2777
2789
عنوان

خانوما تروخدا ی لحظه بیاین

121 بازدید | 23 پست

سلام خانوما من از یکی از فامیلای مادر شوهرم که قبلا شوهرمو انگار میخواسته بدم میاد میبینمش حالم بهم میخوره فردا میخوان بیان خونه مادر شوهرم ماهم طبقه پایینیم از الان خودخوری میکنم اخه دوس ندارم ببینمش متنفرم ازش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عین تو بدم میاد از دخترخاله اش😐😐😐مادرشوهرمم هی میگه اسم دختره رو واااااای چقدر لاغر شدی خاله وای چقدر خوشگل شدی وای چقدر فلان شدی اه اه دوسدارم خفه اش کنم وقتی جلوی شوهرم هی از اون تعریف میکنه

برا منم پیش اومده رفتم خونشون اونم اومده خونمون مهم شوهرته گه نخواستتش پس خودخوری نکن اینجوری خوشش م ...

الان نامزده ولی نامزدش نمیاد خودشون میان اخه براچی میان اه خوشم نمیاد ببینمش با خودم نیس اصلا مریض میشم میبینمش نمیدونم چکار کنم راهکار بدین 

به نظر من خودتو حسابی خوشکل کن اتفاقا با شوهرت خیلی صمیمی و خوشحال برو انگار نه انگار

نمیتونم با خودم نیس اعصابم میریزه بهم خیلی ولنگه و بازه شوهرمم میگه مهمون بابام اینان اخه با خانوادش میاد دیگه میگه زشته نرم به مهمون بابام خوش آمد کنم اما من تو کتم نمیره خدا 

وا شوهرتو نذار بره اگرم خواست بره نذار تنها بره خودت برو بهش بچسب از کنارش جم نخور

شوهرم اصلا خوشش نمیاد ازش ولی بخاطر خانوادش نیره که نگن بی شخصیته نیومد اما من متنفرم ازش متنفر بخدا 

الان نامزده ولی نامزدش نمیاد خودشون میان اخه براچی میان اه خوشم نمیاد ببینمش با خودم نیس اصلا مریض م ...

نامزدم هست اینجوری ناراحتی من دختره مجردم بود تازگی شوهر کرده اصلا اهمیت نده ببین مهم اینه که شوهرت اونو نه بلکه توروخواسته

نامزدم هست اینجوری ناراحتی من دختره مجردم بود تازگی شوهر کرده اصلا اهمیت نده ببین مهم اینه که شوهرت ...

میخوام فردا برم نمیشه نرم نمیشه موندم دو راهی بخدا میبینمش بهم میریزم دوس ندارم باهاشون برم مسافرت اینا اما مادر شوهرم اینا مجبورم میکنن موندم بخدا 

شوهرم اصلا خوشش نمیاد ازش ولی بخاطر خانوادش نیره که نگن بی شخصیته نیومد اما من متنفرم ازش متنفر بخدا ...

وای به خدا حالتو میفهمم منم از دخترخاله ی شوهرم متنفرم ازدواجم نمیکنه از دستش راحت شم😭😭😭😭ولی تو یه کیکی چیزی بپز  بگیر دستت لباس خوشگلم بپوش آرایش کن قشنگ برو همشم بچسب به شوهرت هی بشین کنارش کلیپ و جوک خنده دار نشونش بده ریز ریز باهم بخندید لج همه دربیاد از خودت ضعف نشون نده نذار ناراحتیت تو چهره ات اثر بذاره

وای به خدا حالتو میفهمم منم از دخترخاله ی شوهرم متنفرم ازدواجم نمیکنه از دستش راحت شم😭😭😭😭ولی تو ...

میخوام بفهمن ازشون بدم میاد دیگه نیان گورشونو گم کنن برن