2777
2789
عنوان

تهرانی های عزیز لطفا ی لحظه

68 بازدید | 5 پست

سلام شبتون بخیر 

دوستان دنبال جاهایی میگردم ک بشه عکاسی کرد مثل راه آهن هایی یا خرابه هایی  ک دیگه استفاده نمیشن یا کارخونه های متروکه 

لطفا اگه جایی رو میشناسید ادرس میدید 

خیلی ممنون 

اگه چند ساله منتظری بدون تنها نیستی منم مثل خودت سالها برای داشتنش دعا کردم و تو ناب ترین زمان ک اصلا فکرشو نمیکردم خدا دامنم رو سبز کرد ک هر روز هزاران بار شاکرم و برای شما دوست عزیزم ک در آرزوی داشتن اولاد هستی دعا میکنم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خرابه اینا اخه  جای خوب نمیخای؟  جای داغون میخای برو عودلاجان، مترو 15 خرداد میخوره بهش& ...

کجا هست عودلاجان 

ادرس دقیق میدی

اگه چند ساله منتظری بدون تنها نیستی منم مثل خودت سالها برای داشتنش دعا کردم و تو ناب ترین زمان ک اصلا فکرشو نمیکردم خدا دامنم رو سبز کرد ک هر روز هزاران بار شاکرم و برای شما دوست عزیزم ک در آرزوی داشتن اولاد هستی دعا میکنم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
کجا هست عودلاجان  ادرس دقیق میدی

میگم ک 15خرداد پیاده شو

از مترو امام خمینی هم راه داره

از 15 خرداد ک بری، کاخ گلستانو رد میکنی، بعد بازارچه 

یه بازارچه داغونه

اونو بری داخل، کلا متروکس، از ده تا مغازه یکی بازه، یکم بچرخی خرابه هم هس

پیاده میشه رفت از مترو

تنها نرو برا دختر خطرناکه

🍼😚