2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 376572 بازدید | 1784 پست

بانو ارتمیس من چن وقتیه پا توی تغییر دادن گذاشتم اصلا با خانواده همسر مشکل ندارم. ولی دوس دارم همسرم در کنار من تغییر کنه. همسر من اهل تغییر هست و از من هم حرف شنوی داره.اما اگه بتونم درست بیان کنم و حرفم رو باسیاست به موقع و رعایت حفظ تامین کنندگی مرد و خیلی چیزای دیگه ک من شاید ندونم و دوست دارم بدونم اما نمیدونم چه منبعی از کجا چطوری باید شروع کنم.

این چند موردی ک مثال زدم رو تا حدودی رعایت میکنم و خدارو شکر تاثیر مثبت اون رو هم تو زندگیم دیدم.دوست دارم راجب مسائل بیشتر بدونم.شما منبعی سراغ دارین؟

میشه برام یه دونه صلوات بدی مشکلم حل شه؟
بانو ارتمیس من چن وقتیه پا توی تغییر دادن گذاشتم اصلا با خانواده همسر مشکل ندارم. ولی دوس دارم همسرم ...

ببین عزیزم، هیچ وقت به مرد چیزی رو مستقیم یاد نده. چون بلافاصله میفهمه و برخلافش عمل میکنه.

آموزش باید خیلی نرم، مختصر، جذاب و کوتاه باشه.

یک جوری که انگار خودت هم نمیدونستی.

مثلا برو اینجوری بگو:

میدونی امروز دوستم چی میگفت؟

میگفت با خانواده شوهرش دچار مشکل شدن شدیدا.

اون دوست دیگه ام برگشت گفت من هیچ وقت با خانواده همسرم مشکل ندارم. چون با فاصله و با احترام ازشون هستم.

شور هیچی رو در نمیارم.

الکی اونجا نمیرم، اما دوستشون دارم. به احترامشون کم میرم که روابطمون خوب بمونه.

روابط خوب باشه تا اگه فردا مشکلی داشتیم بتونیم به هم کمک کنیم، نه اینکه رابطه رو با رفت و آمد زیاد و درگیری خراب کرده باشیم.

بگو نمیدونم، واقعا موندم کدوم روش درسته، باید فکر کنم بهش.

بعد هم اضافه کن ما آدم های نسل جدید، چالش های جدیدی هم جلوی پامون هست و باید به همه مسائل فکر کنیم و غریزی از روی نسل های پیش رفتارهارو تکرار نکنیم.

دوست دارم برای هر کاریم یک فکری پشتش داشته باشم.

چند بار به این روش بحث های مختلفی رو پیش بکش و کم کم این چالش و فکر رو هم توی ذهن اون بیدار کن.

بگذار ببینه که تو قصدت تحمیل نیست، بلکه دنبال کار درستی در راستای رسیدن به اهداف بلند مدت زندگی.

اینجوری کم کم رشد بده همسرت رو.

تعجب می کنم از برخی دوستان که متن سازی رو با شستشوی مغزی اشتباه میگیرن. شستشوی مغزی یک واژه منفی هست. به این معنی که فارغ از درست یا غلط بودن اندیشه ای، داریم به زور به خورد کسی می دیم در راستای اهداف پلید.

اما متن سازی، مطرح کردن یک ایدئولوژی درست و انسانی هست و مطرح کردنش برای افرادی که تولید کننده نیستند خودشون. فقط مصرف کننده هستند. که ببینند این ایده هم در زندگی میتونه مطرح و عمل بشه. شما میتونید در نقش یک تولید کننده متن خوب، به عنوان یک انسان دانا، جهت زندگی تون رو به سمت رشد و تعالی اعضای خونه پیش ببرید.

شستشوی مغزی شاید شبیه کارهای برخی از مادرها و خواهرهای همسر باشه که مدام میگن پرروش نکن، روش نده، بیخود کرده، بیا آدمش کنیم، بیا درستش کنیم، حالا یاد میدم به داداشم، حالا خبرش میکنم، حالا... .

خوشا راهی که پایانش تو باشی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در یک کلام این تاپیک میخواد یک چیزی رو بگه:

دوستان گلم، از همدیگه فاصله بگیرید.

