2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 376547 بازدید | 1784 پست
سلام عزیزم. بهترین هزینه ای که میتونی برای همسرت ایجاد کنی قوی و مستقل شدنت هست. سعی کن رشد کنی، در ...

سلام بانو جان ممنون میشم راهنماییم کنی

همسر من دهن بینه وقتی رابطش با خونوادش کم میشه بسیار منطقی و باثباته ولی روی ذیگه سکه هم داره که بهونه گیر و فراری میشه البته میدونم مشکل از بی سیاستی من هم هست واقعا نمیدونم چکاری از من ساختست

توی دوسال سعی کردم خودم را با کار و دخترم و ورزش سرگرم کنم ولی الان به من میگه چون اون اهل بد عهدی نیست من باید برم و درخواست طلاق بدم 

خیلی خودم را کم فروختم و اشتباه کردم بچه دار شدم ولی الان باید چکار کنم؟ 

صمیمیت ممنوع. کنارش بودم، سلام و علیک و احترامم رو داشتم، اما خودم رو علاقمند به حرف زدن باهاش نشون ...

ممنونم بانوی عزیز...

۲ سال هست که باهاشم و واقعا روم تاثیر گذاشته متاسفانه ...

کار به جایب رسیده که فرضا بعضی از دوستان کامنت من مربوط به دو سال پیش رو لایک میکنن میرم ببینم چی بوده ... میبینم چقدر سطح فکرم بالاتر بوده ... واقعا اطرافیان میتونن بالاببرن یا تنزل بدن   

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه عزیزان وبانو

داشتم قسمت هایی از کتاب زنان زیرک میخوندم. این قسمت متوجه نمیشم .نظر شما چیه؟

هرگاه شما نقش خود راکوتاه،شیرین ودوست داشتنی بازی کنید وسپس مرموزانه خود را عقب بکشید در نظر مردبسیار باشخصیت جلوه میکنید و او به احساسات شما توجه بیشتری نشان خواهد داد،بدون هیچ کلامی

من آرزو دارم که زنان نه بر مردان،بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.

بله همینطور که دوست عزیزمون گفتن در کنار برخورد توام با محبت و احترام، حفظ حد و مرزها توی روابط خیلی مهمه. خیلی وقتا درد دلها و افشا گری های نابجا با افرادی که دلسوز، رازدار ، و بی غرض نیستن میتونه به روابطمون آسیب بزنه و آرامشمون از بین بره.

ارائه خدمات مشاوره تلفنی و حضوری در حوزه فردی ، پیش از ازدواج، خانواده، و کودک 09305785683

برای مشاهده ویدئوهای متنوع انگیزشی کلیک کنید

سلام عزیزم. بهترین هزینه ای که میتونی برای همسرت ایجاد کنی قوی و مستقل شدنت هست. سعی کن رشد کنی، در ...

یک پایه ی دانایی، صبوری هست. یکیش زبون خوش. یکیش دل بزرگ

عجب جمله ای 👌🏻♥👌🏻♥

زندگی ، لیلی ست ؛ مجنونانه باید زیست ❣

سلام به همه دوستان و بانوآرتمیس عزیز

من 15 سالمه و دوتا خواهر 9 و 3 ساله دارم

با اینکه ادم برونگراییم سرم بیشتر تو کار خودمه و از وقتی بچه بودم (نه فقط الان و در دوره نوجوانی) زیاد به خواهرم کاری نداشتم.الان هم صمیمی نیستیم.به هر حال اخلاقیاتمون هم خیلی متفاوته و از اونجایی که میدونم زود وابسته میشه و وابسته شدنش برای من تبعات داره ترجیح میدم یه فاصله ای بینمون باشه تا یکم بزرگتر بشه و اخلاق هردومون شکل بگیره

ولی روابط خواهر 9 سالم با خواهر 3 سالم متفاوته. خیلی باهم بازی میکنن، خواهرم همیشه حواسش به کوچیکتره هست و کلا خیلی صمیمین و همو دوست دارن 

یه مدت نسبت به اینکه توی بزرگسالی تنها میوفتم حس بدی دارم.به هرحال هرچقدر دوست و اشنا داشته باشم میدونم نزدیکترین شخص بهم خواهرام و خانواده م هستن. میفهمم که صمیمیت هزینه داره و هزینه ش زمانی هست که من باید برای خواهرام بزارم و خب من تا الان صمیمیت رو انتخاب نکرده بودم. میخوام از الان به بعد یکم نزدیکتر بشم بهشون ولی راهشو بلد نیستم ممنون میشم اگه راهکاری به ذهنتون میرسه راهنمایی کنید

سلام به بانو آرتمیس عزیز و بقیه دوستان بانو جان توی یکی از پستاتون گفتید که وقتی کسی کار خطایی میکن ...

