2777
2789
عنوان

بسته معلم خصوصی پرش + کممممممک لطفا

177 بازدید | 14 پست

دوستان کسی بسته معلم خصوصی پرش خریده برای بچش؟

من میخوام اول ابتدایی رو  بگیرم برای پسرم ولی نمیدونم خوبه یا نه، میخوام بتونم خودم یادش بدم امسال که همه کلاسا غیر حضوری و اینترنتی و ...

ولی ۶۰۰ هزار تومنه گفتم اول بپرسم ببینم کسی تجربه داره در موردش بعد بگیرم الکی پول ندم اگر خوب نیست

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه کلاس اولیو اخه با این چیزا عادت ندید من حتی کتابامم خودم جم میکردمومیگفتن املا بت بگن خودم مینوشتم همیشه هم شاگرد اول بودم اگر بخاین با این چیزا عادتشون بدید هوششون هیجوقت تقویت نمیشه هیچوقت

اول ابتدایی رو خودت کار کن باهاش بچه هنوز مفهوم مدرسه رو نفهمیده کمک اموزشی براش میخری.اول ابتدایی ح ...

میدونم باید خودم کار کنم باهاش آخه روشها عوض شده الآن یه چیزی به بچه یاد میدی میگن روش یاد دادنت اشتباهه

گفتم حداقل بتونم یه چیز به درد بخور بگیرم بچه گیج نشه

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
بچه کلاس اولیو اخه با این چیزا عادت ندید من حتی کتابامم خودم جم میکردمومیگفتن املا بت بگن خودم مینوش ...

نمیدنم خیلی استرس دارم که چه کاری درسته چه کاری غلطه 😓

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
میدونم باید خودم کار کنم باهاش آخه روشها عوض شده الآن یه چیزی به بچه یاد میدی میگن روش یاد دادنت اشت ...

به نظر من اصلا کمک آموزشی برای کلاس اول خوب نیست تا پنجم ابتدایی .مگه میخواد کنکور بده 

میدونم باید خودم کار کنم باهاش آخه روشها عوض شده الآن یه چیزی به بچه یاد میدی میگن روش یاد دادنت اشت ...

توی این شرایط کرونا معلوم نیست اموزش بچه ها مخصوصا کلاس اولی ها چطور میشه....ب نظرتون آموزش بچه های کلاس اول اونم بصورت مجازی چیزی یاد میگیرن..

پایه اشون ضعیف نمیشه؟؟؟؟

بچه های من امسال میرن پیش دبستانی..ولی نمیبرمشون