یکم همدیگه رو راحت بگذاریم.

سرمون رو توی هر مساله ای نکنیم.

نگذاریم دیگران سرشون رو توی مسائل ما بکنند.

به روش قبیله ای زندگی نکنیم.

ما انسان های متمدن امروزی هستیم.

گذر کنیم از این مرحله ی غیرانسانی روابط در ایران.

یاد بگیریم با حرف ها و صحبت هامون نمک به زخم هم نپاشیم.

مثلا دو تا خواهر، میتونن اینقدر برن و بیان و حرف بزنن و همه چیشون قاطی باشه، که از دست هم کلافه بشن و دعوا کنن و قهر کنن و به هم بگن دیگه خونه من نیا.

دو تا خواهر هم میتونن در عین داشتن عشق و علاقه به هم، به مسائل شخصی هم  کار نداشته باشن، هر روز غلط و درست هم رو به رخ هم نکشن، مدام غیبت و بدگویی نکنن و فقط مراوداتشون در حد تشریک مطالب مهم زندگی، رشد، هم فکری و یاری همدیگه باشه. برن پیاده روی، به هم غذا یاد بدن، کتاب خوب معرفی کنن به هم، نگذارن پای حرفهای سطحی به میون بیاد، بچه های همدیگه رو نگه دارن، به هم کمک فکری بدن.

آیا این به نظر شما پاک کردن صورت مساله هست یا یک روش مطمئن برای معاشرت؟

بانو جان دیدم آنلاینی گفتم سوالم رو بزارم اگر تونستی لطفا جوابمو بده خوشحال میشم

سلام عزیزم. به هیچ کس راهنمایی نمیکنم بیرون اینجا.

هیچ کس. حتی اگر مستقیم بیان بپرسن، مخصوصا آدم های مشکل دار.

چون میدونم آدم ها برای رفع مشکلشون نمیان پیش تو، حرف میندازن نظر تورو بدونن و بر علیه ات استفاده کنن (این چیزی هست که زندگی به من یاد داده).

چون وقتی به دیگران چیزی یاد میدی در دنیای واقعی، حتی اگر خیلی براش کاربردی باشه، حداقلش این هست که همه میگن فلانی خدای سیاسیته. فلانی چرچیل هست. و وقتی به این صفت ها معروف بشی، حتی محبت هات تحت الشعاع صفت چرچیل معنا میشه.

این حرف میچرخه و همه روی هر کاریت زوم میکنن. به گوش همسرت میرسه و دیگه محبت هات رو نمیبینه.

البته با همه همدردی میکنم، مثلا میگم درست میشه. نگران نباش. توکل کن به خدا. اما راهکار نمیدم.

در یک کلام این تاپیک میخواد یک چیزی رو بگه: دوستان گلم، از همدیگه فاصله بگیرید. یکم همدیگه رو راحت ...

خیلی خیلی زیبا و دلنشین صحبت میکنیدادم میخواد چندین بار بخونتشون.ان شاالله جواب این لطفتون رو به بهترین نحو بگیرید،🙏🙏

بانو جان دیدم آنلاینی گفتم سوالم رو بزارم اگر تونستی لطفا جوابمو بده خوشحال میشم

دوستان سطح پایین اگر رفتار بی ادبانه ای نداشته باشن شاید دورادور نگهشون دارم در حد سالی یک پیام، اگر نه بلافاصله حذف میشن.

چون آدم تاثیر میگیره، باید دور و برش رو تمیز کنه.

اگر هر روز بیان و حرفهای سطحی بزنن، آدم ناخودآگاه اون حرفها براش مهم میشه.

مثلا من یک دوستی داشتم فقط دغدغه اش طلا خریدن بود.

بعد یک مدت دیدم خودم هم دارم علاقه عجیبی نشون میدم و با استدلال اون که پس انداز بود، منم دنبالشم.

اما دیدم من علاقه دارم پولم رو به جای طلا، به کتاب بدم، به کلاس ورزشی بدم، به رسیدگی به خودم بدم.

با فاصله گرفتن ازش تونستم توی مسیر خودم برم.

حالا این رفتاری بود که خیلی مضر هم نبود.