منم میخواستم این سوال رو بپرسم 

یکی از دوستام که خیلی باهاش صمیمی هستم برام از مشکلات زندگیش میگه. همسرش خیلی دوستش داره و باهم خیلی صمیمی هم هستن ولی گاها بهش خیانت میکنه در حد چت کردن و تماس تلفنی 

تا اینکه اخیرا متوجه شده همسرش با یه دختری بیرون رفتن و بشدت داغون شده . همسرش ظاهرا قبول داره و اعتراف کرده به اشتباهش و بهانه کرده ک چون خانمش مشغله کاری داره و به خودش خیلی نمیرسه تو خونه رفته سراغ دیگران.

من بهش پیشنهاد مشاور دادم  ولی فکر کردم اینجا هم راجبش صحبت بشه خیلی خوبه.  چون متاسفانه مبتلا به جامعه هست . 

ممنون میشم بانو این پیام رو ک خوندن راجب نحوه رفتار خانم در صورت مواجه با خیانت صحبت کنن و همچنین سایر دوستان

سلام بانو جان ممنون میشم راهنماییم کنی همسر من دهن بینه وقتی رابطش با خونوادش کم میشه بسیار منطقی و ...

عزیزم یکی از دوستام شوهرش پیله کرده بود که اون  بره درخواست طلاق بده ...بعد کاشف به عمل اومد واسه فرار از مهریه این اصرار رو میکرده..چون وقتی زن درخواست طلاق بده مهریه دیگه بهش تعلق نمیگیره...

دعاکن. سپس رها کن. سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی.فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را درزمان مناسب به رویت باز کند. 
سلام به همه عزیزان وبانو داشتم قسمت هایی از کتاب زنان زیرک میخوندم. این قسمت متوجه نمیشم .نظر شما چ ...

سلام عزیزم

من کتاب زنان زیرک را خودم به خانمها توصیه میکنم بخونن ...ولی یه چیزی درمورد کتاب زنان زیرک هستش.اینکه مثال های ایرانی نزده : )

من یک مثال به ذهنم رسیده شاید به کار بیاد .تو تاپیک چطور ازدواج کردم در مورد قرار گذاشتن برای کوه نوردی تو دوران آشنایی نوشتم.تیتر کامنت در اون تاپیک اینه " چطور همسرم استانداردهام را پذیرفته بود ؟(1)"

لینک تاپیک و صفحه مورد نظر 

اگه بخوام تو تاپیک بانو هم جواب بدم اینطور جواب میدم : 

مثال : 

نامزدم قرار گذاشته با من که امشب با من سر یه موضوعی هماهنگ کنه ...

من منتظر هستم که نامزد گرامی خبر بده ...

نامزدم با دوستاش رفته بیرون و به کل یادش رفته قول و قراری گذاشته با من  ...

ساعت الان 12 شب شده و خبری از نامزد گرامی نیست که نیست ...

کاری که زنها انجام میدن این هست که انتظار میکشن ...پس از کلی انتظار کشیدن و البته حرص خوردن ، راه حل پیدا میکنند اونم راه حلی بر مبنای خالی کردن حرص...

راه حل اشتباه : یک پیام میدم به نامزدم : سلام من را یادت رفت دیگه ؟ قرار نبود خبر بدی ؟ با دوستات خوش گذشت؟ (این پیام اشتباهه .چون طرف با پیام شما نباید شما را یادش بیاد ! )

فکر کن نامزدت اصلا تو چت اون شب نیاد و از فرط خستگی بره بخوابه ! ببین دیگه چقدر حرص میخوری ! 

یا فرضا میاد و دیالوگ بین من و نامزدم شکل میگیره ...یکی اون میگه یکی من میگم و جر و بحث میشه و قهر و دلخوری و...

تو این برخوردها من میخوام از شخصیت له شده ام دفاع کنم .ولی موضوع اینه که خودمم دارم به نامزدم این مفهوم را میرسونم که شخصیتم را تونستی له کنی ! 

در این مواقع رفتار درست اینه: 

که به اندازه ای به طرفت اهمیت بدی که اون اهمیت داده ! یعنی چی ؟

یعنی اینکه اون قرار را کنسل شده بپنداری (ساعت 12 نه ها .همون اوایل شب که قاعدتا نامزدت باید خبر میداد و نداده .همون موقع خودت کنسلش کنی تو ذهنت)  و هیچی هم به نامزدت نگی و بری بخوابی و بدون هیچ دیالوگی  گوشی را مدام چک نکنی و حرصم نخوری ....

زن زیرک زنی هست که اگه نامزدش فراموشش کنه ، حس بدی در درونش ایجاد نمیشه .مثلا نمیگه وای من دوست داشتنی نیستم .وای دوستاش را به من ترجیح داده ...وای ...

رفتار درست اینه که بری سراغ برنامه های شخصیت ...

منتظر نباشی همسرت بیاد تو چت و عصبانیتت را بهش بفهمونی ...

فرداش یا هر وقت دیگه که نامزدت فراموشکارت یادش افتاد که قراری داشته باهات و شروع کرد در موردش باهات صحبت کردن : باید بگی برنامه م را چک کنم ببینم چه وقت میشه باهات قرار بذارم .امروز که نمیشه ...بذار بهت خبر میدم : )

به این مدل رفتارها میگن زیرکانه .یعنی اینکه اصلا من منتظر قرار مجدد گذاشتن تو نبودم ! یعنی اینکه الان باید تو دنبال این باشی که من بهت زمان بدم : )

اتفاقا وقتی شما اینطوری با مرد برخورد میکنین ، اونم بدون جدال و دیالوگ های طولانی و حتی گله هم نکردین ، مرد پیش خودش شروع میکنه تحلیل کردن : آیا باید ازش عذر بخوام ؟ آیا ناراحت شده ؟ آیا با من قرار میذاره ؟ آیا بهش پیام بدم از دلش در بیارم ؟ آیا گل بخرم براش ببرم ؟ نکنه از چشماش افتادم؟ باید تلاش بیشتری کنم به دستش بیارم ! و....

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام عزیزم من کتاب زنان زیرک را خودم به خانمها توصیه میکنم بخونن ...ولی یه چیزی درمورد کتاب زنان زی ...

آخ که این تکنیک چقدر به آدم حس خوبی میده من خودم تازگی ها مجبور شدم چند بار ازش استفاده کنم به خصوص که قبلا مهرطلب بوده باشی .طرفت کلا قاطی میکنه هی با خودش فکر میکنه این چش شده. به تکاپو افتادنش برام دیدنی هست البته با یه خورده بدجنسی خخخخ

من خودم اینجوری برای خودم تفسیرش کردم مثلا بعد از این که از بیرون میاد با یک لبخند زیبا و ظاهر خوب یه استکان چای براش بیارم و یه کم پیشش بشینم بعد دو کلام حرف خوب برم دنبال کارم قبل از این که او با گوشی دست گرفتنش بهم بی اعتنایی کنه 

من آرزو دارم که زنان نه بر مردان،بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.
آخ که این تکنیک چقدر به آدم حس خوبی میده من خودم تازگی ها مجبور شدم چند بار ازش استفاده کنم به خصوص ...

مثال شما هم به نظرم خیلی درست بود ...دیگه کتاب خودش مثال نزده .برداشت آزاد میکنیم 😃

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام به همه عزیزان وبانو داشتم قسمت هایی از کتاب زنان زیرک میخوندم. این قسمت متوجه نمیشم .نظر شما چ ...

خلاصه ش اینه : کم باش ولی باکیفیت باش .

یه مثال بزنم : دیدی تبلیغ فیلمهای سینمائی رو ؟! 

جذااااب ترین سکانسهاش رو به نمایش میذارن و تبلیغ تموم میشه . اونوقت بیننده مشتاق میشه فیلم و کامل وبا لذت ببینه .