2777
2789

به چه دردت میخوره برو انگلیسی یاد بگیر

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کرونا..

بابا سرویس کردین دیگه اَه ادم میخواد بلانصبت بره ....

هم یکی میگه کرونا 

کرونا اومده زندگی که متوقف نشده فقط باید رعایت کرد

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

آره یاد بگیر

هم میتونی کتاب ترجمه کنی هم میتونی تدریسش کنی 

هم میتونی مترجم بشی

خلاصه خیلی به درد میخوره برو 

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
بابا سرویس کردین دیگه اَه ادم میخواد بلانصبت بره .... هم یکی میگه کرونا  کرونا اومده زندگی که ...

حداقل اگه واگیردار نبود اینهمه حرص نمیخوردیم..

ولی متاسفانه تر و خشک باهم میسوزن

شماها هم که اصلا انگار ن انگار..

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
حداقل اگه واگیردار نبود اینهمه حرص نمیخوردیم.. ولی متاسفانه تر و خشک باهم میسوزن شماها هم که اصلا ...

به خدا من الان کلا توی این چند ماه یه بار رفتم لباس خریدم (مجبوری)یه بار هم رفتم خونه خالی بود با خانواده خرید خونه اونم کلی دیگه در نیومدم ولی بازم انقدر ادا در نمیارم😑ای باباااااااا

یه بیماری اومده زندگی که از جریان نیوفتاده!

اره برو عزیزم برخی از اموزشگاه ها حتی انلاین هم دارن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
به خدا من الان کلا توی این چند ماه یه بار رفتم لباس خریدم (مجبوری)یه بار هم رفتم خونه خالی بود با خا ...

واسه چیزای ضروری باید رفت،ولی بنظرت یاد گرفتن زبان ضروری؟

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
واسه چیزای ضروری باید رفت،ولی بنظرت یاد گرفتن زبان ضروری؟

اولا که بعضی جاها آنلاین کلاس گذاشتن این اولا

دوم این که بله ضروری هستش مگه این عمر چقدر هست؟این کرونا اومدیم تا ۱۰ سال دیگه هم بود دیگه کی وقت میکنه ادم بره یاد بگیره؟دیگه اصلا یاد هم بگیره اون موقه به چه دردش میخوره؟با رعایت هیچ اتفاقی نمیوفته 

الان هم همه جا خودشو با این شرایط وفق داده نمیشه که زندگی و از جریان انداخت که!