دوستان امروز یک تمرین دارم براتون. راجع به کهکشان راه شیری و تعداد آدم ها توی این کهکشان و کهکشان ها ...

دقیقا همینطوره .من و خیلی از ماها تموم 

زندگی و غممون شده مشکلات خانواده ی همسر.روزی که بشه این افکار تموم شن خیلی خیلی بارمون سبک میشه.امیدوارم بتونیم.هرچند با دیدار مداوم و بار منفی که بعضی هاشون دارن سخته واقعا.

اگر کسی خونه ام نیاد، اگر موجه باشه دلیلش، من میرم، اما کمتر و کوتاه تر.

اگر جبران کرد عادی میشم. نکرد منم کمتر میکنم، اما قطع نمیکنم.

اگر کسی برای من کادو نخره، میبینم نظر همسرم چیه، اگر اون میخواد بده، بده. من جلوگیرش نیستم. اما از خودم مایه نمیرم براش. 

خودم رو در هیچ مساله ای مقابل همسرم قرار نمیدم.

ببین عزیزم، هیچ وقت به مرد چیزی رو مستقیم یاد نده. چون بلافاصله میفهمه و برخلافش عمل میکنه. آموزش ب ...

سلام و عرض ادب خدمت استارتر محترم و سایر دوستان

صرفا تعاریف متفاوتی از شست و شوی ذهنی داریم چون به نظر من شست و شوی ذهنی به دو نوع مثبت و منفی تقسیم می‌شه اما در ذهن شما شست و شوی مثبت همون متن سازی هست و شست وشوی منفی، شست و شوی ذهنی.

شست و شوی ذهنی به خودی خود بد نیست. شاید چون معمولا به حکومت‌ها و رسانه‌ها نسبت داده میشه فکر می‌کنیم همیشه در راستای رسیدن به اهداف پلید ئه. اما اگه رسانه‌ای باشه که با تکنیک‌های شست و شوی ذهنی (مثلا تکرار به روش‌های مختلف) ترویج عشق‌ورزی کنه و مخاطب این رسانه احساس کنه دوست داره به دیگران مهر بورزه و صلح‌طلب باشه باز هم فکر می‌کنیم‌ شست و شوی ذهنی همیشه پلید ئه؟ صرفا در صورتی پلید ئه که عقیده داشته باشیم هر شکل از تلاش برای تغییر نظر دیگری عمل پلیدی هست که در این صورت متن‌سازی هم تبدیل به عمل پلیدی می‌شه.

در کل به نظرم این که بگیم شست و شوی ذهنی همیشه هدف پلیدی داره شبیه این ئه که بگیم هیپنوتیزم همیشه هدف پلیدی داره. پلید بودن یا انسانی بودن این عمل کاملا به این بستگی داره که چه نیتی داریم و نتایجی که می‌گیریم انسانی و به نفع بشریت و خود شخص هستند یا نه.

این ها همه نظرات شخصی من هستند و ممکن ئه اشتباه باشند. اگه در ذهن شخصی اصطلاح "شست و شوی ذهنی" بار منفی زیادی داره (بر خلاف من) مسلما بهتر ئه این عمل رو با اصطلاح متن‌سازی تعریف کنه. 

سلام عزیزم. به هیچ کس راهنمایی نمیکنم بیرون اینجا. هیچ کس. حتی اگر مستقیم بیان بپرسن، مخصوصا آدم ها ...

سللم آرتمیسجان. دیشب با شوهرم داشتیم گفتگو میکردیم بعد یدفعه گف  تو با مادرم، برادرم مشکل داری...و من ازین بابت ناراحتم از دستت...وگرنه همه چیت خوبه ...من دیشب نگفتم بخاطر اینکه حرمتهامون حفظ بشه کمی فاصله بگیرم بهتره، چون قبلا  یه بار گفتم این حرفم رو خیلی قبول نداشت. فقط گفتم تو هروقت خاستی میتونی بری...و اینکه برادرش خیلی آدم خوبی هست اما خانومش  باهام مشکل دا ره...خودمم نمیدونم چشه اما متوجه میشم خیلی میخاد فاصله بگیره . اما با این حال یک مرتبه تو سال گذشته دعوتشون کردیم اونم بخاطر شوهرم. اما جاریم تمایلی به ادامه روابط‌نداره و هیچوقت دعوت نکرده ما رو تو این چند سال.که کارشم درسته شاید...کاری که خودم هم متمایلم به انجامش...

