2777
2789

من ندیدم

مهربونا وقشنگایی که امضام رو میخونین میشه واسه خونه دار شدننمون ***صلوات ***بفرستین🏠🏡🏤 .. ان شاالله هرچه زودتر خونه بخریم..واقعا سخته ..۹ساله مستاجریم..هرکی امضامو خوندلایک کنه منم یه صلوات مهمونش کنم...من اصلا امضا نداشتم ولی زیادشنیدم که توی نی نی سایت دعاها برآورده میشه امیدوارم منم لایقش باشم..دوستون دادم گلا🎀🎉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اکرم بود بعدا از قباد حامله شد

پریناز ایزدیار

مهربونا وقشنگایی که امضام رو میخونین میشه واسه خونه دار شدننمون ***صلوات ***بفرستین🏠🏡🏤 .. ان شاالله هرچه زودتر خونه بخریم..واقعا سخته ..۹ساله مستاجریم..هرکی امضامو خوندلایک کنه منم یه صلوات مهمونش کنم...من اصلا امضا نداشتم ولی زیادشنیدم که توی نی نی سایت دعاها برآورده میشه امیدوارم منم لایقش باشم..دوستون دادم گلا🎀🎉
فدات عزیزکم💋💋😇

خدانکنه🥰

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤
واقعااا😅😁 میسیییی💙💙💙😇

اره😀

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
عه مرسی تو قبلیا همشون قفل شده بودن نشد تشکر کنم

عیب نداره عزیز🌹

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