سنا67 مدیر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 8627 عنوان کراش+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 56 پست قابل توجه که به دوست پسر میگن کراش و گفتم کراش یه بازیه الان مدرک اوردم 1399/05/23 | 15:35 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lovee عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9472 نخیرم دختر خواهر من ۱۳ سالشه میدونه اون یکی ۷ ساله هم میدونه کل اعضای کره ی زمین میدونن کراش ... اونا نسل جدیدن میدونن درضم من همچین تاپیکی دیدم ک همه میگفتن چیه و فلان صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی
mimisa عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 1182 زمون ما bfمیگفتن حالا چرا کرش میگن چه ربطی به دوست پسر داره اصلا bfک فرق داره bfدوست پسر مخفف بوی فرندGfدوست دختر مخفف گرل فرند بعضیا تو زندگی ادم نقش هله هوله رو بازی میکنن ظاهرشون قشنگ و بامزه اما جلو رشدمون رو میگیرن✨
mimisa عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 1182 اونا نسل جدیدن میدونن درضم من همچین تاپیکی دیدم ک همه میگفتن چیه و فلان خو اونا نمیدونن دلیل نمیشه ماهم ندونیم ک در ضمن ماهم نسل جدیدیم بعضیا تو زندگی ادم نقش هله هوله رو بازی میکنن ظاهرشون قشنگ و بامزه اما جلو رشدمون رو میگیرن✨
mlee عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 7018 زمون ما bfمیگفتن حالا چرا کرش میگن چه ربطی به دوست پسر داره Bf دوست پسرهکراش کسیه که دوسش داری ولی خودش خبر نداره تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎
همبرگرم عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 3665 اونا نسل جدیدن میدونن درضم من همچین تاپیکی دیدم ک همه میگفتن چیه و فلان عزیزم دیگه همه میدونن کراش چیه خودت با ما مقایسه نکن همه میدونن همه تو نمیدونستی خب الآنم تو تاپیک گفتیم از کجامون درآوردیم خوب میدونستیم دیگه😐
سامرادک937 عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 6107 اصلا bfک فرق داره bfدوست پسر مخفف بوی فرند Gfدوست دختر مخفف گرل فرند میدونم چه ربط داره
همبرگرم عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 3665 Bf دوست پسره کراش کسیه که دوسش داری ولی خودش خبر نداره آقا ول کن استارتر و یه کاربر دیگه نمیخوان متوجه بشن فقط میخوان حرف خودشون و بزنن و بگن درسته
lovee عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9472 خو اونا نمیدونن دلیل نمیشه ماهم ندونیم ک در ضمن ماهم نسل جدیدیم عزیزم من گفتم ۹۰ درصد شما شامل اون ۱۰ درصدی خیالت راحت باشما نبودم!نسل جدید هم میشه دهه ۹۰ عزیزم شما هم ۷ سالته؟ صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی
mimisa عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 1182 هعی خدایا من و گاو کن😐میگه کراش و دوس پسر چه فرقی داره😐 کار از گاو گذشت سوووووسک کن خداااا بعضیا تو زندگی ادم نقش هله هوله رو بازی میکنن ظاهرشون قشنگ و بامزه اما جلو رشدمون رو میگیرن✨
mlee عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 7018 آقا ول کن استارتر و یه کاربر دیگه نمیخوان متوجه بشن فقط میخوان حرف خودشون و بزنن و بگن درسته باشه😁 تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎
همبرگرم عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 3665 عزیزم من گفتم ۹۰ درصد شما شامل اون ۱۰ درصدی خیالت راحت باشما نبودم! نسل جدید هم میشه دهه ۹۰ عزیزم ش ... تنهایی فکر کردی به این نتیجه رسیدی😂😂😂خدا کمکت کنه
همبرگرم عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 3665 باشه😁 وای فقط اون یکی که میخواد متقاعد کنه شما نادانین و نمیدونستین کراش چیه😐😭😭😭😭
mimisa عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 1182 وای فقط اون یکی که میخواد متقاعد کنه شما نادانین و نمیدونستین کراش چیه😐😭😭😭😭 دقیقاا😂 بعضیا تو زندگی ادم نقش هله هوله رو بازی میکنن ظاهرشون قشنگ و بامزه اما جلو رشدمون رو میگیرن✨
lovee عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9472 عزیزم دیگه همه میدونن کراش چیه خودت با ما مقایسه نکن همه میدونن همه تو نمیدونستی خب الآنم تو ... اصلا گیریم من نمیدونستم!!!اخه نکه خیلی کلمه مهمی هس شما میدونی برو کیفتو ببر افرین!!همین الانشم دارن اشتباه توضیح میدن بعد میگی همه میدونن صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی
mlee عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 7018 وای فقط اون یکی که میخواد متقاعد کنه شما نادانین و نمیدونستین کراش چیه😐😭😭😭😭 🤣🤣🤣 تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