2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم میشه طرز تهیه مرغ شکم پر برام بگی چون تا حالا درست نکردم میخوام خیلی خوب بشه

من خودم اول مرغ را با فلفل دلمه و پیاز و و نمک آب پز میکنم بعد پیاز داغ و خرما و آلوچه و زرشک و گردو و ناردونه و رب انار را با هم مخلوط میکنم و داخل شکم مرغ میذارم بعد یه مقدار از آب مرغ بر میدارم رب انار میزنم میریزم روی مرغ تا خوب بپزه هر دفعه از سس روی مرغ میریزم تا رنگ بگیره.

می تونی سبزی هم سرخ کنی بریزی خوشمزه میشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

حالا من میگم بهت

کره آب شده و زعفران دم کرده آبلیمو و نمک و فلفل رو خوب همه جای مرع حتی داخل شکم بمال بپوشون بزار یخچال بعد داخل شکمش من زرسک و گردو و سبزی رو تفت میدم میریزم میدوزم پاش رو هم به هم با نخ میبندم بعد از این دو راه داره یا سرخ میکنی بعد میزاری تو مقداری آب خوب بپزه (اب کم همراه پیاز و فلفل دلمه و هویج) یا میزاری فر

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مامان من اول مرغ درسته رو بیرون وداخلشو ابلیمو و زردچوبه و فلفل میزنه و به صورت کامل در روغن سرخ میکنه همه طرفاشو.بعدش اونور سبزیجات معطر_نعناع و مرزه و ترخون و  جعفری و ...) خورد میکنه و کمی با روغن و سیر تازه خورد شده تفت میده و بعد داخلش گردوی سابیده شده رو هم قاطی اینا میکنه و تفت میده و رب انب ربهشون اضافه میکنه .جداگانه الو هم اب میندازه و اخرش اونم بهش اضافه مکینه.میتونی کمی هم زرشک و کشمش داخلش بریزی.درنهایت همه رو داخل شکم مرغ میریزه و پاهای مرغ رو به هم میبنده.بعدش پیاز سرخ میکنه و کمی رب بهش میزنه و اب و اب غوره اضافه میکنه که شبیه به سس میشه و مرغ رو درسته داخل سس میذار به شعله ملایم جا میفته.خیلی خوشمزه میشه.

یعنی از دیشب تاحالا یکی ندیده 

نه والله من ندیدم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

واقعاومجبور بودم وگرنه این چیزا ارزش نداشت دروغ بگم

ما یه تاپیک خانه داری داریم یه سر بزن

آدرسشو بده چشم حتما

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4586024&slug=تاپیک-خانه-داری&postId=148671525