2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 376547 بازدید | 1784 پست
دقیقاهمین جملاتی که خودتون مثال زدید، همین هارو اگه حتی توخلوت به خودت بزنی حتی اگه هیچ کس نشنوه اما ...

ممنون که جواب دادین عزیزم حتما حتما از امروز شروع میکنم و حرفاتونو عملی میکنم 

سلام بانو آرتمیس، مثل همه زندگی خوبی نداشتم .ادم ساده و بی زبونی بودم. ...چند بار از خونه بیرون کردنم .توهین . فحاشی... تا نهایتا درگیری با بابام و کتک کاری . بیچاره ها تحمل می کنن این دوماد و آبرو داری . از اون ماجرا رفتم قهر تا طلاق ولی اومد و قول داد برگشتم . خیلی بهتر شده منم خیلی چشمام باز شده و قوی شدم. الان با شوهر خواهرم قهره دعوا کردن میگه نباید محل بدی و سلام کنی خیلی دعوا راه انداخت به خاطر بچه هام کوتاه اومدم و با شوهر خواهرم حرف نمیزنم تو یه ساختمون هم هستیم با خواهرم و مامانم اینا. خلاصه متن سازی مادر شوهر و خواهر شوهر بیچارم کرده .الان خواهرم نیاز به کمکم داشت برم بیمارستان بارداره نذاشت برم .و خواهر خودش هفته قبل زاییده همه کمکش کردن.من باید با حسرت اونا رو و روابطشون رو نگاه کنم. چجوری براش هزینه درست کنم . میگه کی میتونه به من چیزی بگه فعلا با مامانم اینا اشتی کردن روابط ظاهرا خوبه. ولی بازم ما کوتاه اومدیم. می خوام بگم چون منو از حقم محروم کرده حق نداره دیگه کاری برای خانوادش بکنه من راضی نیستم . اذیتم میکردن چیزی می گفتم از اونا دفاع میکرد و میگفت اونا از گوشت و خونم هستن به من که رسید خواهرم غریبه است؟ لطفا بگید چکار کنم

سختی های زندگی بی حکمت نیست و پشت مشکلات و سختی های زندگی حکمتی الهی نهفته است که شاید بر ما پوشیده باشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بانو جان گاهی همسرم چیزیی برام میخره چون یکجا هستیم با خونواده شوهر یه جوری جلوی اونا خجالت میکشم حس بدی بهم دست میده میگم الان با خودشون میگن ببین پولای پسرمون رو همش خرج میکنه خانه دارم

میتونی باهام حرف بزنی دست بردارم از این جنجالی که از ذرون با خودم دارم

دوستان سطح پایین اگر رفتار بی ادبانه ای نداشته باشن شاید دورادور نگهشون دارم در حد سالی یک پیام، اگر ...

اگر ناچار به بودن کنارشون باشید چی عزیزم؟فررضا همکار هم اتتقی که خیلی هم خوش قلبه اما تفکراتش سطح پایینه؟

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

سلام بانو آرتمیس، مثل همه زندگی خوبی نداشتم .ادم ساده و بی زبونی بودم. ...چند بار از خونه بیرون کردن ...

سلام عزیزم. بهترین هزینه ای که میتونی برای همسرت ایجاد کنی قوی و مستقل شدنت هست.

سعی کن رشد کنی، در همه ی زوایای زندگی.

جوری رفتار کن که زندگیت متشنج نباشه.

با مرد درگیر نشو عزیزم.

نگو حق نداره برای خانواده اش کاری کنه. این مغزت رو اتومات میگذاره روی گزینه دعوا و ایجاد تشنج.

بگو من حق دارم برای خانواده ام کاری کنم. دنبال این باش بهبود ببخشی زندگی رو.

تورو خدا جلوی مرد نایستید، همه حرمت ها از بین میره.

آقایون دنبال بازی بکش بکش هستند.

هر چی بکشید، بدتر می کشن.

ما خانم ها آسیب میبینیم.

سر طناب رو ول کن و برو دنبال بهتر کردن حال خودت و زندگیت.

یک زندگی خوب، مرد دانا نمیخواد، مرد دانا هیچ کاری نمیتونه بکنه اگر زن همراهش نباشه.

زندگی زن دانا میخواد. زن دانا، مرد رو هم دانا میکنه، بچه هارو هم دانا میکنه، زندگی رو هم آروم می کنه.

یک پایه ی دانایی، صبوری هست. یکیش زبون خوش. یکیش دل بزرگ.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
بانو جان گاهی همسرم چیزیی برام میخره چون یکجا هستیم با خونواده شوهر یه جوری جلوی اونا خجالت میکشم حس ...

نوش جونت هر چی برات میخره.

به هیچ کس ارتباط نداره.

محکم باش.

حتی اگر اومدن بهت گفتند چقدر خرید میکنه همسرت، بگو من اینجوری فکر نمیکنم، همه چیز ما برنامه ریزی شده و دقیق هست.

اگر ناچار به بودن کنارشون باشید چی عزیزم؟فررضا همکار هم اتتقی که خیلی هم خوش قلبه اما تفکراتش سطح پا ...

