2777
2789
عنوان

جاریم بهم گف...

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 65 پست
حرص نخور کم کم جاریت رفتار تو رو میبینه تو ذهنش با حرفایی که اونا زدن مقایسه میکنه میبینه که دروغ گف ...

اره میگه میخام بهشون بگم پ چرا من رفتم خونش بیرونم نکرد واینا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا ب جاریت اعتماد نکن و زیادم باهاش طرح دوستی نریز رابطت با خانواده شوهرتم مث قبل باشه نه خیلی صمیمی نه قهر

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
خیلی دخالت کردن توزندگی جاریم واس این اومد اینارو گف بهم چون شناختشون واینا ولی من بنظرتون چیکار کنم ...

با جاریت خوب باش که اگه هرکس حرفی از بدی سرما زد بدونه بدی از خود طرفه،ولی در عید حال باهاش حدودتو حفظ کن و در هیچ صورتی پشت سر خونواده همسرت پیشش چیزی نگو،اونم گفت فقط شنونده باش..

نمیخام حرفهارو ب خواهرشوهرام یا مامانشون بگم بنظرتون ب شوهرم بگم

آرهههههه حتما بگو ولی یه وقتی بگو که حالتون خوبه با غصه و مظومانه هم بگو که شوهرت جبهه نگیره ، اینقدر من تو عصبانیت با تندی این چیزا رو گفتم کلی دعوامون شده سر این چیزا شاید اگه با سیاست تر بودم،همه چی بهتر بود

ب شوهرت بگو ولی زیادم بیشتر جاریت نشین حرفاشو گوش نده حتی اگ راست میگ من خودم فک میکردم جاریم بهترین ...

ن عزیزم من ۹ساله ازدواج کردم باسیاست پیش رفتم و رو ندادم ب هیچکدوم ن اصلا قصد ندارم بهشون بگم فقط میخام جوری رفتار کنم بفهمن چطوره

آرهههههه حتما بگو ولی یه وقتی بگو که حالتون خوبه با غصه و مظومانه هم بگو که شوهرت جبهه نگیره ، اینقد ...

ن گلم  من برنامه دارم بگم چون شوهرم واقعا روم حساسه جرات ندارن اسمم پیشش بیارن میخام باگریه بگم اینارو خخخ

من جاریم اینکارو کرد بهش گفتم من خوشم نمیادپشت سرکسی حرف بزنم.تمام.پشت سرت که مهم نیست چی می.ج ...

اره  اخه شهرستانن کم میبینمشونم فقط ی خواهرش اینجاس تهران دوس دارم جوری رفتار کنم بفهمن ک حرفاشون میدونم یاشک کنن خجالت بکشن