2777
2789
عنوان

بچه سوم

2599 بازدید | 132 پست

یک پسر ۶ ساله و یک دختر ۴ ساله دارم الان خیلی حوصله بچه ندارم و اینه تازه ۲۰ کیلو وزن کم کردم و هیکلم مناسب شد یک دختر دیگه دوست دارم چون خودم خواهر نداشتم میگم دخترم داشته باشه وضعیت زندگی معمولی  هست نمیدونم بیارم یا نه میگم نکنه از سنم بگذره پشیمون بشم که چرا نیاوردم الان ۳۲ سالم هست و اینکه الان حوصلش رو ندارم نمیدونم چیکار کنم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور وزن کم کردی

اینجوری که میگی خودت راصی نیستی که

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

احتمالا بیشتریا بگن نیار

ولی به دل خودت توجه کن

نه به حرف ماها

اگه خواستی باردار بشی تحت نظر دکتر تغذیه باش تا وزنت خیلی بالا نره و بدنت ضعیف نشه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

والله نظر خودت مهمه و باید ببینی حوصله داری یا نه من تک فرزندی دوست ندارم سنمم 35یه دختر 3ساله دارم بتونم میارم نتونمم دیگه چاره ای نیست

ما فامیلا همسایه ها چه جدید چه قدیمی بیشتر از دوتا ندارن 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

الان نه ولی میگم بعدا پشیمون نشم چرا یکی دیگه نیاوردم 

چطور وزن کم کروی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست