2777
2789
عنوان

دوست شهید پیدا کنید 💚🥰

356 بازدید | 37 پست

سلام 

بچه ها کیا دوست شهید دارن ؟  یا اگه ندارین یه شهیدی رو که دوست دارین به عنوان دوست انتخاب کنید 💚

وقتی انتخاب کردید برید زندگینامشو بخونید و ازش الگو بگیرید

حس کنید همیشه پیش شماست و اگه خواستین گناهی انجام بدید به خاطر دوستتون (شهید) انجام ندید اینجوری هم یه دوست پیدا میکنین و هم ترک گناه می‌کنید 🤩

هر روز براش فاتحه بخونید 

باهاش درد و دل کنید 💙

آرزوهاتون رو براش بگید مثل یه دوست واقعی 

من خودم دوروزه ، دوست خودم رو انتخاب کردم و تو این دو روز خیلی حس خوبی ،آرامش و... دارم ‌. 🧡

کیا میخوان انتخاب کنن ؟ 

من یک سالو دوماهه که انتخاب کردم💗

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مننننن... ولی کیو

هر شهیدی که بیشتر دوست داری یا به دلت میوفته 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
این همه شهید یکیو که خیلی دوسش داری رو انتخاب کن 

من حدودا نه ساله یه دوست شهید دارم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

کی

ابراهیم هادی

به هرکی ک دوستش داره حسودی میکنم😞

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

من حاج قاسم سلیمانی رو خیلی دوس دارم😊دیگه اخر خوبی بود.از همه نظر

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا