2777
2789
عنوان

پدرم اجازه نمیده برم سرکار

1166 بازدید | 38 پست

سلام دوست جونام،من۲۲سالمه از اونجایی ک عاشق مستقل بودن هستم ۴ساله به پدرم اصرار میکنم اجازه بده برم سرکار ولی نمیزااارهههه میگه لازم نکرده خودم خرجت میدم😏چیکار کنم راضی بشه😣خسته شدم از خونه نشینی ،نه دانشگاه میرم ن کلاس 😫😫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگیه خودت حق انتخاب داری دیگه ۲۲ سالته تو باید برا خودت تصمیم بگیری 

کاش بفهمه اینو ،هزاربار بهش گفتم من دیگه بچه نیستم برام تعیین تکلیف کنی ولی ت گوشش نمیره ک نمیرع

نه  یه کار شرکتیه یکی از دوستام میره میگه فقط با تلفن صحبت میکنه

شاید با محیطش مشکل داره؟ توی یه محیط کاملا زنونه کار کن خب.مدرک مربی گری بگیر برو تو یه باشگاه..

بدا به حال شهیدی که در صف محشر،،بفهمد آنچه نصیبش شده شهادت نیست...  در ایران تا بود ملا و مفتی، به روز بد تر از اینم بیوفتی...      هرکه افتاد پی شیخ به محراب رسید/ما پی میکده رفتیم،رسیدیم به شیخ.../ من اگر خوب و اگر بد تو برو خود را باش..هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت../  عضو کمپین مبارزه با#بی جنبه ها ////////// 9/9/99بهترین اتفاق زندگیم میوفته😍