baharii88 مدیر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 556 عنوان برم یا نرم😕 | مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 25 پست به نظرتون کلاس ترکی استانبولی برم 1399/05/22 | 20:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elisaجووون عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 22900 اولا که بعضی جاها آنلاین کلاس گذاشتن این اولا دوم این که بله ضروری هستش مگه این عمر چقدر هست؟این کر ... خب اونا کار اشتباهی کردن نباید میذاشتن،مگه هر بیفرهنگی بود ماهم باید مثل اونا باشیم؟درضمن،تا ۲،۳سال دیگه نابود میشه،چون واکسنشو ساختن من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
هیش عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 خب اونا کار اشتباهی کردن نباید میذاشتن،مگه هر بیفرهنگی بود ماهم باید مثل اونا باشیم؟ درضمن،تا ۲،۳س ... عزیزم کلاس آنلاین کجاش ایراد داره؟! کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
elisaجووون عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 22900 عزیزم کلاس آنلاین کجاش ایراد داره؟! توی کرونا اخه؟😑😐 من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
هیش عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 توی کرونا اخه؟😑😐 عزیزم توی کرونا کلاس آنلاین کجاش مورد داره؟نکنه ویروس از تو گوشی میخواد منتقل بشه؟یه چیزی شنیدی به معنیش نرسیدی... کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
elisaجووون عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 22900 عزیزم توی کرونا کلاس آنلاین کجاش مورد داره؟ نکنه ویروس از تو گوشی میخواد منتقل بشه؟ یه چیزی شنیدی ... اها،کلاس انلاین😂😂استارتر که نگفت کلاس آنلاین.. من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
هیش عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 اها،کلاس انلاین😂😂 استارتر که نگفت کلاس آنلاین.. اسی و ولش کن دوساعته من دارم میزنم تو سر و کله خودم الان گرفتی چی شد😐؟!😑😑😑😑😑😑😑😑ای خداااا من و گاو کن کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
elisaجووون عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 22900 اسی و ولش کن دوساعته من دارم میزنم تو سر و کله خودم الان گرفتی چی شد😐؟!😑😑😑😑😑😑😑😑 ای خداااا ... اره من اول فکرکردم گفتی کلاس انلاین نیست من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
هیش عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 اره من اول فکرکردم گفتی کلاس انلاین نیست 😐🤦🏻♀️🤣 کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
elisaجووون عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 22900 😐🤦🏻♀️🤣 ؟ من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
هیش عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 ؟ هیچی عزیزم شما زیاد خود تو درگیرنکن 🌹 کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
elisaجووون عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 22900 هیچی عزیزم شما زیاد خود تو درگیرنکن 🌹 من منظورم ادمای بی فرهنگ بود.. من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..