2789
دیگه شما اساسی سرویسش کردین هرچی اون صاحب قبلیش خرابکاری کرده بود شما تعمیر کردین دیگه حالا حالاها ن ...

خداکنه ولی میدونی میارزه همین که یه چیزی زیر پات باشه به نظرم کارتو راه میاندازه ما یه پراید داشتیم سه سال پیش مدل ۸۶ بخدا اینقد برامون خوب بود اون موقع شوهرم باهاش مسافرکشی میکرد باهاش طلا خریدیم عروسی کردیم  کلی باهاش تفریح می رفتیم بعدش فروختیم یه ماشین دیگه خریدیم خیلی ماشین خوبی بود

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والا منم انقد آرزو دارم یه ماشین داشته باشم میگم هرچی شد فقط چهار تا چرخ داشته باشه 

منم آرزومه😫

ان شاءالله شمام یه خوبشو بخرین

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
عه بازم خوبه از هیچ بهتره

ی نیو پیکی ترتمیز بخرین.

بهتر از پراید هست.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
خداکنه ولی میدونی میارزه همین که یه چیزی زیر پات باشه به نظرم کارتو راه میاندازه ما یه پراید داشتیم ...

انشالله همینم دیگه خوبه انشالله بعدا بهترشو میخرین.آره همینکه یه چیزی زیر پای آدم باشه نعمته 

مرسی عزیزم شمام همینطور.

یکی تو این سایت میگفت هافی لوبو هم خوبه نمیدونم باز چون ندیدم تا حالا

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
منم ندیدم تا حالا چی هست خارجیه؟؟😅😅

منم ندیدم یه سرچ کن تو دیوار هست یه قیمتی بگیر 

من یکیشو قیمت کردم یادم نیس مدل چند بود گفتن ۳۵

انشالله همینم دیگه خوبه انشالله بعدا بهترشو میخرین.آره همینکه یه چیزی زیر پای آدم باشه نعمته 

اره عزیزم انشالا خدا برات بهترین چیزو رقم بزنه و جیبت پر از پول بشه ندونی باهاش چیکار کنی