2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 376680 بازدید | 1784 پست
خوش اومدی خانم زندی⚘⚘ از اینکه دعوت تون کردم این تاپیک تشریف بیارید،منظورم این بود که از اول شروع ب ...

مرسی از دعوتت عزیزم دوست داشتم شخصا سوالم رو جواب بدم ولی اینجور که معلومه باید کلا همشو بخونم بازم مرسی عزیزم

دوستان یک نکته مهمی رو هم بگم. مهم و کلیدی. اگر یک حرفی رو، سر وقتش و مودبانه نگید، کار به جایی می ...

بانو جان تمام تاپیکهات رو‌خوندم راستش متوجه نشدم

کیا باید تیکه و طعنه رو جواب بدم کیا نباید بدم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام بانو خسته نباشید تو تاپیک قبلتون،در مورد طب اسلامی و تبریزیان گفتین خواستم بگم ایشون هی ...

من داشتم تاپیک قبلی میخوندم نوشته بودن پود پوستی اینا

راستش من ازشون سودابر گرفتم اما نتیجه ای ندیدم

میخاشتم بگم بانو اون پودر ک صاف کننده بود مصرف کردسن از باسلام خریدین و غرفه تبریزیان و قیمتش ۹ تومنه؟؟

من سودا چون نتیجه ندیدم گفتم اینو بپرسم مطمین شم 

@بانوآرتمیس  

ی صلوات‌برای حاجتم‌میفرستی ممنون
من داشتم تاپیک قبلی میخوندم نوشته بودن پود پوستی اینا راستش من ازشون سودابر گرفتم اما نتیجه ای ندید ...

برو پیش پزشک طب سنتی حاذق و معتبر عزیزم

ایشون هیچ مجوزی از وزارت بهداشت ندارن

❤زندگی ام خوشایندم نبود، بنابراین دوباره آفریدمش  ❤  گابریل کوکو شنل
دوستان یک نکته مهمی رو هم بگم. مهم و کلیدی. اگر یک حرفی رو، سر وقتش و مودبانه نگید، کار به جایی می ...

عزیز جان تو رو خدا جواب منم بده

نوشتن واستون اما جواب ندادید 

تو همین صفحه 77 هست سوالم

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...

سلام صبحتون بخیردوستان

درطول زندگی من هم خیلی جاهاپیش اومده که صمیمی شدم وخودافشایی هاکردم وضررشودیدم. خیلی جاها صمیمی نشدم حدوحدودرورعایت کردم وعاقلانه ترین کارممکن روکردم و کیفشوبردم. 

بانوارتمیس عزیزم صحبتهاتون باعث شد من نسبت به این دو سبک، اگاهانه تر رفتارکنم. 

یعنی قطعا خیلی هامون درطول زندگی هردونوع سبک رفتاری روداشتیم. ونیازی نیست خودمونوبابت بعضی صمیمیتهای بیجاسرزنش کنیم. 

همینکه به این رفتارمون آگاه بشیم وازاون آگاهانه وبجا درجای مناسب استفاده کنیم بسیارلذتبخشه. 

اما موضوعی که باخوندن خیلی ازپستها متوجه شدم

اینه که این مشکل زیادمطرح شده که من بلدم چطورصمیمی نشم. ولی همسرم منومجبورمیکنه به صمیمی شدن. 

چیزی که به ذهنم رسید اینه که واژه عدم صمیمیت ممکنه برای همسرمون بارمنفی داشته باشه. پس چرا از اون جلوی همسراستفاده کنیم؟ 

هرگزنباید این جمله ازماشنیده بشه که 

من نمیخوام باخونوادت  صمیمی بشم. 

درواقع منظورماااینه که

من میخوام ازروح وروانم مراقبت کنم.

اما پیامی که به همسرمنتقل میشه اینه

من خونوادتوقبول ندارم اونابدهستن. 

پس فکرمیکنم این مبحث نیازی نیست برای همسرتوضیح داده بشه. فقط درعمل کارمونوکنیم. 

شکرت خداجون
سلام صبحتون بخیردوستان درطول زندگی من هم خیلی جاهاپیش اومده که صمیمی شدم وخودافشایی هاکردم وض ...

بیتا جون چطوری جلوی خود افشایی رو بگیریم من تازه شروع کردم به خودسازی . و دارم تمرین میکنم ولی وقتی تو موقعیتش قرار میگیرم خود افشایی  میکنم اطلاعاتی میدم  که اصلا طرف ازم نخواسته .

کاش یه قفلی بود رو زبانم میزدم . کااااش.

یه مطلب دیگه اینکه به این نتیجه رسیدم که بلافاصله جواب ندم حتی اگه سوالی که ازم شده جوابش بدیهی باشه ولی باز باید یه مکث چند ثانیه ای بکنم. 

ولی این شکست های مکرر رو چطور جلوش بگیرم. 

خدایا آرامش و صبوری رو به روح و روانم بده

بیتا جون چطوری جلوی خود افشایی رو بگیریم من تازه شروع کردم به خودسازی . و دارم تمرین میکنم ولی وقتی ...

سلام 

از قانون مکث سه ثانیه استفاده کنید

ابتدا ممکنه براتون ی مقدار سخت باشه و بیشتر وقت ها فراموش کنید، اما به مرور و با ممارست تبدیل به عادت میشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست‌‌‌....
بیتا جون چطوری جلوی خود افشایی رو بگیریم من تازه شروع کردم به خودسازی . و دارم تمرین میکنم ولی وقتی ...