اما این وسط شوهرمو چی بگم بش؟؟؟ خواهرم  رو بعد دوسال دعوتش کردم که این حرفو بهم زد...

الانم پیام داد ببخشید اون‌حرفو زدم. اما میترسسم این قضیه ته دلش بمونه. آخه میدونی از چی میترسم خییلی؟؟؟ازینکه عمر ماها دست خداست خدای نکرده بعد صد سال مادرش یچیش بشه بعد این حرفو بهم بزنه بگه تو مشکل داشتی با مامانم که کم رفت و آمد میکنی ...کار درست مه واقعا؟هممش ازین میترسم

دعاکن. سپس رها کن. سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی.فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را درزمان مناسب به رویت باز کند. 
ببین عزیزم، هیچ وقت به مرد چیزی رو مستقیم یاد نده. چون بلافاصله میفهمه و برخلافش عمل میکنه. آموزش ب ...

ممنونم ک برام وقت گذاشتین. ولی احساس کردم متوجه سوالم نشدید.

دوباره سوالم رو میخوام واضح تر مطرح کنم

من قبلنا همش دوست داشتم  رفتار های خوب دیگران رو بررسی کنم و از اونها به عنوان الگو استفاده کنم.مثلا متوجه میشدم زنداییم هر خواسته ای بخواد از داییم، بیشترشون به واقعیت تبدیل میشن.اما نمیدونستم دقیقا داره حس تامین کنندگی مرد رو نوازش میده.میدیدم دخترعموم با شوهرش رابطه خوبی داره و پایه های  زندگی شون خوبه اما نمیدونستم عین روش متن سازی تو زندگیش عمل میکنه.

میدونید منظورم چیه... ادم این تکنیک هارو به اسم بشناسه خیلی عملکرد بهتری میتونه داشته باشه.من میخوام واضح تر بشناسم این تکنیک هارو. من با دونستن این دوتا تکنیک نتیجه های مثبتی رو دارم تجربه میکنم.

میخوام بیشتر بدونم.مطمئنا تکنیک های زیاد دیگه ای هست ک من در جریان نیستم.اگه شما کتابی کلیپی چیزی راجب تکنیک های دیگه میدونید و در جریان هستید. بیزحمت بگین تا اگاه تر بشم.

خیلی ممنون میشم.

میشه برام یه دونه صلوات بدی مشکلم حل شه؟
اگر کسی خونه ام نیاد، اگر موجه باشه دلیلش، من میرم، اما کمتر و کوتاه تر. اگر جبران کرد عادی میشم. ن ...

ممنونم‌ عزیزم از پاسخ های خردمندانه ات 

استفاده کردم

انشالله انرژی مثبت و خوبت به زندگی خودت صدبرابر برگرده

دخترم رو شیر میدم از خدا خواستم انشالله سال دیگه این موقع در حال شیر دادن دخترت باشی😍😘❤

میشه توضیح بدید یعنی چی؟ مثلا من خودم متاسفانه عادت شده برام اگه ناراحتم به خودم بد میگم حتی دخترم ا ...

دقیقاهمین جملاتی که خودتون مثال زدید، همین هارو اگه حتی توخلوت به خودت بزنی حتی اگه هیچ کس نشنوه اما باعث خردشدن شخصیتت میشه واین مساله رابه شکل بدتری ازدیگران بازخوردمیگیرید... قدم اول روزانه همه جملاتی که خطاب به خودتون میگید حتی درتنهایی رو توجه کنید اگر نامناسب هست هرگزبه خودتون نگید.وقتی کسی خودش به خودش توهین کنه دیگران صدبرابر باهاش رفتارتوهین آمیزخواهندداشت. پس اون احترامی که ازبقیه طلب داریم خوبه اول خودمون نثارخودمون کنیم. بعد ببینیدچقدرررررر آدمهای دیگه احترامشون به شماناخوداگاه بالامیره. کاملا بهم مرتبطن این دومقوله. 

شکرت خداجون