2777
2789
نخیرم دختر خواهر من ۱۳ سالشه می‌دونه اون یکی ۷ ساله هم می‌دونه کل اعضای  کره ی زمین میدونن کراش ...

اونا نسل جدیدن میدونن درضم من همچین تاپیکی دیدم ک همه میگفتن چیه و فلان 

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

زمون ما bfمیگفتن حالا چرا کرش میگن چه ربطی به دوست پسر داره

اصلا bfک فرق داره bfدوست پسر مخفف بوی فرند

Gfدوست دختر مخفف گرل فرند

بعضیا تو زندگی ادم نقش هله هوله رو بازی میکنن ظاهرشون قشنگ و بامزه اما جلو رشدمون رو میگیرن✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خو اونا نمیدونن دلیل نمیشه ماهم ندونیم ک در ضمن ماهم نسل جدیدیم

بعضیا تو زندگی ادم نقش هله هوله رو بازی میکنن ظاهرشون قشنگ و بامزه اما جلو رشدمون رو میگیرن✨
زمون ما bfمیگفتن حالا چرا کرش میگن چه ربطی به دوست پسر داره

Bf دوست پسره

کراش کسیه که دوسش داری ولی خودش خبر نداره 

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

عزیزم دیگه همه میدونن کراش چیه خودت با ما مقایسه نکن همه میدونن همه تو نمیدونستی 

خب الآنم تو تاپیک گفتیم از کجامون درآوردیم خوب میدونستیم دیگه😐

خو اونا نمیدونن دلیل نمیشه ماهم ندونیم ک در ضمن ماهم نسل جدیدیم

عزیزم من گفتم ۹۰ درصد شما شامل اون ۱۰ درصدی خیالت راحت باشما نبودم!

نسل جدید هم میشه دهه ۹۰ عزیزم شما هم ۷ سالته؟

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

هعی خدایا من و گاو کن😐میگه کراش و دوس پسر چه فرقی داره😐

کار از گاو گذشت سوووووسک کن خداااا

آقا ول کن استارتر و یه کاربر دیگه نمی‌خوان متوجه بشن فقط می‌خوان حرف خودشون و بزنن و بگن درسته

باشه😁

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

وای فقط اون یکی که میخواد متقاعد کنه شما نادانین و نمیدونستین کراش چیه😐😭😭😭😭

دقیقاا😂

عزیزم دیگه همه میدونن کراش چیه خودت با ما مقایسه نکن همه میدونن همه تو نمیدونستی  خب الآنم تو ...

اصلا گیریم من نمیدونستم!!!اخه نکه خیلی کلمه مهمی هس شما میدونی برو کیفتو ببر افرین!!همین الانشم دارن اشتباه توضیح میدن بعد میگی همه میدونن

وای فقط اون یکی که میخواد متقاعد کنه شما نادانین و نمیدونستین کراش چیه😐😭😭😭😭

🤣🤣🤣