2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 376658 بازدید | 1784 پست
باهمون روش عالی مکث و قبل از گفتن هرجمله نگاه کن ایاجمله ات رنگی از بدگویی ازخودت روداره؟ اگه داره ن ...

میشه توضیح بدید یعنی چی؟ مثلا من خودم متاسفانه عادت شده برام اگه ناراحتم به خودم بد میگم حتی دخترم اگه طوریش شه دستش یا پاش زخم شه مدام میگم اخی عزیزم مامانت بمیره یا مامانت مرده . یا مثلا خدا لعنتم کنه خدا منو بکشه زودتر راحت شم ،انشالله صبح بیدار نشم یا یه چیزی کوفت کنم و از این حرفا . یعنی اینا باعث میشه همسرمم برام ارزش قائل نشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمتر هم میشه نگران نباش 

انشاالله😂😂😂😂😂

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

سلام دوستان 

در راستای  تغییراتی که شروع کردم برام سوالی پیش اومده .

اگه نزدیکترین فرد به شما مثل مادرتان  یا همسرتان  یا فرزندتان 

رفتاری در پیش بگیره که اصلا شان خودش و خانواده اش رو در نظر نگیره چکار باید کرد . تذکر بدیم یا سکوت کنیم. 

رفتاری که واقعا شان خانواده تون پایین بیاد .

از یک طرف میگم باید فقط خودمون رو تغییر بدیم از طرف دیگه شان خانواده تنزل پیدا میکنه.و عزت نفس کل خانواده پایین میاد

هر کدوم از دوستان که راه حلی به ذهنشان می رسه بگین لطفا استفاده کنیم

سلام دوستان  در راستای  تغییراتی که شروع کردم برام سوالی پیش اومده . اگه نزدیکترین فرد ب ...

یادت باشه چشمه باید از درون بجوشه با سطل نمیشه پرش کرد

آدما هم خودشون باید بخان و تلاش کنن و الا نمیشه هیچ کسی رو تغییر داد... 

سلام بانو آرتمیس

راجع به تماس تلفنی بگید لطفا

من هیچ تماس تلفنی با خانواده همسر نمیگیرم

از این نظر خیلی مورد انتقاد واقع میشم

همسرم هم ناراضیه

نظرتون؟؟ 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
سلام بانو آرتمیس راجع به تماس تلفنی بگید لطفا من هیچ تماس تلفنی با خانواده همسر نمیگیرم از این نظ ...

منم همین مشکلو دارم واقعا نمیدونم کار درست کدومه خودم اصلا راغب نیستم تماس تلفنی داشته باشم امیدوارم بانو ارتمیس بیان و راهنمایی کنند😃

منم همین مشکلو دارم واقعا نمیدونم کار درست کدومه خودم اصلا راغب نیستم تماس تلفنی داشته باشم امیدوارم ...

آخه از احوال پرسی به حاشیه کشیده میشه معمولا🤕

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

سلااام بانووووو😍😍😍😍خیلیییی دوستتتت دارممم من همیشه خاننده خاموشتون بودم بدون ثبت نام بلاخره که دیگه اینجا هستم میخوام ازتتت تشکررر کنممم ب خدا فرشتههه اییییی در میان ماا برای نجاات زندگییییمون هرچی خدا میخوای بهتت بده😍😍😍😍😘😘😘😘

سلام بانو خوبین؟

راستش نمیدونم ازچی بگم ازکجابگم به جایی رسیدم به کسی که عاشقشم روزی هزاربارمیگم متنفرم حالم اززندگی کنارت بهم میخوره حاضرم بمیرم ولی نیام خونت عقدم هنوز ازبداخلاقیاشه ازنوع حرف زدناشه ازعصبی شدناشه دوساله تحمل میکنم ولی واقعادیگه توان ندارم نمیدونم چطوری خودمو جمع وجورکنم شایداین زندگیو به شماپناه اوردم که راهنمایی کنید میسی بوص رومماخت

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
سلام بانو آرتمیس راجع به تماس تلفنی بگید لطفا من هیچ تماس تلفنی با خانواده همسر نمیگیرم از این نظ ...

سلام دوستان.صبح تون بخیر.

ببین عزیزم، من فقط آگاهی میدم به شما.

رفتار و عملکرد شما باید از درون به بیرون باشه.

من نمیتونم از بیرون برای شما نسخه بپیچم.

چون شرایط شمارو نمیدونم.

