2777
2789

امروز از سرکار زنگ زد گفت خیلی دلم گرفته اصلا دل کارکردن ندارم بخاطر وضعیت اقتصادی گفت من هرچی کارکنم به هیچ جا نمیرسم من چطوری دلداریش بدم چی بگم ک آروم شه گفت دیگه ارزش زندگی کردن نداره فقط باید بمیری

برای خوشبختیم صلوات بفرستید😍🤗

این گرونی و نداری خیلی ها رو نا امید کرده

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

درکت میکنم....منم شوهرام بخاطر کرایه خونه داره دیونه میشه از همه چیز میزنیم باز کم میاریم....برای شوهرم دعا کنید بره سر کار خوب...

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو خدا روزی رو می‌رسونه. شغل و اقتصاد و....همه وسیله س.

بگو خداروشکر تن مون سالمه. هم دیگه رو دوست داریم

بالاخره همه تو زندگی آزمایش میشن. بدون آزمایش و با آسودگی کامل امکان نداره کسی زندگی کنه.

یکی اقتصادی یکی با مریضی یکی با مرگ عزیران، یکی با اختلاف خانوادگی و اخلاق بد و.........

هرکس یه جور

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    

الان تواین وضعیت اقتصادی همه مشکل دارن خب بهش بگوتوبایدقوی باشی من ب توتکیه کردم توی تویه چیزی دیدم تکیه کردم توآدم روزای سختی من کجزتوکسیوندارم مگه همه ازاول همه چی داشتن یکم تلاش کنیدب همه جا میرسیدخیلیا خیلی چیزاندارن اما خوش هستن قوی باشیدشمامیتونیدب همه جابرسیدباتوکل برخدا

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
بهش بگو خدا روزی رو می‌رسونه. شغل و اقتصاد و....همه وسیله س. بگو خداروشکر تن مون سالمه. هم دیگه ...

مبدونی ماهنوز نرفتیم سرخونه زندگیمون ازهم دوریم میگه من نه ارامش دارم نه چیز دیگه خیلی ناامیده

اره تازه ما هنوز نرفتیم سرخونه زندگی خودمون ک بخاییم اجاره خونخ بدیم

خودت چی شاغلی ؟؟؟ 

بگو در کنار هم تمام مشکلات و پشت سر میزاریم 

بگو من همیشه کنارتم باهم تلاش میکنیم 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
بگو من تو هرشرایطی کنارتم مهم اینه ک سالمیم  خودت برو سرمار کمک خرجش بشو

نمیزاره من برم سرکار حقوقشم خوبه ولی هرچی میگم میگه من نمیتونم به هیچ جا برسم

من هروقت شوهرم نا امید میشه، انننننقدر از نعمت هامون که داریم براش میگم، که خودش میگه چه قدر ما زندگی مون خوبه😄

بعد یه چیزی،

صدقه روزی رو زیاد می‌کنه. بگو هرروز صدقه بدید. خیلی تاثیر دارو تو برکت مال تون

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله