2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2599 بازدید | 132 پست
یعنی خرج بچه رو تا میانسالی بچه هم پدر و مادر باید بدن مگه شوهر من رو پدرش شغل بهش داد پس خودشون چیک ...

عزیزم منظورم این نبود که پدرومادر خرجش روبدن توکشورما امنیت شغلی معنی نداره هزاران تحصیل کرده بی کار یادارای شغل غیرمرتبط باتحصیلات داریم شما وقتی قصدخرید خونه یاماشین دارید پولتونوجمع میکنید ولی میبینید بخاطرتورم باپولتون که سال قبل میشد کاری کرد الان هیچ کاری نمیتونید کنید این همه کارخونه که تعطیل شدن وهزاران دلیل دیگه کهاینجاجاش نیست.نشنیدید خیلی هامیگن چراپدرومادر منودنیا آوردن کا الان انقدرگرفتار باشم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونایی که بچه دوست دارین 

اگه سلامت روان ندارین 

اگه تو رندگی تون مشکل دارید

بچه نیارین

گناه دارن این فرشته های پاک و معصوم 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
وضع مالیتون چطوره

خوبیم در حد خودمون  خدارو شکر 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
منم روز دهم زایمانم رفتم دکترم گفت اصلا فکر بعدی نباشید  نه من نه همکارام سزارین 4 رو قبول نمی ...

عزیزم شما دکتر زنانی؟؟ 

منم موقع زایمان سومم دکتر گفت کمی پارگی رحم داری و...

دیگه برای اقدام چهارمیم میترسم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

عزیزم منم پسرم هفده سالشه..ب جرات میگم از پدرش هم عاقلتره..ن مغروره نه خودخواه و کاملا فهمیده و باشع ...

خداحفظش کنه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
عزیزم منظورم این نبود که پدرومادر خرجش روبدن توکشورما امنیت شغلی معنی نداره هزاران تحصیل کرده بی کار ...

نمیدونم چی بگم الان جاریم ۵ تا خواهرن دو تا برادر همشون تو بهترین شغل و بهترین درآمد هستن نسبت به خودشون الانم دارن خوب پول درمیارن یکم هم به تلاش و تربیت بچه هم هست ولی نمیدونم همون تربیتم سخته برای  خودش 

چه خوب😊 من که دوباره معتاد شدم...

عزیزم 😊

من که دیگه فکر نکنم مثل قبل معتادش بشم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

عزیزم شما دکتر زنانی؟؟  منم موقع زایمان سومم دکتر گفت کمی پارگی رحم داری و... دیگه برای ...

نه فدات شم دکتر نیستم 

منم چسبندگی زیاد داشتم 

منم شرایط دخترم خاصه نمیتونم یکی دیگه بیارم 

ان شاالله هرچی خیرهست براتون پیش بیاد

نمیدونم چی بگم الان جاریم ۵ تا خواهرن دو تا برادر همشون تو بهترین شغل و بهترین درآمد هستن نسبت به خو ...

به هرحال این زندگی شخصی شماست ان شاالله که خیروخوبی براتون پیش بیاد وآینده بچه هاتون روشن ودرخشان باشه

نه فدات شم دکتر نیستم  منم چسبندگی زیاد داشتم

آها 

منم از همین مسائل میترسم،  اما یکی از دوستام پنج تا بچه سزارینی آورده و پارگی رحم کمی داشت و مشکل خاصی نداشت، 

دکترم میگفت اگه پارگی رحم زیاد باشه،  مجبوریم که رحم رو در بیاریم...