اما میتونم راهنماییت کنم.

باید یکم خانواده همسر و حساسیت هامون روشون رو کم کنیم.

ببین اگه مثلا دوستی با این ویژگی ها داشتی، مایل بودی چقدر بهش زنگ بزنی؟

آیا خوبن؟احترامت میکنن؟حرف زدن باهاشون حس خوبی بهت میده یا فقط دردسر و توقع و دلخوری ان؟

دوره زمونه ای هم شده که خود آدم هزار تا کار و فکر و مشغولیت داره.

به نظرم فقط به بزرگ ترها، اون هم در اعیاد و مراسم های خاص، یا خوشی ها و مشکلات باید زنگ زد.

مثلا مادرهمسر،خواهر بزرگ همسر، زن داداش بزرگ همسر و کسایی که آدم های بهتری هستند، فقط در این موارد زنگ بزن.

مثلا شنیدی یکی خدای نکرده مریضه، یا یکی دختر عروس میکنه، یا اتفاقات مهم، زنگ بزن و همدردی کن یا خوشحالیتو ابراز کن.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...

لزومی نداره هر روز و یا بدون دلیل، فقط صرف زنگ زدن، زنگ بزنیم.

وقتی حرفی نداریم، باید یا منتظر بمونیم سوال پیچ بشیم، یا حرف مردم رو بزنیم که سنگینیش میاد روی زندگی خودمون.

خودتون رو مشغول نشون بدید.

اگر کسی رو هم دارید که مدام زنگ میزنه و حرف های الکی میزنه، سعی کنید چند تا درمیون جواب بدید.

گوشی رو بگذارید همسرتان یا بچه ها تون بردارن و شما بگید دستم بنده.

وقتی حرف میزنید،اگه واقعا مزاحم و آشوب گر و فضول هستند یک بهانه ای بتراشید.مثلا بگید ببخشید برنجم سر گازه، یا ببخشید موبایلم زنگ میزنه.

نگذارید کلام منعقد بشه.

لزومی نداره هر روز و یا بدون دلیل، فقط صرف زنگ زدن، زنگ بزنیم. وقتی حرفی نداریم، باید یا منتظر بمون ...

اگه ادمای دردسر سازی باشن و بعدا سر همین شر بپا کنن چی

مثلا میگن ما تا زنگ میزنیم میگ عه ببخشید من برم کار دازم

ی صلوات‌برای حاجتم‌میفرستی ممنون

یکی از هزینه هایی که میتونید برای اطرافیانتون ایجاد کنید همینه.

مثلا تلاش کنید گوشی رو برندارید، تلفنشون رو جواب ندید.

دم به دم شون ندید.

اصلا حسی بهشون ندید که خیلی مهم هستند، خیلی گوش به زنگ و دست به سینه اید.

اکثر ما ایرانی ها، توی ناخودآگاهمون از زنگ تلفن متنفر هستیم و برامون استرس زا هست.

به ریشه اش کار ندارم، اما من به همه اینو گفتم و میدونن من تلفنی نیستم.

حتی همکارهامم میدونن، به همه میگم اگر کار واجب با من دارید پیام بدید.

من حتی با دوستهای صمیمی ام هم بیشتر از ده دقیقه حرف نمیزنم، چون حرف زیاد برام کلافه کننده است، تمام برنامه هام به هم می ریزه. 

شما هم برنامه زندگی خودتون رو داشته باشید و اولویت براتون اهدافتون باشه.

کمی مقاومت کنید،دیگران روش شمارو یاد میگیرن.

اما اخمو و ناراحت نباشید، با روی خوش.

دعوا نداریم با کسی، میخواهیم زندگی خودمون رو بکنیم و به کسی هم آسیب نزنیم.

شما هم ببینید طرف تون کی هست، چیکار کرده باهاتون، مایلید باهاش حرف بزنید یا با سیاست دست و پا و زبونش رو میخواهید کوتاه کنید.

بگذارید مردم ببینید در صورت بدرفتاری با شما، یا زدن حرف های بیهوده، شما ازشون فاصله می گیرید.

و این عملکرد فقط اگر برای خانواده همسر باشه، مسلم هست با واکنش همسر مواجه میشید. سعی کنید با همه یک خط مشی داشته باشید. آدم های پرحرف و فضول و بیکار رو تحریم کنید، نه اینکه دنیارو به دو بخش خانواده خودم و خانواده همسر تقسیم کنید.