صمیمیت ممنوع.

کنارش بودم، سلام و علیک و احترامم رو داشتم، اما خودم رو علاقمند به حرف زدن باهاش نشون نمیدادم.

متمرکز میشدم روی کارم.

یا خودت یک حرفی رو مدیریت کن و بزن. مدیریت حرف ها اکثرا با خودت باشه. چند بار که حرفهایی بزنی که نشون از فکر بالات هست، دیگه جرات نمیکنه بیاد طرفت. میفهمه فازت متفاوت هست. اما باید این فاز متفاوت را با حرفهات و اعمالت نشون بدی.

سلام عزیزم. بهترین هزینه ای که میتونی برای همسرت ایجاد کنی قوی و مستقل شدنت هست. سعی کن رشد کنی، در ...

عزیزم همین کارها رو شروع کردم ولی حتی بگم حق دارم اهمیتی نمیده . باز هم حرف خودش میزنه

سختی های زندگی بی حکمت نیست و پشت مشکلات و سختی های زندگی حکمتی الهی نهفته است که شاید بر ما پوشیده باشد

و یه چیز دیگه بعضی مواقع کاری رو دوست داشته باشم حمایت می کنه بعضی وقتا به پیشرفتم حسادت می کنه کلا چون اکثرا تحت تاثیر خانوادهاش هست که پشت سرش صفحه نذارن یا کنار نذارنش خودشم سردرگمه.ولی تا وقتی گوش به حرفش باشی همه کار می کنه ولی به چه قیمتی مثلا ناراحتی من برای خواهرم که نتونستم برم کمکش

سلام دوستان 

سلام بانوآرتمیس عزیز 

آخخ که چقدر من شمارو دوست دارم 

آرزو میکنم بهترین ها نصیب قلب مهربون تون شه 

امشب وقتی داشتم پست های زیباتونو میخوندم با خودم فکر میکردم کاش میشد کتاب هایی که خودتونم نوشتین خوند 

با شناختی که از قلم زیباتون دارم مطمئنم کتاب هاتونم فوق العاده هستن

دعای خیر من همیشه همراهتونه 

خیلی مواظب خودتون باشین بانو  

سلام به بانو آرتمیس عزیز و بقیه دوستان

بانو جان توی یکی از پستاتون گفتید که وقتی کسی کار خطایی میکنه نباید همش به روش بیاریم باید خوبیاشو بگیم تا سمت اون کار نره

حالا سوال من اینه که اگه اون خطا تکرار بشه چی؟؟

و شخصی که خطا کرده باشه همسر ادم باشه چی؟؟

اصلا چجوری میشه روی تفکر یک مرد تاثیر گذاشت؟

چجوری میشه اونو بالا کشید؟

همسری که خوبی های زیادی داره و مشکلش همون خطاس فقط

ممنونم ک برام وقت گذاشتین. ولی احساس کردم متوجه سوالم نشدید. دوباره سوالم رو میخوام واضح تر مطرح کن ...

عزیزم میشه مثالهایی برای حس تامین کنندگی مرد بزنی

توی چه مواردی و چجوری اگه مثال بزنی ممنون میشم

یکی از مسائلی که داشتم این بود که خانوادم میگفتن که من زبون ندارم نمیتونم از حق خودم دفاع کنم و میترسیدن وقتی ازدواج کنم دیگران تو زندگیم دخالت کنندو از پس خودم برنیام میگفتن کسی که بخواد آبرومند باشه دیگران ازش سوء استفاده میکنن. من خیلی تو فکر این بودم چیکار کنم درمورد چنین رفتارهایی درحالی که مایل به رفتار بی ادبانه نیستم. خواستگارم بهم می گفت خیلی ساکتی معلومه با کسی صمیمی نمیشی و ... و پدرم گفت باید میگفتی اشتباه می کنی من با دیگران رفتار صمیمانه ای دارم ، و همکارانم میگن چقد ساکتی . همه شرایط باعث شده بود به خودم شک کنم و فکر میکردم باید منم مثل بقیه زیاد حرف بزنم در حالی که حرف زدن واقعا انرژی زیادی ازم میگیره اما الآن با مطالعه تاپیکتون متوجه شدم من مشکلی ندارم و خیلی از شما سپاسگزارم بابت این نکات ارزشمند هرچند باید مهارت گوش دادن فعال رو یاد بگیرم و فهمیدم با همه نباید یجور رفتار کرد. و برای عدم دخالت دیگران کافیه آنقدر توانمند باشم تا دیگران ببینن از پس خودم برمیام و حد و مرز رو در ارتباطات حفظ کنم با داشتن رفتاری رسمی

💜حسبی الله💜 اللهم عجل لولیک الفرج💜
نوش جونت هر چی برات میخره. به هیچ کس ارتباط نداره. محکم باش. حتی اگر اومدن بهت گفتند چقدر خرید می ...

باورت نمیشه هر چی میخرم یه عیبی روش میزارم که یجوری نشه میره تو خودش معلومه  ناراحته حسودیش شده

دیگه گاهی اوقات دوتا چیز میخرم به اونم بدم نره تو خودش بدش نیاد😥