2777
2789
اولا که بعضی جاها آنلاین کلاس گذاشتن این اولا دوم این که بله ضروری هستش مگه این عمر چقدر هست؟این کر ...

خب اونا کار اشتباهی کردن نباید میذاشتن،مگه هر بی‌فرهنگی بود ماهم باید مثل اونا باشیم؟

درضمن،تا ۲،۳سال دیگه نابود میشه،چون واکسنشو ساختن

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
خب اونا کار اشتباهی کردن نباید میذاشتن،مگه هر بی‌فرهنگی بود ماهم باید مثل اونا باشیم؟ درضمن،تا ۲،۳س ...

عزیزم کلاس آنلاین کجاش ایراد داره؟!

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توی کرونا اخه؟‌😑😐

عزیزم توی کرونا کلاس آنلاین کجاش مورد داره؟

نکنه ویروس از تو گوشی میخواد منتقل بشه؟

یه چیزی شنیدی به معنیش نرسیدی...

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
عزیزم توی کرونا کلاس آنلاین کجاش مورد داره؟ نکنه ویروس از تو گوشی میخواد منتقل بشه؟ یه چیزی شنیدی ...

اها،کلاس انلاین😂😂

استارتر که نگفت کلاس آنلاین..

اها،کلاس انلاین😂😂 استارتر که نگفت کلاس آنلاین..

اسی و ولش کن دوساعته من دارم میزنم تو سر و کله خودم الان گرفتی چی شد😐؟!😑😑😑😑😑😑😑😑

ای خداااا من و گاو کن 

اسی و ولش کن دوساعته من دارم میزنم تو سر و کله خودم الان گرفتی چی شد😐؟!😑😑😑😑😑😑😑😑 ای خداااا ...

اره من اول فکرکردم گفتی کلاس انلاین نیست

اره من اول فکرکردم گفتی کلاس انلاین نیست

😐🤦🏻‍♀️🤣

؟

هیچی عزیزم شما زیاد خود تو درگیرنکن 🌹