قانون مکث ۳ ثانیه ای :
کسی از شما سؤالی می پرسد، سریعا جواب ندهید، سه ثانیه مکث کرده، سپس جواب دهید. خیلی خیلی گرسنه ايد، قبل از به دهان گذاشتن هر لقمه غذا، سه ثانيه مكث كنيد. يا در ماشين نشسته ايد و خیلی هم عجله داريد، قبل از روشن كردن ماشين، بر روی صندلی ماشین به آرامی، سه ثانيه مكث كنيد بعد ماشين تان را روشن كنيد.
این مکث های سه ثانیه باعث افزایش قدرت و صبر شما شده و در نتیجه باعث ماندگاری و افزون شدن انرژی مثبت شما می شود.
در این کار ممارست به خرج دهید تا اینکه ملکه ذهن شما شده و در حافظه تان ثبت گردد.مهم ترین فایده مکث سه ثانیه جلوگیری از بروز خشم و عصبانیت می باشد و به شما ترمزی می دهد که خودتان را کنترل کنید.

۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰

در مورد حرف زدن برای خودتون بنویسید اجازه دارین با کی تا چه حد و در مورد چه موضوعاتی صحبت کنید. معجزه نوشتن رو دست کم نگیرید. و قبل از دیدار با هرکسی خودتون رو آماده کنید. به این صورت که با توجه به شناختی که از فرد مقابل دارین حتما می دونید چه سوالاتی می پرسه . از قبل فکر کنید و جواب تون آماده باشه تا تو موقعیت دستپاچه نشید . یا مثلا موضوعاتی که مهم نیست رو مطرح کنید تا وقت برای طرح مسائل مهم و دخالت و دلسوزی و ... نباشه. 

و احتمالا شخصیت برونگرا دارین. برای یک فرد برونگرا خیلی سخته فکراشو به زبون نیاره و در مورد مشکلاتش حرف نزنه و کم حرف بزنه و یا وارد جزئیات نشه. از خودش مثال نزنه. خاطره نگه و ... . پس زمان می بره خودکنترلی . ناامید نباشید. ضمنا هر روز با خودتون تکرار و مرور کنید مواردی که می خواهید کنترل کنید و تغییراتی که می خواهید انجام بدین تا ملکه ذهن تون بشه و هرجا لازم هست ناخودآگاه رفتار درست انجام بشه.

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 

سلام هزینه کردن برای مردی که میگه بازم میکنم یا حرف بد میزنم ببینم کی میتونه چیزی بگه یا کاری کنه چیه؟ لطفا راهنمایی کنید

سختی های زندگی بی حکمت نیست و پشت مشکلات و سختی های زندگی حکمتی الهی نهفته است که شاید بر ما پوشیده باشد
قدرت متن سازی رو دست کم نگیر. شما باید بتونید همسرتون رو همراه خودتون کنید. شما متن سازی نکنید، دی ...

ببخشید من متاسفانه از تاپیک قبل همراهتون نبودم و خودم دارم الان میخونمش.از دوستان ادرس گرفتم ک ببینم مطالب متن سازی ک توضیح داده بودین کجاست. اما هرچی میگردم پیدا نمیکنم.احساس میکنم الان شدیدا به قدرت متن سازی تو زندگیم احتیاج دارم.ولی فقط اسمش رو شنیدم و یه چیز کمی راجبش میدونم.ممنون میشم راهنماییم کنید.

میشه برام یه دونه صلوات بدی مشکلم حل شه؟
ببخشید من متاسفانه از تاپیک قبل همراهتون نبودم و خودم دارم الان میخونمش.از دوستان ادرس گرفتم ک ببینم ...

متن سازی یعنی به صورت غیرمستقیم ودردرازمدت باذکرمطالبی مستند یاغیرمستند وساخته ذهن خودشما اهدافتون روبه فردموردنظرتفهیم کنید بطوری که پس ازمدتی باذکرمثالهایی ذهن طرف مقابل شما اماده پذیرش  اون موضوع مدنظر بشه

به طورمثال من دوست دارم همسرم ملکی روبه نام من بزنه من غیرمستقیم هرازگاهی ذهن ایشون رواماده می کنم حالا یابامثال ازاینکه فلان اقا به فکرهمسرشون هستند ومنزلی روبه نام ایشون زدند تاتشکری باشه براخانمشون  یااینکه خانم همکارتون گفتند همسرشون کادوی تولد خونه به نامشون زده وخلاصه بصورت مداوم ولی نه پی درپی ذهن ایشون رومی بریم سمت این موضوع واشاره وارمی گیم وردمیشیم  البته نوع بیان ومنطقی بودن درخواست درغالب متن سازی بسیارموثره

من خودم اقایی رویک شب قبل ازعروسی بصورت اتفاقی دیدم وشنیدم که اقای دیگه ای به ایشون سفارشاتی می کردند که اول تااخرش همین بود که مادرت اولویتت باشه چون برات زحمت کشیده هرغذایی خانمت پخت بیاربرامادرت مرتب بهش سربزن و....مواردی که قبلش گفته بود ومن نشنیده بودم درصورتی که اینجا جاداشت بخاطرشروع زندگی مشترک همسرداری رواموزش می دادند

ببخشید من متاسفانه از تاپیک قبل همراهتون نبودم و خودم دارم الان میخونمش.از دوستان ادرس گرفتم ک ببینم ...

در این تاپیک معنای متن سازی همون شست و شوی مغزی ئه فقط دوستان ترجیح می‌دند از این اصطلاح استفاده کنند.

من خودم اقایی رویک شب قبل ازعروسی بصورت اتفاقی دیدم وشنیدم که اقای دیگه ای به ایشون سفارشاتی می کردن ...

حالا اگه فرد مورد نظرمون کاملا با این مقوله متن سازی اشنا باشه چکار کنیم ؟

یعنی خود فرد بیشتر ازین روش استفاده میکنه .و اگه بخوایم چیزی بهش بگیم کاملا منظورمونو متوجه میشه ؟