2777
2789
عنوان

جاریم بهم گف...

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 65 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از من بتو نصیحت با جاری هم صحبت نشو.به احتمال زیادمیخواد دهن تو رو واکنه حرف بکشه واسه سخن چینی.هر حرفیم گف اصلا محلش نده خودش از کارش خجالت میکشه.این چندسالم مطمن باش بهترین رفتارو باخونواده شوهرت داشتی و ادامه بده ...چون هرچه باقوم شوهر بیشتر قاطی شی درسرت بیشتر

عزيزم اينكه كار مادر شوهر و خواهر شوهرت اشتباه بوده شكى نيست،ولى مطمئن باش كار جاريت ده برابر اونا زشتتره،از اين به بعد جاريت خواست حرفى بزنه بگو نميخواى راجب اين موضوعات حرف بزنى و ديگه گفتن اين حرفارو  تكرار نكنه

اگه با گفتن به شوهرت چيزى عوض ميشه آره بگو،ولى اگه بگى و جز ناراحتى و اوقات تلخى چيزى براتون نمونه حرفى نزن

از من بتو نصیحت با جاری هم صحبت نشو.به احتمال زیادمیخواد دهن تو رو واکنه حرف بکشه واسه سخن چینی.هر ح ...

اره من اصلا قاطی نشدم وزندگی خودمو داشتم هیچوقت توکاراشون دخالتی نداشتم مثل مهمون بودم توخونشون ولی حرفایی ک زدن رو نمیتونم هضم کنم 

عزيزم اينكه كار مادر شوهر و خواهر شوهرت اشتباه بوده شكى نيست،ولى مطمئن باش كار جاريت ده برابر اونا ز ...

جاریم نمیومد پیشمون هی گفتمش چرا نمیای وفلان گف بخدا گفتن تو مهمونارو بیرون میکنی 

نمیخام حرفهارو ب خواهرشوهرام یا مامانشون بگم بنظرتون ب شوهرم بگم

رابطتتو همونجور نگه داز

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
ن عزیزم اون دردل کرد زندگیش ب مشکل برخورده گف چرابهم نگفتی اینجورین وابنا بعد گف ک چقد اینارو پشتت گ ...

دیگه بدتر استاتر عزیزم اون ب مشکل برخورده حالا حرفهایی ک شنیده شایدخیلی  شاخ و برگ داده اومده ب تو گفته ک توهم به مشکل بربخوری نگفن این تازه عروس مشکل داره اون یکی عروس هم باما بدشده و خلاصه میخوادخودش تنها بر ضد خانواده شوهرنباشه زوده حالا جاری رو بخوای بشناسی

🍉🍉🍉🍉🍉
دیگه بدتر استاتر عزیزم اون ب مشکل برخورده حالا حرفهایی ک شنیده شایدخیلی  شاخ و برگ داده اومده ب ...

ی جاری دیگم دارم گلم میدونم چطور ولی حرفهایی ک زدن واقعا واقعا برام سنگینه وزور داره ب هیچ وجه نمیگم بهشون فقط میخام بدتر ازقبل حرصشونو دربیارم

اره فقطم واس این میگم ک اون کم رفت وامدم باشون قطع کنم ولی شوهرم بره من نرم

اشتباه نکن دقیقا جاریت همینو میخواد ک تو نری و بیای جا براخودش باز بشه هرروز همه دارن هزار بار پشت سر مادرشوهر عروس خواهرشوهر غیبت میکنن اصل جلو روعه عزیزم ب حرفهای جاریت اهمیت ندی بیشتر از اون چیزی ک فکرشو کنی میسوزه 

🍉🍉🍉🍉🍉