2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 376668 بازدید | 1784 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام صبحتون بخیردوستان درطول زندگی من هم خیلی جاهاپیش اومده که صمیمی شدم وخودافشایی هاکردم وض ...

عزیزم حرف شما درسته 

اما برای همسر هایی که با مادرشون صمیت دارن و مادرشون راحت از عروس گلایه میکنن کمی رعابتش سخته 

من برم اگه گرم نباشم فوری همسرم بهم میگه چرا لبخند نمیزنی چرا اخمویی 

در حالی که من تابحال مادرش رو نه خندان دیدم و نه حرفی زده

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
ممنونم ازت عزیزم❤ میدونی کلا وقتی همسرم خونس نمیان همین که دخترم یکم گریه میکنه فوری مادرشوهرم میا ...

بنظرم این راهکار هم خوب باشه 

وقتی مادر شوهرت اومد با لباس خیلیییی نامناسب و باز شما رو ببینه چند بار تکرار بشه شاید بفهمه و نیاد

خیلی ها با این روش جواب گرفتن

و هزاااااران مشکل دیگه که کم کم میگمشون ولی من تو این ۱۰ سال پیر شدم زخم معده گرفتم معدم عصبی شد کمر ...

شما انگار منی

وای خدا یکی مثل من پیدا شد فکر میکردم فقط من اینجوری ام 

بیتا جون چطوری جلوی خود افشایی رو بگیریم من تازه شروع کردم به خودسازی . و دارم تمرین میکنم ولی وقتی ...

سلام عزیزم. این خودافشایی نکردن اول بنظراسون میاد. 

وقتی این جمله رامیشنویم ناخوداگاه میگیم خب راحته انجامش میدم. درعمل وقتی میریم تودل جامعه وروابط میبینیم که اولش اونقدرا که تصورمیکردیم اسون هم نیست وشروع میکنیم به سرزنش خودمون. ولی حقیقت اینه که این مساله یه شبه جانمیفته برامون. بمرور باتمرین برات جامیفته عزیزم. باهمون روش عالی مکث و قبل از گفتن هرجمله نگاه کن ایاجمله ات رنگی از بدگویی ازخودت روداره؟ اگه داره نگو. بعدمدتی که جملاتت درباره خودت رواصلاح کنی توناخوداگاهت هم باارزش ترمیشی. 

من خودم شاید ده ها بار بعدازتصمیم به خودافشایی نکردن لغزش داشتم خخخخ. اما سرزنش نکردم مثل یه دوست به خودم گفتم اشکال نداره دوباره بلندمیشم وحرکت میکنم. 

بعد چندماه خیلی خوب برات جامیفته. 

شکرت خداجون
عزیزم حرف شما درسته  اما برای همسر هایی که با مادرشون صمیت دارن و مادرشون راحت از عروس گلایه م ...

ایا منظوربانوارتمیس ازصمیمی نشدن اخموشدن بود؟

نمیدونم.امیدوارم بانواین پست روببینن وتوضیحات تکمیلی روبدن. 

ولی برداشت من ازصمیمی نبودن اخموشدن نیست عزیزم

شکرت خداجون
بنظرم این راهکار هم خوب باشه  وقتی مادر شوهرت اومد با لباس خیلیییی نامناسب و باز شما رو ببینه ...

اومده و دیده بار ها و بارها 

تازه پشت سرمم گفته خوش بحالش همش رنگی رنگی میپوشه انگار هیچ غمی نداره 😃😃😃

من از این راهکار جواب گرفتم::

وقتی اومد زیاد تحویلش نگرفتم و رفتم سراغ کارهام 

غذا پختم ظرف شستم

حتی یخچال تمیز کردم یا کابینت مرتب کردم

اونم پاشد رفت😀 و دیگه کمتر میاد

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
سلام دوستان گلم. یک چیزی که اینجا زیاد می شنوم اینه: مشکلم اینه که مادر همسرم دوست داره من اینجوری ...

سلام بانو جان خسته نباشی عزیزم . میگم نمیدونم دلیلش چیه من هر چی پیام میدم جواب همه رو میدید ولی پیامهای من بی جواب میمونه 😔

ایا منظوربانوارتمیس ازصمیمی نشدن اخموشدن بود؟ نمیدونم.امیدوارم بانواین پست روببینن وتوضیحات تکمی ...

منم هیچ اخمی نمیکنم همسرم این حرف رو درمیاره

سلام عزیزم. این خودافشایی نکردن اول بنظراسون میاد.  وقتی این جمله رامیشنویم ناخوداگاه میگیم خب ...

باهمون روش عالی مکث و قبل از گفتن هرجمله نگاه کن ایاجمله ات رنگی از بدگویی ازخودت روداره؟ اگه داره نگو. بعدمدتی که جملاتت درباره خودت رواصلاح کنی توناخوداگاهت هم باارزش ترمیشی. 

عالیه این راهکار .

پس قبل از هر صحبت و پاسخ دادن از صافی احترام به خودم باید رد بشه