2777
2789
عنوان

سلام ...

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 35 پست

نمیخوام بزنم تو ذوقت ولی درس خوندن فایده ای نداره وقتی کار نمیتونی گیر بیاری یک روزی منم همچین حال تو رو داشتم تو یک سال درس جا مونده دیپلم و کل کتابای پیش دانشگیاهیمو و خوندم و پاس کردم کنکورم همون سال دادم گفتم به خودم هر رشته ای شده باید قبول بشم انگار مونده بودم جا برای دانشگاه😅بعد از چهار شدم لیسانس بیکار و ازدواج کردم و شدم خانه دار🙈

کنکور اول قرار بود همون تیر ماه برگذار شه پس باید میخوندی ۳ساله پشت کنکوری؟ خب اکه قرار بود هر رشت ...

چون پارسال خوندم درسته رتبه خوبی نیاوردم ک اونم فهمیدم اشتباهم از کجا بوده ب خاطر همین موندم پشت کنکور  بعد رفتم سفر تا اسفند نزاشتن برگردم  تا اوایل فروردین هم ک همش مهمان داشتیم و منم دختر بزرگ و مادرم ک همش دستور میداد و اونا رفتن مهمان جدید امد و دیگ هیچ  تازه الان هم یک ماهیی هست باز مهمان داریم و خانواده اصلا بهم اهمیت نمیدن فکر میکنن  میتونم تو شلوغی درس بخونم  امروز ک درس میخوندم از بس گوشام فشار دادم ک صدا نشنوم ولی باز تمرکز نداشتم 

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا که قبول میشی ولی اگرم نشدی غصه نخور سال دیگه میتونی جبران کنی وقت هست 

ن دیگ نمیمونم اگر ب خوندن بود امسال بازد میخوندم ک دیگ نخوندم 

از طرفی من قدیم تحربی ام ک دیگ برگزار نمیکنن

خوب حالا همین ۱ هفته هم خوب بخون  خدا بزرگه ولی خیلی صبور بودی ۳ سال پشت کنکور موندی من ۱ سا ...

خوش بحالت اره منم دیگ نمیمونم خسته شدم احساس میکنم پیر شدم و هیچی از زندگی نمیدونم جز درس خوندن و درس خوندن 

امسال حتی اگر شده میرم پیام نور اما نمیدونم کدوم رشته هاش برم   چون با سوابق مطمئنم قبول میشم

خوش بحالت اره منم دیگ نمیمونم خسته شدم احساس میکنم پیر شدم و هیچی از زندگی نمیدونم جز درس خوندن و در ...

نه عزیزم برای درس خوندن هیچ وقت دیر نیست اصلا احساس پیری نکن

ما سال آخر دانشگاه بودیم تو ترم اولی هامون یه خانم بود که نوه داشت!!!ولی دانشگاه دولتی قبول شده بود

تو هم دولتی قبول میشی حتما

نمیخوام بزنم تو ذوقت ولی درس خوندن فایده ای نداره وقتی کار نمیتونی گیر بیاری یک روزی منم همچین حال ت ...

اره میدونم ب خاطر همینم ناراحتم ک میتونستم کاری برا ایندم بکنم اما نکردم خودم خرابش کردم هیچ کس مقصر نیست

من وقتی پشت کنکور بودم میگفتم روانشناسی روزانه میخوام. دختر خالم تو روم برگشت گفت هع روانشناسی روزانه؟ اونم تو؟ آره بابا اونو اصلا گذاشتن ک فقط تو قبول شی (حسی ک این حرفش بهم دادو هیچوقت یادم نمیره) کلا چهارماه خوندم. از روزی یک ربع و نیم ساعت شروع کرده بودم. انگیزه نداشتم. چون من ب دلایلی غیر حضوری (آموزش از راه دور به اصطلاح) درس خونده بودم از سال دوم دبیرستان تا آخرشو، برا همون خیلی نا امید بودم. وقتی این حرف اونو شنیدم حدود یماه مونده بود ب کنکورم، ولی عجیب انگیزه گرفتم. نشستم کل تاریخ ادبیات سال دومو تو دو ساعت خلاصه و رمزگذاری کردم. کلمه های املاییشو تو ی دفتر برا خودم سرمشق نوشتم و از هرکدوم یکی دو خط نوشتم. یعالمه کلمه بود ولی گفتم باید یاد بگیری. کتابامو برداشتم کل اون فهرست معنی کلماتشونو جدا کردم. اون بخش لیست اسم نویسنده ها و آثارشونو کندم و مثل فلش کارت هر روز مطالعه کردم. بیست روز مونده بود ب کنکورم دی وی دی های کنکور آسان است رو سفارش دادم حدودا دو هفته مونده ب کنکور بدستم رسید. نشستم تا تونستم اونارو هم نگاه کردم. هرچقدشو ک رسیدم نگاه کنم، نگاه کردم. ولی نتیجه همین مدت تلاشمو گرفتم و روانشناسی روزانه تو ی شهر کوچیک قبول شدم. ی روز بعد از ترم دومم برگشتم ب دختر خالم گفتم یادته موقع کنکورم بهم چی گفتی؟؟ دقیقا عین جمله اشو براش تکرار کردم. مثل ماست وا رفت. 

نمیدونم چقد وقت داری ولی ظاهرا خیلی کمه. اگ امسال نرسیوی بخونی، از الان ادامه همونو برا سال دیگه ات بخون. 

من کنکور ارشد داشتم امسال ولی بخاطر کرونا تصمیم گرفتم نرم و از همونموقع خوندنو متوقف کردم. 

ولی از دو روز پیش دوباره شروع کردم دارم زبان میخونم میخوام کنکور ارشد تک رقمی بشم. مطمئنم ک هرکی تلاش کنه میتونه منم میتونم تو هم میتونی

در تاریخ 9/9/99بزرگترین آرزوی زندگیم اتفاق افتاد💞💌🤲
نه عزیزم برای درس خوندن هیچ وقت دیر نیست اصلا احساس پیری نکن ما سال آخر دانشگاه بودیم تو ترم اولی ه ...

ب امید خدا حالا این هفته تا میتونم میخونم دیگ میسپارم ب بالایی هر چ خیر و صلاحم بداند

من وقتی پشت کنکور بودم میگفتم روانشناسی روزانه میخوام. دختر خالم تو روم برگشت گفت هع روانشناسی روزان ...

خوش بحالت 

من اگر بمونم نمیشه چون من نظام قدیم تجربی ام و نظام قدیم دیگ سال بعد کنکور نمیگیرن و باید نظام جدید بدم ک کتاب هاش رو ندارم و هیچی ازش نمیدونم 

سعی میکن این بک هفته هم  شده  بخونم ی رتبه ۴۰ هزار بیارم  و برم روزانه حتی ی رشته درپیت  پوفففاما کشاورزی جماعت بدم میاد