2821
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 27 پست
منم اصلادعوت نکردن و نمیکنن.تازه من اولین عروسیم فقط دلم میخادببینم بابعدیام همین رفتارومیکنن

ی دخترعمه دارم مادرشوهرش خیلی بدجنس بودبااین اولین عروسشون بود.برای بعدیا انقداروم شده و خوب دخترعمم میگه انقدحرصم میگیره.ولی چیزی هم بگه میگن توحسکدیت میشه.ب نظرمن ک اصلا برات مهم نباشه مهم شوهرته ک کمبوداوناروبرات جبران میکنه.من شوهرم همیشه بخاطرخونوادش شرمنده است طفلک.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اوایل هفته ای یبارمیرفتم امادیدم دیگه خیلی دارن راحت میشن مثلاجلومن دعوامیکردن و....گفتم احترامم ...

اینجوری بهتره احترام خودت حفظ میشه منم الان پدرشوهرم وخواهرشوهرم کمترازگل بهم نمیگن.پدرشوهرم اسمموباپسوندخانوم همیشه صدامیزنه البته این موردروبرای همه عروساش داره

ی دخترعمه دارم مادرشوهرش خیلی بدجنس بودبااین اولین عروسشون بود.برای بعدیا انقداروم شده و خوب دخترعمم ...

دقیقاواسه منم همینطوره.همیشه عروس اولیابرخلاف اینمه بقیه فکرمیکنن عزیزمیشه بنظرم تمام رفتاراروشون امتحان میشه واسه بعدیامیدونن چکارکنن و...من ازجون ودل مایع گذاشتم تاالان وازخودم گذشتم بخاطراینکه ناراحت نشن امااونااکثراخودخواهانه ناراحتم کردن من جزاینکه توتنهایی گریه کنم کاری نمیتونم کنم

پس خیلی نرو توئم بعد عروسیت همین طوری رفتار کن خانواده همسر من خیلی خوبن ولی باز میدونم باید بانداز ...

خانواده خوبی هستن همیشه گفتم امانمیدونم چراکم کاری میکنن 

دقیقاواسه منم همینطوره.همیشه عروس اولیابرخلاف اینمه بقیه فکرمیکنن عزیزمیشه بنظرم تمام رفتاراروشون ام ...

عزیزدلم اگه ی کاری میکنی برای کسی توقع نداشته باش برات جبران کنه.یااصلاکاری براشون نکن.ک بعدش  اگه جبران نکردن ناراحت بشی ازهمین الان پیش خودت تصمیم بگیر وهمیشه سعی کن خودت و شوهرت اولویت زندگیت باشین.بخصوص خودت هیچکسی ارزش اینونداره ک چشای خوشگلت اشکی بشه (من این جمله روهمیشه ب برادرزادم میگم.)

خانواده خوبی هستن همیشه گفتم امانمیدونم چراکم کاری میکنن 

تو این دوره زمونه بنظرم هرچی کمتر به پروپامون بپیچن باید خوشحال باشیم

یه خانمه میگف انقد با من رفت و آمد میکنن زندگی برام نمونده

خدا جونم شکرت
دقیقاواسه منم همینطوره.همیشه عروس اولیابرخلاف اینمه بقیه فکرمیکنن عزیزمیشه بنظرم تمام رفتاراروشون ام ...

هیچ وقت بخاطرهیچکس ازخودت نگذرچون نمیگن مهربونه فداکاره میگن وظیفشه

پس خیلی نرو توئم بعد عروسیت همین طوری رفتار کن خانواده همسر من خیلی خوبن ولی باز میدونم باید بانداز ...

میرم حونشون نمیزارن زیادکارکنم یاموقع اومدنم اسرارمیکنن که بمون بیشتربااینکه تاخونه خودمون راهی نیست2روزمیمونم انقدراسرارمیکنن

هیچ وقت بخاطرهیچکس ازخودت نگذرچون نمیگن مهربونه فداکاره میگن وظیفشه

من اوناروخانواده خودم میدونم اماچندبارباچندتاحرکات منم اونااشتباه برداشت کردن.مثلامن واسه شوهرم تولدگرفتم دوستانه تاسوپرایزبشه امامتوجه شدن وکلی ناراحتی وقهرودعواباشوهرم ک چرامن خواهرشوهرم که توعقده دعوت نکردم

هرچیزی به حدش واینکه کسی نمیتونه از کار دیگران برداشت درست وغلط روکنه مثل همون تولد که گفتید شما سوپرایز کردید اونا برداشت اشتباه اگر خانواده همسرت دوستت داشته باشن اصلا این موارد پیش نمیاد