2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یه بسته نمک بریز کف قابلمه ی روحی تا نیم ساعت از این ور مرغ و سالمی بشور تمیز با یه حوله خشک کن بهش نمک و روغن زیتون و زرد چوبه و زعفران بزن داخل شکمش بزن بعد دو بته ی بزرگ سیر بزار تو شکمش دستاشو از پشت با نخ ببند وبا شکم بازارش رو نک و در شو محکم بزار با دم کنی بهتره دم کنیت کهنه باشه تا دوساعت بعد امادس وقتیم که بیرونش آوردی  تماس زیرشو با یه پارچه بتکون خیلی خوش مزه میشه 

من  مرغو نمک میزنم شب قبلش با اب لیمو و پیاز و سیر وفلفل و زردچوبه و زعفران میزارم تو یظرف دربسته یه شب تا صبح بمونه بعد مواد داخلشو اماده میکنم الو خشک یا برگه زدالو نخود پخته ورب انار میزنم بهش توی شکمشم میتونی پیاز و هویج درسته بزاری گردو  بعد بزاری فر بادرجه که خودتون میدونین فر فرق میکنه  بزارین گریل بشه بهمین راحتی تنها غذای راحته واسه خانما

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
مرسی عزیزم 😘😘😘

خواهش بهت قول میدم درست کنی هفته یه بار درستش میکنی من مرغ شکم پرم درست میکنم ولی شاید دو سال یه بار از این برا مهمونم درست میکنم خیلی خوششون میاد راحتو بی دردسر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز