اهمیت بدی که اون اهمیت داده ! یعنی چی ؟
یعنی اینکه اون قرار را کنسل شده بپنداری (ساعت 12 نه ها .همون اوایل شب که قاعدتا نامزدت باید خبر میداد و نداده .همون موقع خودت کنسلش کنی تو ذهنت) و هیچی هم به نامزدت نگی و بری بخوابی و بدون هیچ دیالوگی گوشی را مدام چک نکنی و حرصم نخوری ....
زن زیرک زنی هست که اگه نامزدش فراموشش کنه ، حس بدی در درونش ایجاد نمیشه .مثلا نمیگه وای من دوست داشتنی نیستم .وای دوستاش را به من ترجیح داده ...وای ...
رفتار درست اینه که بری سراغ برنامه های شخصیت ...
منتظر نباشی همسرت بیاد تو چت و عصبانیتت را بهش بفهمونی ...
فرداش یا هر وقت دیگه که نامزدت فراموشکارت یادش افتاد که قراری داشته باهات و شروع کرد در موردش باهات صحبت کردن : باید بگی برنامه م را چک کنم ببینم چه وقت میشه باهات قرار بذارم .امروز که نمیشه ...بذار بهت خبر میدم : )
به این مدل رفتارها میگن زیرکانه .یعنی اینکه اصلا من منتظر قرار مجدد گذاشتن تو نبودم ! یعنی اینکه الان باید تو دنبال این باشی که من بهت زمان بدم : )
اتفاقا وقتی شما اینطوری با مرد برخورد میکنین ، اونم بدون جدال و دیالوگ های طولانی و حتی گله هم نکردین ، مرد پیش خودش شروع میکنه تحلیل کردن : آیا باید ازش عذر بخوام ؟ آیا ناراحت شده ؟ آیا با من قرار میذاره ؟ آیا بهش پیام بدم از دلش در بیارم ؟ آیا گل بخرم براش ببرم ؟ نکنه از چشماش افتادم؟ باید تلاش بیشتری کنم به دستش بیارم ! و....