2777
2789
عنوان

جاریم بهم گف...

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 65 پست
اشتباه نکن دقیقا جاریت همینو میخواد ک تو نری و بیای جا براخودش باز بشه هرروز همه دارن هزار بار پشت س ...

من بخاطر جاریم نیست ک رفت وامد نکنم من یکماه برم شهرستان خونه بابام شاید ی وعدش برم خونه پدرشوهرم زودبرگردم چون ازشون خوشم نمیاد وتحملشونو ندارم

جاریم غریبس چیزایی ک گفتخ ک خبر نداشته لابد گفتن 

اصلا به جاریت اعتماد نکن . همین چند روز پیش در مورد جاریو برادر شوهرم تاپیک زدم. اونقد خوب برخورد میکرد هی زنگ میزد میومد پیشم

بااینکه من بهش رو نمیدادم.هیم در مورد خانواده شوهرم بد میگفت 

دو سه روز پیش فهمیدم هر حرفی زده به شوهرش گفته من زدم! الان اونقد ارامشمونو به هم زدن که حد نداره

برادرشوهرم خودمو برادرمو تهدید کرده و کلی فحشای ناموسی داده. گفته من باعث شدم تا طلاق برن!

ینی کل خانواده شوهرمو ریخته به هم و خودش نشسته یه طرف. منم بااین وضع بارداریم تپش قلب شدید گرفتم

سعیتو بکن اگه میتونی اصلا باهاش حرف نزنی رفت امدتو خیلی محدود کن ‌. ادما خبیث تر از اون چیزی هستن که به نظر میان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا به جاریت اعتماد نکن . همین چند روز پیش در مورد جاریو برادر شوهرم تاپیک زدم. اونقد خوب برخورد می ...

ن عزیزم من کاری اصلا ب جاریم ندارم ونمیخام باهاش برم تو ی جبهه واصلا پیشش حرفی نزدم راجبشون وحتی گفتم برام مهم نیست حرفاشون اگه زدن رابطمم صمیمی نیست باهاش فقط میخام اون یباریم ک میرم خونه هاشون نرم بهانه خوبیه چون متنفرم ازشون همین

چقدر بده شوهر آدم باهاش نباشه...ان شاء الله بهترین چیزا رقم بخوره برات عزیزم

واقعا همین دهن بینیاش باعث نابودی زندگیمون شد 

ممنون از دعای خیرت عزیزدلم انشالله

انشالله همیشه شاد و سلامت و خوشبخت باشی در کنار عزیزانت😍🌹