2777
2789
عنوان

دوران عقد

326 بازدید | 27 پست

بچه هامن1سال ونیم ازعقدم میگذره هنوزدرگیراینم ک رفت وامدم چجوری باشه خونه مادرشوهرم،بادعوت باشه یاته

چنروزیباربرم بیام

واینکه صمیمی شدن باهاشون درسته یانه

تعداد رای : 5
نظرسنجی
.
5
100%
.
0
0%

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم این فقط به تصمیم خودت و همسرت برمیگرده دسگران نمیتونن برات نسخه بپیچن.یکس دوست داره با خونواده شوهرش صمیمی باشه و براش مهم نیس کارای خونشونم انجام میده.

یکی دوست نداره ۱میمی باصه و دلص میخواد مهمونی بره.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بعد از یک سال و نیم بایدخودت به شناخت کافی رسیده باشی 

شناختم درحدی بوده که اصلاقبولشون ندارم اماخب بزرگترن واحترام واجب.اماواسم هیچ کاری نکردن حتی عروسیم شوهرم خودش بایدبگیره

منم یه ساله تقریباعقدم دوهفته یکبارمیرم پدرشوهرم ماه ب ماه هم نرم دعوتم نمیکنه.شوهرم میگه خونمون نمیای برای اینکه دلش نشکنه میرم ی چن ساعتی میمونم برمیگردم.هروقت هم میریم شوهرم ی شیرینی میوه ای چیزی میگیره میدونم اگه زیادبرم بهم بی احترامی میشه کلاپدرشوهرم عروساشودوس نداره غیریکیشون وخیلی فرق میزاره بینمون ولی برای من مهم نیست

منم یه ساله تقریباعقدم دوهفته یکبارمیرم پدرشوهرم ماه ب ماه هم نرم دعوتم نمیکنه.شوهرم میگه خونمون نمی ...

منم اصلادعوت نکردن و نمیکنن.تازه من اولین عروسیم فقط دلم میخادببینم بابعدیام همین رفتارومیکنن

منم یه ساله تقریباعقدم دوهفته یکبارمیرم پدرشوهرم ماه ب ماه هم نرم دعوتم نمیکنه.شوهرم میگه خونمون نمی ...

من اوایل هفته ای یبارمیرفتم امادیدم دیگه خیلی دارن راحت میشن مثلاجلومن دعوامیکردن و....گفتم احترامم حفظ بشه بهتره الان کردمش10یا15روزیبار

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز