2777
2789
اصلا گیریم من نمیدونستم!!!اخه نکه خیلی کلمه مهمی هس شما میدونی برو کیفتو ببر افرین!!همین الانشم دارن ...

عشقم حق باتوعه ما اشتب کردیم تو بی زحمت ی سرچ کن 

بعضیا تو زندگی ادم نقش هله هوله رو بازی میکنن ظاهرشون قشنگ و بامزه اما جلو رشدمون رو میگیرن✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای فقط اون یکی که میخواد متقاعد کنه شما نادانین و نمیدونستین کراش چیه😐😭😭😭😭

مگه من اسمتو بردم ک ب خودت گرفتی داری توضیح میدی اروم باش دوغتو بنوش

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

من که میدونم تو استارتری با یه کاربری دیگه اومدی😏

ماشاءالله خیلی باهوشی افرین  

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

همبرگر ولش کن باو بدونه ندونه ب ماچه هرچند من فک کنم دیگه تا الان فهمیده ولی زورش میاد بگه اشتباه کردم

بعضیا تو زندگی ادم نقش هله هوله رو بازی میکنن ظاهرشون قشنگ و بامزه اما جلو رشدمون رو میگیرن✨
عشقم حق باتوعه ما اشتب کردیم تو بی زحمت ی سرچ کن 

عزیزم برا دل شما هم شده حتما سرچ میکنم فقط شما ارامشتو حفظ کن

عزیزم برا دل شما هم شده حتما سرچ میکنم فقط شما ارامشتو حفظ کن

😂😂😂ناموسا خعلی باحاااالی🤣🤣