2789
عه چه عالی ولی اون دوماه پیش بود قیمتا هر روز داره میره بالا متاسفانه

منم با ۳۰ تومن دنبال ماشینم پیدا کردی منم راهنمایی کن

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والا ما ۸۳ خریدیم هر روز داریم خرجش میکنیم خیلی خرج باز میکنه چون عمرشو کرده توی این سه ماه ۴ میلیون ...

چه خبره 4تومن خدایی خود پراید 5تومن بیشتر نمی ارزه

والا ما ۸۳ خریدیم هر روز داریم خرجش میکنیم خیلی خرج باز میکنه چون عمرشو کرده توی این سه ماه ۴ میلیون ...

یا خدا اینجوری باشه که باید خرج غذامونم بزاریم پای ماشین ک

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
منم با ۳۰ تومن دنبال ماشینم پیدا کردی منم راهنمایی کن

عزیزم با این اوصاف که دوستمون گفت بیخیال ماشین 30تومنی بشیم بهتره چون باید دار و ندارمونو خرجش کنیم

عزیزم با این اوصاف که دوستمون گفت بیخیال ماشین 30تومنی بشیم بهتره چون باید دار و ندارمونو خرجش کنیم

ای بابا ولی ب نظرم ماشینی هم باید باشه که از لحاظ فنی سالمه باز نمیدونم

پول بمونه رو دست آدم ک پس فردا باز گرون شد چی

ماشین همینه دیگه عزیزم مخصوصا مدل پایین 

من بدو ماشین بدو

یه جایی گیرت میارم میخرمت لعنتی😂

خدا کنه از این به بعد دیگه براتون خوب کار کنه

خداکنه ما پژو مدل بالا داشتیم فروختیم خونه خریدیم شش ماه ماشین نداشتیم این ۲۴ تومنم بزور جمع کردیم هنوز به مردم بدهکاریم بخاطر کار شوهرم مجبور بودیم یه مدل پایینم باشه بخریم چون توی تهران بدون ماشین خیلی سخته ولی از هیچی باز بهتره 

خداکنه ما پژو مدل بالا داشتیم فروختیم خونه خریدیم شش ماه ماشین نداشتیم این ۲۴ تومنم بزور جمع کردیم ه ...

دیگه شما اساسی سرویسش کردین هرچی اون صاحب قبلیش خرابکاری کرده بود شما تعمیر کردین دیگه حالا حالاها نباید خرج بیاره

انشالا اینقد جیبت پر بشه شاسی بلند بخری یه بوقم برای ما بزنی    

اوووو مرسی عزیزم

ان شاءالله شمام بهترینا نصیبت بشه