2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرز مصرفش؟شما تنظیم شدپریودت؟

یادم نیس ولی فک کنم روزی ی دونه میخوردم ...والا من به تنظیم نکشید باردار شدم البته معتقد نیستم که بخاطر اونه که باردار شدم ....شما میخوای باردار بشی؟؟؟

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی
بله عزیزم

ی چندتا چیز هست که اگه دوس داشتی میتونی برا بارداری  استفاده کنی به نظرم تاثیر داره ...یکی خوردن دو سین عسل و سیاه دانه ...عسل ۳ پودر سیاه دانه ۱ ...بعد پودر کردن سیاه دانه بلافاصله باید با عسل مخلوط کنی ...شب یا صبح ی قاشق چایخوری بخوری ....بعد مهم تر از این که بدن شما آماده ی بارداری باشه شوهرتم باید از نطر اسپرم قوی باشه ...همون مخلوط دو سین هم شوهرت میتونه بخوره ...بعد حتما به شوهرت ویتامین eبده بخوره ...شبا به طور متنوع و مقدار کم دم کرده زعفران یا چای دارچین یا زنجبیل ...فقط زیاده روی نکنی بخور ..تا بدنت گرم بشه برای باروری ....اسید فولیک حتما بخور ...بعد نزدیکی بلافاصله بلند نشو ی رب پاهاتو بزن به دیوار اینو قدیمی ها میگن ولی الان خیلی باور ندارن ولی تاثیر  داره ....

کدوم شهری ؟؟؟

ی چندتا چیز هست که اگه دوس داشتی میتونی برا بارداری  استفاده کنی به نظرم تاثیر داره ...یکی خورد ...

سللام مرسی عزیزم همه اینا رو به شوهرم میدم اما مخلوط دوسین واقعا نمیدونم تاثیر داره یعنی فولیکول خب رشد کنه تبریز عزیزم من فولیکولم روز ۱۲ رفتنی سونو ریزه

سللام مرسی عزیزم همه اینا رو به شوهرم میدم اما مخلوط دوسین واقعا نمیدونم تاثیر داره یعنی فولیکول خب ...

اگه خواستی بخور ضرر نداره خیلی خواص داره انشالله که نتیجه بگیری گلم

بلھ

اگه دوست داشتی از چیزهایی که به الی خانوم گفتم استفاده کن ...اگه مثل من کرمانشاه هستی ی دکتر بهت معرفی میکردم کمکت میکرد 

2824
2823
2791
2779
2792