2777
2789
عنوان

جوش رو مخ

1029 بازدید | 34 پست

سلام به همگی

این اولین تاپیک منه.دوستانی که تجربه دارن لطفا کمک بکنن.

چند سالی هست که درگیر جوش صورتم.هم جوش چرکی دارم هم زیر پوستی. هنوز درمان نشده راه های مختلفی هم امتحان کردم ولی دنبال یه راه اساسی ام.

دو تا راه حل پیش رومه میخام یکیش رو انتخاب کنم.

یکیش دوره ۶ ماه قرص راکوتان زیر نظر دکتره

اونیکی هم دوره ۶ ناه حجامت و زالو درمانیه

و موندم که کدوم راه انتخاب کنم و میخام طبق نظر شما دوستان یکیش رو انجام بدم

خستم کرده واقعا اونیایی که جوش دارن نثل من میفهمن من چی میگم واقعا دیگه تحملش سخته.

راکوتان رو درموردش مطالعه کردم عوارضشم میدونم ولی حاضر عوارضشو به جون بخرم.

اگه تجربه ای دارین تو این دو راه راهنمایی بکنین که به یه نظر واحد برسم و شک و تردید نداشته باشم 

مرسی

پ.ن:پسر هستم.

کرم ضد اکنه فارماسریز بزن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

یه لحظه فککردم رو مخت جوش زده😐

۹.۹.۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد☺️اگر کامنت من به شما کمک کرد یک صلوات مهمونم کنید 🌿وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوشات زیاده یا تکوتوک میزنی؟کدوم ناحیه های صورتت جوش میزنی؟

نادانی بیماری و درماندگیسیت (مولاعلی ع )معتقدم با پرتاب سنگ به یه چاله پر از لجن خودمم که لجنی و کثیف میشم .بعضیا با حرفاشون همون چاله کثیفن سنگشون نزن.بذار تو عالم خودشون خوش باشن😶/خداجونم شکرت چون من خوشبخت ترین دختر دنیام 🌱روم سیاهه درخواست دوستی عزیزانی که نشناسم رو قبول نمیکنم🙇
نه امتحان نکردم ولی جوشام خیلی سر سختن یعنی میره با اب پیاز؟

من که خیلی تعریفشو شنیدم...خودم دوسه روزه میزنم ببینم چی میشه..فقط خواستی امتحان کنی جلو کولر بزن دیگه چشات اصلا نمیسوزه

اب پیاز رو امتحان کردی یانه

وای نه من یه بار آب پیاز زدم بوش از بین نرفت هیچ صورتم داغون تر شد. حتی یکی میگفت آب گوجه خوبه منم زدم پوستم میسوخت داغون شدم هرجیزی به هر پوستی نمیسازه من خودم فهمیدم گوجه مبخورم پوستم خارش میوفته پیاز میخورم پوستم جوش میزنه طبعم گرمه بخاطر همین. پوست بت پوست فرق میکنه به یکی میسازه به دیگری نه .

چجوریه کرمش بیشتر توضیح میدین؟

من از ۱۴ سالگی جوش میزدم ولی الان ی ساله جوشام ملتهبه(قرمز) .

بعد یک ماه پیش رفتم دکتر راکوتان +کورتون+این کرم رو برام نوشت.

قرص ها رو مصرف کردم باعث شد جوش نزنم

و کرم رو زدم جوشام رو صاف کرد حتی اسکارشون هم برد.

من کرم رو دوباره میخوام بخرم

هر شب استفاده میکنی بعد زدن پوستتو ماساژ میدی ک جذب بشه.

قیمتش هم بین ۲۵۰ تا ۳۰۰

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
وای نه من یه بار آب پیاز زدم بوش از بین نرفت هیچ صورتم داغون تر شد. حتی یکی میگفت آب گوجه خوبه منم ز ...

اره بابا پیاز محرکه بدتر پوست رو داغون میکنه

راکوتان بخور.منم الان یک ماهه میخورم.پوستم ازین رو به اون‌رو شده عالی شده اصلا برق میزنه👍دیگه بیرون ...

راکوتان خوردی پوستت لایه لایه(پوسته پوسته ) نشد؟ اخه منم یک ماه مصرف کردم بعد همه میگن پوسته پوسته میشه ولی نشد برا من فقط لبام داغون شده

جوشات زیاده یا تکوتوک میزنی؟کدوم ناحیه های صورتت جوش میزنی؟

زیاده میزنم روی گونه هام  پیشونی و چونه بینی هم میزنم گاهی اوقات😐 اره دیگه شد همه حا صورت😐