2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 376637 بازدید | 1784 پست

خیلی بستگی داره به میزان درک و شعور طرف مقابل ..من مادرم با خانواده بابام عالی هستن من هرگز پیش زمینه ذهنی بدی نداشتم و به قول معروف شمشیر از رو نبسته بودم ..وقتی ازدواج کردم واقعا با دل صاف رفتم جلو و باید بگم مادرشوهر من یکی از بینظیر ترین آدمهایی هست که دیدم ما صمیمی هستیم هردو اااامااا تا یه جایی یعنی من کلا هیچ راز زندگیمو حتی به مامانمم نمیگم یا تاحالا نشده یکبار بد شوهرمو به مادرش بگم اما با خانواده شوهرم خیلی خوبیم ...به نظر من صمیمی نشدن صورت مسئله پاک کردنه ..آدمها باید کنترل رو رفتارشون رو یاد بگیرن و تعادل داشتن ..وگرنه خیلیم خوبه آدم زیاد بره و بیاد و صمیمی باشه اما جو نگیرش ...من شخصا مخالف این جملات هم هستم که عین مادرمه یا پدرشوهرم عین بابامه ..من حتی به مادرشوهرم مامان نمیگم چون دوست دارم رابطمون واقعی باشه 

اگه ادمای دردسر سازی باشن و بعدا سر همین شر بپا کنن چی مثلا میگن ما تا زنگ میزنیم میگ عه ببخشید من ...

بگن که بگن، مردم حرف زیاد میزنن.

اکثرا هم حرف بیخود میزنن.

اگه به همسرت گفتن،بگو ببین چیکار کردن که دوست ندارم باهاشون حرف بزنم.

اگر به خودت گفتن،بگو اصلا اینجوری نیست که شما میگید.

اما باز هم کار خودت رو بکن اگر میدونی با این فرد نباید حرف بزنی.

مردم میخوان با گله و شکایت مارو کنترل کنن.

تحویل نگیر.

تو هم به همسرت بگو فلانی چقدر ایرادگیره،چقدر بهانه گیره، چقدر غر میزنه.

مشکل ما با بعضی آدم ها اینه که کار به کارشون نداریم، اما اونها مدام هرروز یک برچسب به ما میزنن و مارو میبینه تو فاز دفاعی.

به جای رفتن تو فاز دفاع، بعضی وقتها شما هم به اونها برچسب بزنید تا به جای حمله به شما، برن تو فاز دفاعی.

مثلا بگید فلانی پر توقعه،فلانی کنترل گر هست، فلانی فضوله،فلانی غیبت میکنه،فلانی حرف های سطحی میزنه.

البته به همه اینجوری حمله نکنید.

یک نفر که بیشترین برچسب رو به شما میزنه.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگن که بگن، مردم حرف زیاد میزنن. اکثرا هم حرف بیخود میزنن. اگه به همسرت گفتن،بگو ببین چیکار کردن ک ...

پرنسس جان روی خانواده همسر میشه برچسب بزنیم؟؟؟؟!!

ی صلوات‌برای حاجتم‌میفرستی ممنون
میشه توضیح بدید یعنی چی؟ مثلا من خودم متاسفانه عادت شده برام اگه ناراحتم به خودم بد میگم حتی دخترم ا ...

دوست گرامی شما بهتر ئه وبلاگ تولدی دوباره رو که قبلا هم توسط بانو ارتمیس توصیه شده مطالعه کنید. بعد از مطالعه متوجه می‌شید چرا حتی در ذهن نباید از این کلمات منفی استفاده کرد.

سلام دوستان.صبح تون بخیر. ببین عزیزم، من فقط آگاهی میدم به شما. رفتار و عملکرد شما باید از درون به ...

ممنون از راهنماییتون

بله منم در همین حد ارتباط برقرار میکنم

البته نمیدونم چرا همینشم  برام انقدر سخته

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
خیلی بستگی داره به میزان درک و شعور طرف مقابل ..من مادرم با خانواده بابام عالی هستن من هرگز پیش زمین ...

منم تجربه مشابه شمارو داشتم

مادرم با مادرشوهر و خانواده شوهر خیلی صمیمی و بدون مشکل بودن

و من خیلی به قول شما پیش زمینه ی مثبتی داشتم

اما... 

واقعا ضربه ی بدی خوردم

از همون روزای اول حس کردم وارد میدان جنگ شدم و طرف مقابلم یه لشکر هست و من تنها و بدون صلاح هستم

شاید خنده دار باشه😂😂😂

ولی واقعا در همین حد وحشتناک بود

و قبلش هیچ آموزشی ندیده بودم راهنمایی هم نداشتم

حالا تصور کنید در طول این 4-5سال چقدر زخم خوردم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
منم تجربه مشابه شمارو داشتم مادرم با مادرشوهر و خانواده شوهر خیلی صمیمی و بدون مشکل بودن و من خیلی ...

آره واقعا اینم بده ..میگم منم با دل صاف رفتم جلو اگر خانواده شوهرم میخواستن اذیت کنن دقیقا منم مثل شما ضربه میخوردم چون جنگ کردن بلد نیستم و نبودم

یکی از هزینه هایی که میتونید برای اطرافیانتون ایجاد کنید همینه. مثلا تلاش کنید گوشی رو برندارید، تل ...

کاملا قبول دارم

من خودم در طول چند سال زندگی به همین نتیجه رسیدم

الان گاهی میگم کاش از اول همین کارو میکردم👏👏

خیلی بستگی داره به میزان درک و شعور طرف مقابل ..من مادرم با خانواده بابام عالی هستن من هرگز پیش زمین ...

براي خانواده هاي نرمال ،چرا كه نه روابط خوب و حسنه و كلي از هم انرژي و فعل خوب ياد بگيرن 

اين شرايط آرماني هست 

و نيازي به اين بحث ها و حتي وقت گذروندن اينحا نيست 

اين نوشته ها براي اكثر كسائي هست كه به مشكل برخوردن توي روابط 

براي خانواده هاي نرمال ،چرا كه نه روابط خوب و حسنه و كلي از هم انرژي و فعل خوب ياد بگيرن  اين ...

دقیقا.منی که این همه ساده بودم و بچگی کردم نیاز دارم اینجا باشم تا یاد بگیرم برا هرکسی سر خم نکنم 

🚫لطفا اینقدلایک نکنید🚫کامنت بزارید😁

من بیشترین ضربه هارو از جاری خوردم.چون شوهرم دوست داشت همه باهم دوست و عزیز هم باشن ولی بیخبر از اینکه زنداداشاش فقط میخوان از سر حسودی زندیگم از هم بپاشه و الان فاصله گرفتم از همشون ولی هنوز شوهرم درک نکرد میگه باید خوب باشید باهم اخه چه خوبی با ادمیکه دوست نداره سربه تنت باشه ولی شوهرم هواشونو داره.چیکار کنم شوهرم هم بیاد سمت خودم و بیخیال اونا بشه و بود و نبودشون برای شوهرم مهم نباشه؟؟؟؟؟دوستان خواهشمندم جواب بدین🙏

🚫لطفا اینقدلایک نکنید🚫کامنت بزارید😁

سلام دوستان ، به نظرم یک سری چیزها رو خیلی داریم بزرگ می کنیم مثلا زنگ زدن به مادر همسر، ببینید من خودمم مادر همسرم خیلییی تلفنی و به فامیلهای دورش هم مرتب زنگ می زنن دیگه چه برسه به من ، اوایل یکم جا می خورد من زنگ کم می زنم حتی یک بار پشت تلفنی گفت زنگ نمی زنی و از این جور حرفا ، دیگه کم کم براش جا افتاد که من نیت بدی ندارم و اخلاقم این طور و حسن نیتم رو ی جور دیگه نشون می دادم، تو این حین هم  غیر مستقیم می گفتم که شما چطور با تلفن به کارهاتون برسید یا بقیه چقدر وقتتون رو می گیرن و چقدر شما حوصلتون زیاد.... 

اگه واقعا زندگیتون تحت تاثیر زنگ زدن به مادرهمسر ، خب زنگ بزنید تا آرامش برقرار بشه ، من خودم ۱ دقیقه فقط حرف می زنم و سریع قطع می کنم، میگم زنگ زدم حالتون رو بپرسم ، حال بقیه رو هم کلی می پرسم میگم بچه ها خوبن... بعد سریع قطع می کنم این یک دقیقه زنگ زدن راحت تر یا این که شب و روز ذهنتون رو درگیر کنه؟!! اگه خانواده ها بدجنس نیستن و شوهرتون هم دوست داره ، برای حفظ آرامش زندگیتون زنگ بزنید ، خانواده شوهر حذف شدنی نیست، باید رابطه رو حفظ شده و کنترل شده نگه دارید

واجعل قلبی واثقا بما عندک

هر نوع رفتار کنترل شده ای هم می بینید مثلا اخم یا بی محلی ، بی توجه باشید و مهم نباشه براتون، این که اونا بی حوصله هستن به ما هیچ ربطی نداره بعد یک مدت حالشون خوب میشه و خودشون از این رفتار خودشون خسته میشن

فقط مرتب برنامه های خودتون رو چک کنید، کار خونه، چیزهایی که لازم دارید برای برنامه غذایی هفتتون، ورزشتون، درستون ....

واجعل قلبی واثقا بما عندک

بله، شما باید خدا رو شکر کنید که مادر همسرتون خانم فهمیده ای هستند

و همچنین مادرتون تعامل خوبی با خانواده همسرشون داشتن

حرفتون رو نقض نمیکنم ولی مادر من اصلا مادر شوهرشو ندیده، ببام تو بچگی مادر و پدرش رو از دست داده و پدرم پیش خواهر و برادرا بزرگ شده

روابط مامانم با خواهر شوهرش و جاریا سنتی و خیلی عالی بود

منم با همون طرز فکر سال‌های سال به مادر و خواهر همسرم احترام گذاشتن و شیطنت ها و ازارشون رو به جون خریدم و سکوت کردم تا اینکه تو چند سال اخیر چهره واقعیشون بدون جنگ و دعوا ظاهر شد

الان دیگه واقعا خودشون رو پیش همه بی ارزش کردن و خوشحالم که خدا بهم یه صبر عظیم داده بود در برابر فتنه هاشون

اینجا دقیقا مصداق این شعره هر کسی از ظن خود شد یار من

شما زمینه ذهنیتون خوبه

مادر همسرتون هم خوبه خدا رو شکر، حالا میگید مثلا من مادر نگفتم یا مسائل خصوصیمو نگفتم، رابطمون خوب و پایداره و بیش از حد صمیمی نشدیم

نه عزیزم، یه عده هست که کارشون بدجنسی و موش دوندن تو زندگی بقیه س، اینا روزشون شب نمیشه تا چند نفر رو به جون هم نندازن

خوش به حالتون که نیازی به این بحثا ندارید ولی من بالشخصه از همین حرفا و بحثها راه زندگیمو پیدا کردم و فهمیدم که ادما هیچوقت تغییر نمیکنن چون اینجوری راحتن این منم که باید راهمو جدا کنم و کمتر باهاشون مراوده کنم تا آسیب نبینم...