2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم خیلی تعریفش رو شنیدم‌همه عطاریا دارن راحت پیدا میشه

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

من ۶ ماه اقدام داشتم باردار نمیشدم ۴۰ روز قطره ویتاگنوس خوردم نمیدونم اثر اون بود یا نه بعدش باردار ...

از قرصای تحریک تخمک استفاده نکردی؟ 

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜
من ۶ ماه اقدام داشتم باردار نمیشدم ۴۰ روز قطره ویتاگنوس خوردم نمیدونم اثر اون بود یا نه بعدش باردار ...

واقعا عزیزم میشه بگی چن مدت تو اقدام بودی و قبل اون چه کارایی کرده بودی و جنسیت نی نی تون چی شد

از قرصای تحریک تخمک استفاده نکردی؟ 

چرا یکبار استفاده کردم لتروزل فولیه ۲۰ داشتم ولی متاسفانه از ۱۳ روز مومده به پریودم به لک بینی افتادم و میخام این قطره رو شروع کنم البته من ۶ ماه قبل یه سقط داشتم تو ۶ هفته

من۲ماه قرصش رو خوردم. ماه دوم باردار شدم ویتاگنوس فقط مخصوص تنبلی تخمدانه

چقد عالی شما هم میشه بگین چن مدت تو اقدام بودین و ایا درمانهایی قبل اون داشتین ؟ وشماهم میشه بکین جنسیت نی نی تون چی شد ؟

چقد عالی شما هم میشه بگین چن مدت تو اقدام بودین و ایا درمانهایی قبل اون داشتین ؟ وشماهم میشه بکین جن ...

من کلا ۴،۵ماه اقدام داشتم. ۸ماه بعد عروسیم باردار شدم. ولی تو مجردی هر دارویی که بگی خوردم برای تنظیم پریود که خیلی فایده ای نداشت.

نی نیم پسره😊

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