یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن خــُدایــا حــواســت هصــ؟صــدای هِق هِق گــریــع هام عــز هَمــون گــلــویــی مــیــاد ڪــِ تــو عــز رگــش بــع مــن نــزدیــڪــتــریــ..!
.. ❤️Seninle yasamak ne guzel.. 🙈.. ...ممنون میشم واسه خوشبختیمون و ثابت موندن زندگی عاشقانمون ی صلوات مهمونم کنید 🙏💚💛در اوج مغرور بودن مهربان است.. 😌اصلا میشود برایش مرد خودمو میگم.. 😎پرسپولیس عشق بی پااایااان🏆❤️
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خلاصه و مفید خدمتتون بگم که ؛این سومین کاربریمه😅😁اصلا خودمم نگم از سه تا آندرلاینِ(_) موجود در اسم کاربریم مشخصه🤭😉اگه از تاپیکی که زدم یا پستی که گذاشتم خوشت اومد ☝️یدونه صلوات واسه حاجتم بفرست🥰
.. ❤️Seninle yasamak ne guzel.. 🙈.. ...ممنون میشم واسه خوشبختیمون و ثابت موندن زندگی عاشقانمون ی صلوات مهمونم کنید 🙏💚💛در اوج مغرور بودن مهربان است.. 😌اصلا میشود برایش مرد خودمو میگم.. 😎پرسپولیس عشق بی پااایااان🏆❤️
من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا خواهد افتاد😍❤ ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