2777
2789
عنوان

جوش رو مخ

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 34 پست
من از ۱۴ سالگی جوش میزدم ولی الان ی ساله جوشام ملتهبه(قرمز) . بعد یک ماه پیش رفتم دکتر راکوتان +کور ...

من که اصلا حاضر نیستم راکوتان بخورم دیگه 😣

جوشم میزنم نمیدونم چیکار کنم

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست‌!🖤
راکوتان خوردی پوستت لایه لایه(پوسته پوسته ) نشد؟ اخه منم یک ماه مصرف کردم بعد همه میگن پوسته پوسته م ...

منن همینطور 

بالم لب باید بزنی

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست‌!🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که اصلا حاضر نیستم راکوتان بخورم دیگه 😣 جوشم میزنم نمیدونم چیکار کنم

به اسی هم گفتم

کرم ضد اکنه فارماسریز رو شبا بزن خیلی خوبه 

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
منن همینطور  بالم لب باید بزنی

اره میزنم 

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
راکوتان خوردی پوستت لایه لایه(پوسته پوسته ) نشد؟ اخه منم یک ماه مصرف کردم بعد همه میگن پوسته پوسته م ...

اره لبام خیلی خشک میشه ولی تند تند وازلین میزنم.و بالم لب.پوستم هم کمی پوسته پوسته میشه ولی آبرسان میزنم

یاشاسین آذربایجان💓✌

زیاده میزنم روی گونه هام  پیشونی و چونه بینی هم میزنم گاهی اوقات😐 اره دیگه شد همه حا صورت😐&nb ...

طب سنتی بعدش اگر نتیجه نداد درمان با راکوتان برای درمان موضعی هم از داروخانه پماد پانژل ۵درصد تهیه کنید فقط روی خود جوش استفاده بشه.

نادانی بیماری و درماندگیسیت (مولاعلی ع )معتقدم با پرتاب سنگ به یه چاله پر از لجن خودمم که لجنی و کثیف میشم .بعضیا با حرفاشون همون چاله کثیفن سنگشون نزن.بذار تو عالم خودشون خوش باشن😶/خداجونم شکرت چون من خوشبخت ترین دختر دنیام 🌱روم سیاهه درخواست دوستی عزیزانی که نشناسم رو قبول نمیکنم🙇
راکوتان بخور.منم الان یک ماهه میخورم.پوستم ازین رو به اون‌رو شده عالی شده اصلا برق میزنه👍دیگه بیرون ...

😂😂😂 خوشبحالت

عوارض نداشته روت؟انقدر عوارض نوشتن تو اینترنت در موردش ادم فکر میکنه ممکنه فلج بشه😐😂

راکوتان خوردین؟ عوارض داشته؟؟

فعلا ک مشخص نمیشه اونم برا یک ماه

طب سنتی بعدش اگر نتیجه نداد درمان با راکوتان برای درمان موضعی هم از داروخانه پماد پانژل ۵درصد تهیه ک ...

طب سنتی با دارو های گیاهی انجام دادم جوش های صورتم کم شد ولی نتیجه ۱۰۰ درصدی نداشت.میخام تصمیم بگیرم یدونشو انجام بدم چون دیگه از نتیجه نگرفتن خسته شدم