2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی یه مرغ شکم پر ارزش دروغ گفتن داره؟

از دیشب تاحالا دوبار تاپیک زدم ولی انگار نه انگار ولی خدانکنه یکی تایپک مادر شوهر خواهرشهر بزنه همه دارن نظر میدن

از دیشب تاحالا دوبار تاپیک زدم ولی انگار نه انگار ولی خدانکنه یکی تایپک مادر شوهر خواهرشهر بزنه همه ...

درسته کار بقیه اشتباهه ولی این هم درست نیست

من اگه تاپیک شما رو میدیدم حتما میومدم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه مدل این جوریه که

پیاز داغ فراوون درست میکنی، زرشک تفت میدی، آلو خیس میدی، فلفل دلمه و رب همه رو مخلوط میکنی تو شکم مرغ میریزی و بعد کف ظرف گوجه و پیاز حلقه شده میزاری مرغ و میزاری روش و یک سس با رب درست میکنی میزاری با پیچ کم میزاری بپزه و هر از گاهی سس رو میدی رو نرغ رنگ بگیره البته قبل پر کردن مرغ اونو تو روغن و زردچوبه سرخ میکنی

عزیزم میشه طرز تهیه مرغ شکم پر برام بگی چون تا حالا درست نکردم میخوام خیلی خوب بشه

عزیزم این لینک تلگرام آشپزخانه کوچک من آموزش عالی داره برا همه چی سرچ کن مرغ شکم پر کلیپ برات میاره من هر چی با دستور درست کردم عالی شده همه تعریف کردن 

@ashpazkhuneyekuchikeman

درسته کار بقیه اشتباهه ولی این هم درست نیست من اگه تاپیک شما رو میدیدم حتما میومدم

واقعا موندم الان همه ی پر بازدید هام درمورد مادر شهو شوهر من که مجردم ی آشپزی خواستم کسی نبود مجبور شدم 

مدل دیگه با سبزیجات معطر

ریحون، جعفری،سیر، پیاز، نعناع، چوچاق محلی گیلان خورد میکنی هرچی ریزت بهتر تفتش میدی بعد مقداری گردو خرد شده بهش اضافه میکنی باز تفت میدی و نمک و زردچوبه کمی رب آلوچه ترش نداشتی رب انار و خیلی کم رب گوجه سرخ که شد تو شکم مرغ میره مرغم بلز قبلش سرخ کن بعد با آب میزاری بپزه میتونی کمی رب انار یا الوچه تو آب بریزی

و اینکه آلو هم میریزی تو شکم مرغ

نوش جون